عقب افتادن پریود نشانه بارداری است؟!

عقب افتادن پریود لزوماً نشانه بارداری نیست و دلایل متعددی می تواند داشته باشد. مطالعات متعدد نشان می دهد تغییر اندکی در طول چرخه قاعدگی طبیعی است. بیش از ۱۰۰ زن با سیکل قاعدگی طبیعی (بین ۲۱ تا ۳۵ روز) در یک مطالعه گسترده شرکت کردند که نتایج جالبی را نشان داد: تغییرات درون سیکلی بیش از ۷ روز در٪ ۴۲٫۵ از زنان دیده شد! همانطور که می بینید، یکی دو روز عقب افتادن پریودی موردی ندارد و طبیعی است.

 "در مورد پریود نشدن یک خانم و عقب افتادن آن باید گفت در ابتدا اگر خانم متاهل باشد و در سنین باروری باشد یعنی بین ۱۵ تا ۴۵ سال، ابتدا ما بارداری را برای این خانم مدنظر قرار میدیم که با تست بی بی چک یا بتا اس جی چی خون قابل کشف است، بعد از اینکه بارداری رد شد، مسائل هورمونی و چک آزمایشات هورمونی و یک سونوگرافی که ترجیحا واژینال باشه که اگر ضایعه ای داخل رحم باشه به ما نشان دهد، باید انجام شود. فقط این مورد را هم در نظر بگیرید که در خیلی از موارد بطور تصادفی یک خانم در یک ماه پریود نمیشود یا پریود او عقب می افته، بیشتر میتواند بعلت استرس روزمره و یا افزایش و کاهش وزن و یا رژیم سنگین باشه. بنابراین با عقب افتادن قاعدگی مراجعه به متخصص زنان داشته باشید تا تشخیص و درمان به موقع انجام شود".

تاخیر در پریودی زیر ۱۶ سال
چرا پریودی من دیر شده است؟ این سوال بسیاری از نوجوانان را نگران می کند. حقیقت این است که برای بسیاری از نوجوانان، چند سال اول قاعدگی شامل پریودی های نامنظم است. بدن در این مرحله از زندگی به طور مداوم رشد می کند و تخمدان های نوجوان هرگز ماهانه تخمک آزاد نمی کنند. این مسئله ممکن است منجر به پریودی با فاصله دو هفته یا سه ماه شود.

داشتن پریودی های نوسانی برای دو سال یا کمتر در دوران نوجوانی با نتایج معاینات فیزیکی طبیعی، احتمالا یک بی نظمی عادی را نشان می دهد. چرخه نوجوانان با پایداری سطح هورمون شروع به تنظیم می کند، هر چند برخی از زنان هنوز هم به طور مداوم پریودی های نامنظم دارند.

دلایل عقب افتادن پریود
اگر پریودی شما ۳ روز تاخیر داشت، لزوما به معنای حاملگی نیست. دلایل تاخیر پریودی را می توان به ۳ گروه تقسیم کرد:

 فیزیولوژیکی:
استرس، تغییرات ناگهانی وزن، تغییرات آب و هوایی، شیردهی و غیره.

 علایم پزشکی:
اختلال در چرخه با مصرف یا قطع داروها، از جمله داروهای ضد بارداری هورمونی و داروهای ضد افسردگی است.

 آسیب شناسی:
اختلال در چرخه ناشی از بیماری هایی مانند پاتولوژی تخمدان، بیماری های رحمی، اختلالات سیستم غدد درون ریز و غیره.

منبع خبر : برگرفته از ooma

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. باید بدانید که چند روز پس از لقاح نطفه خود را به دیواره پر خون رحم میچسباند که این اتفاق ۱۲ – ۶ روز پس از لقاح انجام شده و ایجاد خونریزی و گرفتگی خفیف در مادر می‌کند . همچنین مادران باردار ممکن است شاهد ترشحات سفید رنگ شیر مانند باشند که به دلیل ضخیم شدن دیواره واژن است. این ترشحات طبیعی می باشد . در صورت هرگونه بوی بدی حتما به پزشک مراجعه کنید . چون احتمال دارد عفونت ادرار گرفته باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *