راهکاری جالب برای درمان تیروئید/ درمان کم کاری و پرکاری تیروئید

عدم کارکرد مناسب غده تیروئید یکی از شایع‍‌ترین بیماری‌های روز است که می‌تواند سلامت کلی بدن را نیز تحت شعاع خود قرار دهد. برای درمان آن اما چه می‌توان کرد؟

در ادامه قصد داریم دو روش برای درمان مشکلات غده تیروئید را به شما آموزش دهیم.

روش اول: آواز خواندن

اولِگ تورسونُف، پزشک روسی، این روش را برای اولین بار پیشنهاد داد. آقای تورسونف سوگند خورده که اگر این روش در کنار دارو استفاده شود، می‌تواند مشکلات غده تیروئید را حل کند.

وی گفته است که بیماران مبتلا به کم کاری غده تیروئید می‌توانند از این روش بیشتر سود ببرند. اما این روش چیست؟ اساس این روش این باور است که غده تیروئید و تمام غدد درون ریز به شکلی با عواطف انسانی، به ویژه عشق، در ارتباط هستند. مشکلات غده تیروئید در افرادی پدید می‌آید که اتفاقات را به شکل جدی‌تری تجربه می‌کنند. این افراد همچنین با رنجش و نارضایتی عمیقی به کارهای اشتباه دیگران واکنش نشان می‌دهند.

به عقیده این پزشک روسی، عواطف منفی شکل گرفته در بدن باقی مانده و در غده تیروئید جمع می‌شوند و به همین دلیل است که غده تیروئید از آن پس اختلالاتی را تجربه می‌کند. در این روش، فرد باید با صدایی نسبتا بم آواز بخواند.

دکتر تورسونف می‌گوید: «آواز بخوانید. آواز خواندن بار احساسیِ غده تیروئید را تخفیف می‌دهد. گرهک (ندول‌ها) موجود در غده تیروئید از طریق آواز خواندن از بین می‌روند. آهنگ‌های شاد بخوانید و به این فکر نکنید که چه مشکلاتی دارید.

روش دوم: پیاز درمانی

این روش را هم یک پزشک روسی به نام دکتر ایگور کنیازکینا، اهل سنت پترزبورگ، معرفی کرده است. او بر تاثیر پیاز در درمان مشکلات غده تیروئید تاکید دارد.

به این منظور کافی است شب‌ها پیش از خواب، یک پیاز را از وسط نصف کنید و سپس گردنتان را با آن ماساژ دهید. نحوه ماساژ نیز بدین طریق است که هر نیم از پیاز را به شکلی آرام و به صورت دایره‌ای بر روی گردنتان حرکت می‌دهید.

پس از ماساژ می‌توانید بر روی تختخوابتان دراز بکشید، اما حواستان باشد که نباید گردنتان را بشویید. باید اجازه دهید که عصاره پیاز در طول شب بر روی پوستتان باقی بماند.

برای دیدن همه مطالب مربوط به دنیای زنانه لطفاً کلیک کنید

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

منبع خبر : yourstylishlife

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. نشانه‌ها سخن می‌گویند
    بیشتر بیماری‌های ایجاد شده در بدن علائمی را به همراه دارند که همین نشانه‌ها زمینه‌ساز تشخیص اولیه بیماری هستند. اختلال کم‌کاری غده تیروئید هم با نشانه‌هایی همراه است که از آن جمله می‌توان به کاهش ضربان قلب، تعرق بیش از حد، اختلال در خواب، ریزش مو و به هم خوردن عادت ماهانه در خانم‌ها اشاره کرد.
    با پیشرفت بیماری اثرات نامطلوبی روی بخش‌های مختلف بدن ایجاد می‌شود. از این‌ اثرات می‌توان به کاهش سوخت و ساز بدن (کاهش متابولیسم)، افزایش وزن، تغییرات فشار خون و… اشاره کرد. این نشانه‌ها از دیگر علائم کم‌کاری غده تیروئید است. کره چشم برخی از مبتلایان به اختلال کم‌کاری دچار بیرون‌زدگی (اگزوفتالمی)، التهاب، تورم و درد شدید می‌شود.

    هدف اصلی، وزن
    افرادی که به بیماری کم‌کاری تیروئید مبتلا هستند باید وزنشان را کنترل کرده و به افزایش وزنشان حساس باشند. علاوه بر اینکه باید زیر نظر پزشک دارو دریافت کنند و برای داشتن رژیم غذایی مناسب تحت نظر یک مشاور تغذیه هم قرار بگیرند. مصرف زیاد نان وجایگزین کردن آن با برنج کار درستی نیست چرا که چنین رژیمی غیراصولی بوده و نمی‌تواند وزن را کاهش دهد. مساله‌ای که این خانم با آن مواجه است اضافه وزن نیست بلکه چاقی مفرط است.
    در نتیجه باید تغییرات عمده‌ای روی برنامه غذایی او ایجاد شود. برای اینکه دو تا چهار کیلوگرم در ماه وزن کم کنید باید از برنامه غذایی فعلی‌تان ۵۰۰ تا ۸۰۰ کیلو کالری کم کنید. در واقع شما به ۱۲۰۰ کیلو کالری در روز نیاز دارید؛ ضمن اینکه باید از خوردن برخی غذاها و تنقلات اجتناب کنید؛ چرا که برخی از غذاها روی عملکرد غده تیروئید تاثیر منفی می‌گذارند.

    وقتی غذا دشمن می‌شود
    هورمون کنترل‌کننده عملکرد غده تیروئید در بدن افرادی که به کم‌کاری تیروئید مبتلا هستند به اندازه کافی ترشح و تولید نمی‌شود و به همین دلیل نوع تغذیه و رژیم غذایی بر بهبود یا تشدید روند بیماری این افراد تاثیرگذار است. مبتلایان به کم‌کاری تیروئید نباید انواع کلم را به شکل خام مصرف کنند. همچنین مصرف اسفناج، شلغم، سویا و بادام‌زمینی هم به آنها توصیه نمی‌شود. برخی میوه‌ها مثل گلابی و هلو باعث کاهش عملکرد غده تیروئید می‌شود. مصرف روغن کلزا و کانولا هم برای افراد مبتلا به اختلال کم‌کاری تیروئید مضر است.

    گیاه درمانی
    شما باید علاوه بر کنترل وضعیت غده تیروئید و کاهش وزن، به فکر کاهش و کنترل چربی خون نیز باشید. به همین دلیل مصرف غذاهای سرخ کردنی را به طور کل کنار بگذارید و غذاها را به شیوه بخارپز و کباب‌پز تهیه و مصرف کنید. تا حد امکان می‌توانید چربی‌های گوشت قرمز و پوست مرغ را کاملا جدا کنید. مصرف خامه، کره و چربی‌های حیوانی را به حداقل ممکن برسانید و برای کاهش وزن هم مصرف قند مثل شیرینی و شکلات را متوقف کنید. برای کاهش چربی خون بهتر است از اسپرزه، آویشن، شنبلیله، سیر، پیاز، جو، جعفری و گریپ فروت استفاده کنید و در نهایت اینکه استفاده از روغن زیتون هم توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *