رابطه دهانی از نظر اسلام/ رابطه جنسی دهانی به لحاظ شرعی چه حکمی دارد؟!

رابطه جنسی دهانی به لحاظ شرعی مجاز است یا خیر؟!

آیا مکیدن دستگاه تناسلی زن برای مرد ضرری به لحاظ بهداشتی دارد؟ یعنی ترشحاتی که خارج می شود و ناخودآگاه به درون دهان فرد هم می رود، آیا ضرری برای مرد دارد و راه حل صحیح برای اینکه هم مقاربت دهانی انجام بشود و هم همسر را به اوج حالت رضایت بخش برساند و هم ضرری برای مرد نداشته باشد چیست؟

در این مطلب سعی شده از نطر شرعی به سوال پاسخ داده شود:
۱٫ شکی نیست که در دین مبین اسلام، انسان می تواند هر گونه لذت جنسی و غیر آن را از همسرش ببرد. در این خصوص محدودیتی وجود ندارد. تنها در برخی ایام خاص و زمان عادت ماهانه، آمیزش جنسی ممنوع شده است. بقیه کامجویی ها به قوت خود باقی است.

اما این تجویز به معنای مناسب و یا مجاز بودن هر گونه رفتار و عمل جنسی بین همسران نیست. برخی از رفتارهای جنسی مثل سکس مقعدی در شرع مقدس اسلام، کراهت شدید دارد . برخی از علما بر اساس روایات وارده، آن را حرام می دانند و یا سکس دهانی را مورد نکوهش قرار می دهند.

شخصی به امام صادق(ع) اظهار می دارد که آیا مرد می تواند، اندام تناسلی و فَرج همسر خود را ببوسد، امام فرمود: اشکالی ندارد ولی این چه کاری است؟!
با این جمله کراهت خود را از این گونه رفتار نشان داد. از روایت استفاده می شود که سکس دهانی به طریق اولی و با قیاس اولویت مورد توجه ائمه(ع) نبوده و نیست.

۲٫ اگر چه برخی کتاب­ها و نوشته ­ها رابطه جنسی دهانی را جایز می شمارند و آن را برای زن و شوهر رضایت بخش می پندارند، اما باید توجه داشت که این عمل در شرع مقدس مورد نکوهش واقع شده است .از لحاظ بهداشتی و پزشکی آسیب­ها و ضررهایی در پی دارد.

۳٫ هرچه که از بدن انسان طی فرایندی خاص، طبیعی و یا غیر طبیعی دفع می شود ،مانند عرق، ادرار، مدفوع، خون، ناخن، شوره، منی، ترشحات مهبلی و رحمی و … غیر قابل خوردن و چندش آور است.

به دلیل اینکه مواد دفع شده جزء سموم حاصل از فعل و انفعالات بدن یا محل مناسبی برای تجمع، رشد و تکثیر میکروب ها می باشند، بدن به طور طبیعی میلی به خوردن این گونه مواد دفعی و ضایعات بدن را ندارد. احتمال آلوده بودن آن ها به انواع و اقسام باکتری­ها و میکروب­ها بسیار است.

۴٫ اگر چه ترشحات معمولی خانم­ها که از اندام تناسلی آنان خارج می گردد، پاک است، ولی هنگامی آمیزش جنسی و زمانی که زن به اوج لذت جنسی می­رسد، نجس بوده و حکم منی مردان را پیدا می کند، به همین خاطر خوردن آن در هر صورت حرام می باشد، البته گاهی خوردن منی، ادرار و مدفوع در بعضی از افرادی که دارای نوعی از انحرافات جنسی می باشند، در مواردی دیده می شود که نشان از وخامت انحراف جنسی آنان دارد.

۵٫ خوردن مایع منی و ترشحات مهبلی در هنگام اوج لذت جنسی، علاوه بر این که از لحاظ شرعی و دینی حرام است، از نظر پزشکی و بهداشتی نیز صحیح نیست. مشکلات زیادی برای حلق و دهان، معده و دستگاه گوارش پیش می آورد. باعث مضرات زیادی برای روده ها و کلیه ها می باشد. شاید یکی از علل نجاست و حرمت خوردن آن ها به خاطر وجود مشکلات و مضراتی باشد که خوردن این گونه ترشحات در بدن شخص ایجاد می کند.

۶٫ معمولاً منی و ترشحات اندام تناسلی وقتی از دستگاه تناسلی و مجرای ادرار خارج می شود، میکرب­های زیادی را که در مجرای ادرار هست، با خود به همراه می آورد.

چون آن منطقه ­ها و مجرای ادرار بسیار آلوده است، احتمال سرایت میکرب­ها زیاد است. به راحتی میکروب­ها و باکتری­های دستگاه تناسلی به مجاری حلق و معده وارد می شود. باعث عفونت و سرایت بیماری به بخش های دیگر بدن فرد می گردد.

علاوه بر انتقال باکتری­ها و میکروب های مجرای ادرار، موجب انتقال و سرایت بیماری های مقاربتی نظیر ایدز، سیفلیس، سوزاک و… به بدن فرد سالم می شود. اگر یکی آلوده به بیماری مقاربتی باشد، به راحتی سیفلیس و سوزاک و ویروس ایدز وارد دهان و حلق خواهد شد . مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد می کند.

۷٫ با توجه به مطالب مطرح شده، برای پیشگیری از آسیب ها و مشکلات احتمالی، توصیه می شود تا آن جا که امکان دارد، از سکس دهانی اجتناب کنید . به هیچ وجه ترشحات اندام تناسلی را نخورید. اگر ناخواسته وارد فضای دهان­تان گردید، فوراً آن را بیرون بریزید. دهان خود را شسته و و با شوینده­ های مخصوص دهان، آن را ضدعفونی و پاک نمایید.

۸٫ در حال حاضر شیوه­ ای وجود ندارد که بتوانید از ورود ترشحات اندام تناسلی به دهان جلوگیری کنید، مگر این که خودتان از ابتدا به سکس دهانی تمایلی نداشته باشید و آن را انجام ندهید. بر فرض این که اندام تناسلی زن را قبل از آمیزش پاک گردانید، چون نمی توانید در حین عمل سکس دهانی، از ترشحات جلوگیری کنید، باز تلاش شما به جایی نخواهد رسید و نمی توانید از ورود ترشحات آلوده به فضای دهان­تان اجتناب کنید.

۹٫ توصیه می شود به جایی این که بخواهید با سکس دهانی، لذت جنسی و رضایت بخشی داشته باشید و خود را با آسیب­ها و مشکلات آن گرفتار کنید، به سکس مهبلی و واژینال روی بیاورید. با لمس و مالش کلیتوروس، با دست و یا آلت تناسلی، همسرتان را به اوج لذت جنسی برسانید.

ساک زدن یعنی چه ؟
به خوردن الت مرد توسط زن ساک زدن گویند

احکام اسلامی و از نظر مراجع تقلید در مورد ساک زدن یا همان خوردن الت مرد توسط زن بررسی و قرار گرفته است

سوال : ايا در اسلام خوردن الت جنسي مرد توسط همسرش اشكالي دارد توضيح دهيد؟
و اما پاسخ:
خوردن آلت جنسي مرد توسط همسرش اشکال شرعی ندارد و حلال است؛ ولی منی نجس است و خوردنش حرام است. ترشحات دیگری که در موقع لذت بردن های جنسی از آلت تناسلی مرد یا زن بیرون می آید، پاک است؛ اما بنا به احتیاط واجب نباید خورده شود.(۱) این کار از کامجویی های غیر متعارف محسوب می شود و بر زن واجب نیست که در این گونه موارد خواسته شوهر را اجابت کند.

سوال : ایا ساک زدن زن برای مرد کناه کبیره است؟
پاسخ:

ساک زدن زن برای شوهرش گناه نیست ولی نباید مایع خارج شده از آلت را فرو برد و شایسته است از ساک زدن خود داری شود. (۱)

پی نوشت :
۱٫ آیت الله مکارم شیرازی، بخشی از مسائل کثیر الابتلا، مسئله ۹۳٫

سوال : ساک زدن برای شوهر چه حکمی دارد؟
مکیدن اعضای مختلف زن و شوهر توسط همدیگر اشکال ندارد و جایز است(۱). زن و شوهر می توانند هر نوع لذتی از همدیگر ببرند. لیکن بلعیدن رطوباتی که از بدن همدیگر خارج می شود حرام است.

پی نوشت:
۱٫ امام خمینی، تحریر الوسیله، ج۲، کتاب النکاح، مسأله ۱۵، ص ۲۴۲ .

سوال : ایا ساک زدن برای مردان در زندگی زناشویی وجود دارد؟
مکيدن اعضاى تناسلى زن و شوهر و وارد كردن آلت در دهان زن با رضايت همديگر در صورتي که باعث بيماري نشود، از نظر شرعي اشکال ندارد. بلعيدن عمدي رطوباتي که خارج مي شود ،حرام است. اما اگر زن راضي نباشد، مرد نمي تواند زن را مجبور به مکيدن آلت تناسلي خود نمايد(۱).
هر چند زن و شوهر به هر شکلي که مايل باشند،مي توانند از يکديگر لذّت جنسي ببرند، ليکن بهتر است مرد و زن مؤمن از راه هاي متعارف از همديگر لذت ببرند. لذت بردن جنسي از طريق مکيدن و ليسيدن آلت همديگر با کرامت زن و شوهر مؤمن سازگار نيست.
هم چنين از نظر پزشکي بايد مسائل بهداشتي اين نوع لذت بردن رعايت شود، زيرا آلت تناسلى در معرض ابتلا به بيمارى هاى پوستى و رشد قارچ هاى مختلف مى باشد. براي ليسيدن آلت همديگر بايد مطمئن باشند که ناراحتى پوستى و ديگر بيمارى ها وجود ندارد.

پي نوشت:
۱٫ آیت الله سیستانی، توضیح المسایل، م ۲۳۷۱

سوال : آیا ساک زدن توسط همسر با رعایت بهداشتی جایز است؟
پاسخ:

ساک زدن توسط همسر با رعایت بهداشتی شرعا جایز است. ولی رطوبتی که از آلت ترشح می کند نباید خورده شود.(۱)
بهتر است از ساک زدن خود داری شود زیرا ممکن است منشا بیماری گردد.

سوال : درخواست مکرر شوهر برای ساک زدن
پاسخ:

اين گونه استمتاع و لذت بردن از زن در اسلام نهي شده است و مرد مي تواند به صورت های مختلف از همسر خوذ تمتع و لذت جنسي ببرد.
شكي نيست اين امور براي برخي زنان خوشايند نيست و طبيعي است كه از انجام ان طفره روند.

اما چند نكته:
الف) هر زن زيرك و دور انديشي مانند شما خواهر گرامي مي داند كه امروزه مردان يا همان شوهران در معرض انواع و اقسام تبليغات با موضوع جنسي هستند. از هر كوي و برزني شيوه هاي كامجويي جنسي به سمع و نظر مردان مي رسد و اگر مردي خود را فاقد برخي لذت هاي جنسي حلال ببيند، چه بسا خواهان تجربه ان در جاي ديگر گردد. البته همه مردان اين گونه نيستند؛ ولي نمي توان نقش تحريك زاي گپ ها و جوك هاي جنسي رايج در ميان مردان به عنوان كم ترين ابزار تحريك تا ابزار هاي تحريك زاي به مراتب بالاتر (مانند اينترنت فيلم عكس كليپ و …) را ناديده گرفت.

ب) در برخي موارد ناكامي جنسي هر چند از سوي مرد پذيرفته مي گردد؛ ولي به صورت ناهشيار در ساير رفتار هاي او اثر مي گذارد. مرد ناكام مانده ان گونه كه بايد و شايد از زندگي مشتركش لذت نمي برد و به بهانه هاي مختلف سعي در اعلام نارضايتي خود از زندگي مي نمايد.

ج) تلقين ذهني در ترغيب يا تنفر از اين امور غير متعارف بسيار مؤثر است و شما مي توانيد در صورت صلاحديد خود به تلقين مثبت اين امور به عنوان رفتار استحكام بخش اصل زندگي نماييد. اين عمل يا ساير اعمال مشابه فراتر از يك رفتار جنسي يك رفتار استوار كننده پايه هاي زندگي محسوب مي گردند.

د) بهداشت اندام تناسلي بسيار در اين روابط مهم است و در صورت اقدام به اين عمل بهتر است نكات بهداشتي رعايت گردد. ناگفته نماند برخي وسايل جنسي مانند كاندوم هاي ويژه براي اين رفتار جنسي وجود دارد.

ه) در ميان مراجعان ما روان شناسان خانم هاي بسياري وجود دارند كه همچون شما دوست دارند شوهرشان از بودن با آن ها نهايت لذت را ببرد. در اين زمينه بايد گفت كه: اين تصور يك تصور غير واقعي از روابط جنسي مي باشد و بيشتر مردان نظري بر خلاف زنان در اين زمينه دارند. نبايد تفاوت هاي جنسيتي را ناديده گرفت و با رمانتيك سازي روابط جنسي به ناكامي جنسي مردان (كه الگوهاي ارضای جنسي ويژه جنس خود را دارند ) دامن زد.

در مجموع به نظر مي رسد تن دادن به اين امر غير متعارف شما و زندگي شما را از بسياري امور غير متعارف ديگر مصون مي سازد.

سوال : عمل که بطور عمومی به ساک زدن معروف شده در صورت رضایت کامل زن و شوهر ورعایت کامل مسائل بهداشتی چه حکمی دارد و آیا از مراجع محترم تقلید در این باره نظری وجود دارد؟
پاسخ:

ساک زدن، اشکال شرعی ندارد و حلال است؛ ولی منی نجس است و خوردنش حرام است و ترشحات دیگری که در موقع لذت بردن های جنسی از آلت تناسلی مرد یا زن بیرون می آید، پاک است؛ اما بنا به احتیاط واجب نباید خورده شود. (۱)
از این قبیل کارها که با کرامت انسانی سازگار نیست، بهتر است اجتناب شود.

پی نوشت:
۱٫ امام خمینی، توضیح المسائل، م ۸۷، ۱۴۱ و ۲۶۲۷٫

اشتراک‌گذاری
3 نظر
  1. ارتباط از طریق مقعد حرام است وساک زدن عملی حیوانی و غیر اخلاقی است

    1. اگر زن راضی نباشد حرام است

  2. این اعمال واقعا حیوانی هست هرادم عاقلی اگه بع عقلش رجوع کنه می تونه زشتی وپستی این اعمال رو درک کنه وااقعا تهوع اور وشرم اوره برای چنین مردایی که همسرشونو مجبور به چنین اعمالی میکنم متاسفم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *