پریود از چند سالگی شروع میشود؟!

پریود معمولا بین ۱۳ تا ۱۴ سالگی شروع میشود…

بر زنی که به حد بلوغ رسیده است، ماهی یک مرتبه عادت عارض می گردد که آن را معمولا پریود، عادت ماهیانه و یا قاعدگی می نامند، مدت جریان خون پریود تقریبا چهار تا هفت روز بوده، و معمولا بین ۱۳ تا ۱۴ سالگی شروع می شود.

پریود از چند سالگی شروع میشود

تخمدان ها هر ماه یک تخمک آزاد می کنند که هر تخمکی پس از آزاد شدن دارای نیرویی است که می تواند مولد جنینی شود. چنانچه این تخم با اسپرماتوزوئید لقاح حاصل کند تشکیل جنین خواهد داد که تکامل جنین در داخل رحم انجام می گیرد.

برای این که رحم بتواند سلول های گشنیده شده یا لقاح یافته را در خود جای دهد در مخاط داخل رحم تغییراتی به وجود می آید تا رحم را برای دریافت تخمک لقاح یافته آماده کند. اگر تخمک لقاح نیابد، مخاط داخل رحم خرد شده و تخمک با خون از رحم خارج می گردد که عادت ماهیانه یا پریود گفته می شود.

در مرد بالغ، بیضه ها پیوسته تولید نطفه می کنند که به توسط مجاری ناقل منی وارد کیسه ی منی گشته و در حین انزال خارج می شوند.

نطفه هایی که وارد مجرای تناسلی زن می شوند، مدتی در مهبل می مانند و اگر مایعی که در مهبل موجود است، قلیایی؛ یعنی طبیعی باشد نطفه ها چندین روز زنده می مانند، ولی موقعی که مایع مهبلی در نتیجه ی بعضی از بیماری ها، ترش و اسیدی گردد نطفه ها از بین خواهند رفت.

اسپرم های زنده، در نتیجه ی حرکات نوسانی دم خود، فعالیت شدیدی داشته و از این رو در مایع مهبلی حرکت می کنند. در این محل اسپرمها منتشر شده و چند عدد از آنها از گردنه رحم عبور کرده و داخل رحم می شوند. و سپس یکی از آنها با تخم تلاقی کرده و در آن نفوذ می کند.

اگر اتفاقا دو نطفه در یک وهله وارد تخمک شوند. در این صورت ثمره ی بارداری احتمالاً دوقلو خواهد بود.
در حینی که سر اسپرم وارد تخمک شد به شکل هسته در می آید که با هسته ی تخمک تلاقی می کند و اتحاد هسته های مذکر و مؤنث منشاء تقسیمات تخم تلقیح شده می باشد. به زودی این توده حاصله از اتحاد دو جنس، به یک غده عناصر مشابهی تقسیم می شوند که بعدها به تدریج طبقات مختلفه عناصر شكل (جنين) را تشکیل خواهند داد.

پس از اجرای تقسیمات فوق، تخمک لقاح یافته در رحم ثابت گشته و از مخاط رحمی پوشیده می شود. این مخاط، نوعی غلاف برای جنین تهیه می سازد که تا موقع وضع حمل، جنین در آنها رشد می کند، در همان هنگام، گردنه رحم نوعی ماده ی ژلاتینی ترشح می کند که مدت نه ماه باعث انسداد ثقبه ی (سوراخ) رحمی می شود. مسلم است که پس از مسدود شدن ثقبه ی رحمی میکروب ها و سایر اجسام مضر نمی توانند داخل آن گردند.

منبع خبر : بارداری و زایمان- احمد حاجی شریفی

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *