برای کاهش درد واکسن نوزاد چه باید کرد؟

برای کاهش درد واکسن نوزاد چه باید کرد؟

وقتی کودک خود برای واکسن زدن می برم، به شکل غیر قابل کنترلی شروع به گریه می کند. چطور می توانم این کار را برای او آسانتر کنم؟

واکسن زدن می تواند برای شما و فرزندتان کار سختی باشد، اما فایده آن ارزشش تلاش را دارد. خوشبختانه، شما می توانید چند کار انجام دهید تا کودک آن را با درد و استرس کمتری تجربه کند.

چگونه در هنگام واکسن زدن کودک را آرام کنیم؟

اگر فرزند شما به تازگی متولد شده است یا زیر ۵ ماه سن دارد، سعی کنید روشهایی که “S 5” نامیده می شود را فوراً بعد از واکسن زدن امتحان کنید. این روش ها عبارتند از:

  • قنداق کردن بلافاصله بعد از واکسن زدن. شما می تواند کودک را قبل از واکسن زدن نیز قنداق (پیچیدن کودک به طور محکم در پتو) کنید، اما پاهای کودک را برای واکسن زدن باز کنید.
  • قرار دادن کودک به پهلو یا روی شکم
  • برای آرام کردن در گوش کودک نجوا کنید
  • او را در آغوش خود یا گهواره تکان دهید
  • به او اجازه مکیدن بدهید، چه از طریق شیردهی، بطری یا پستانک

تحقیقات نشان داده است که حداقل ۴ روش از موارد گفته شده، مدت زمان گریه کردن نوزاد بعد از تزریق واکسن را کاهش می دهد. اگر با شیردادن به کودک در درمانگاه یا مطب پزشک مشکلی ندارید، این روش به تنهایی می تواند یک راه موثر برای آرام کردن کودک و پرت کردن حواس او باشد. حتی شاید بتوانید شیر دادن به کودک را در هنگام واکسن زدن نیز انجام دهید.

چگونه در هنگام واکسن زدن کودک را آرام کنیم؟

در برخی از موقعیت ها، آب قند نیز می تواند یک راه حل خوب باشد. فرو بردن پستانک در آب قند و سپس دادن آن به نوزاد ممکن است به آرام کردن کودک کمک کند.

قبل و بعد از انجام واکسیناسیون، سعی کنید فشار ملایمی به آن ناحیه وارد کنید و پوست محل تزریق را مالش دهید. این ماساژ ممکن است از احساس درد زیاد آن کم کند.

برای یک کودک بزرگتر یا کودک نوپا ممکن است قنداق کردن یا تکان دادن موثر نباشد. سعی کنید کودک خود را در هنگام تزریق واکسن روی پای خود قرار دهید و حواس او را با یک اسباب بازی، کتاب یا موزیک پرت کنید. سعی کنید به نظر ناراحت یا نگران نباشید. کودکان می توانند اضطراب والدین را حس کنند و همین می تواند باعث اضطراب آنها نیز شود.

اگر فرزند شما بعد از انجام واکسیناسیون دچار تب و بیماری شد، پس از مشورت با پزشک از داروهایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن برای تسکین علائم استفاده کنید.

همچنین، فراموش نکنید جایزه ای برای فرزند خود تهیه کنید، این کار به شما کمک می کند تا دفعه بعد کودک را راحت تر پیش پزشک ببرید. سعی کنید پس از معاینه پزشک ،کاری جالب برای کودک انجام دهید. رفتن به پارک یا زمین بازی می تواند خاطره آن را روز را شادتر کند.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *