۲۰ نکته طلایی برای امنیت کودک در خانه!

امنیت کودک در آشپزخانه
 
  1. همیشه زمانی که فرزندتان در آشپزخانه مشغول خوردن چیزی است، شما هم در کنارش بمانید.شاید غذا در گلویش گیر کند و به کمک شما نیاز داشته باشد. متاسفانه برخی از کودکان به همین دلیل ساده، جان خود را از دست داده اند.
  2. دقت کنید که هرگز روی میز آشپزخانه، سفره یا پارچه نیاندازید، چون اگر نوشیدنی داغ یا غذایی داغ روی میز باشد،ممکن است کودک از پایین، پارچه روی میز را بکشد و غذا یا نوشیدنی داغ روی سر و صورتش بریزد.
  3. هرگز هنگامیکه کودک در آشپزخانه است، ظرف خورشت یا سینی چای را روی لبه میز آشپزخانه نگذارید. کودک دستش را دراز می کند، اما چون دستش نمی رسد، فقط سینی چای یا ظرف خورشت را روی خودش برمی گرداند.
  4. وقتی فر روشن است، مراقب باشید که مبادا کودک به فر نزدیک شود.
  5. کف آشپزخانه همواره تمیز باشد. کف آشپزخانه،این روزها، معمولا سنگ یا سرامیک است. بنابراین می توانید تصور کنید که بچه که در حفظ تعادل خود نمی تواند مثل بزرگترها عمل کند، به راحتی ممکن است سر بخورد و صدمه ببیند.
  6. وقتی از وسیله ای برقی در آشپزخانه استفاده نمی کنید، حتما آن را از برق بکشید. بچه می تواند با فشردن یا دکمه، آن وسیله را کار بیندازد.
  7. دستگیره کابینت و کشوهای آشپزخانه باید به گونه ای باشد که کودک نتواند آنها را باز کند.
  8. روی هر وسیله الکتریکی نظیر چرخ گوشت یا قهوه ساز که قصد استفاده از آنها را ندارید، پوششی قرار دهید.
  9. اگر چراغ آشپزخانه از انواعی است که با کشیدن نخ روشن می شود،دقت کنید که طول نخ به اندازه ای نباشد که دست بچه به آن برسد.
  10. چوب کبریت، فندک گاز و هر گونه مواد پلاستیکی را دور از دسترس بچه قرار دهید.
  11. مواد شیمیایی که در آشپزخانه قرار می گیرند، حتما باید از دسترس بچه ها دور باشند. سعی کنید این نوع مواد را در امن ترین کشو یا طبقه کابینت آشپزخانه قرار دهید.
  12. میز آشپزخانه یا صندلی هایش نباید لبه های تیز داشته باشند. وسایل تیز و برنده مثل کارد و ساطور را در کشویی دور از دسترس بچه و با دستگیره ای که بچه نتواند آن را بکشد و باز کند، قرار دهید.
 
امنیت کودک در هال، پذیرایی و پله ها
 
  1. هرگز چیزی را روی پله های خانه نگذارید.
  2. دقت داشته باشید که پله های خانه شما حتما باید محافظ داشته باشند، آن هم محافظی که بچه از لای آن به پایین پرت نشود. اگر روی پله ها موکت پهن کرده اید، اطمینان حاصل کنید که موکت، کاملا به پله چسبیده است و سر نمی خورد. سر خوردن موکت روی پله، به راحتی تعادل کودک را به هم می زند.
  3. از محکم بودن نرده های پله ها مطمئن شوید و همواره آنها را کنترل کنید.
  4. فاصله میان نرده ها نباید از ۱۰ سانتی متر بیشتر باشد تا بتواند بچه را به هنگام از دست دادن تعادل و افتادن نگه دارد. اگر خانه شما حیاط دارد، همواره از قفل بودن در ورودی خانه مطمئن شوید، مبادا بچه ناگهان از خانه خارج شده و به خیابان برود.
 
امنیت کودک درحمام
 
  1. هرگز فرزندتان را در وان حمام تنها نگذارید، کودک در آبی به عمق ۲۰ سانتی متر هم می تواند غرق شود.
  2. وقتی فرزندتان را در آب می گذارید، چنانچه خواستید آب را عوض کنید، ابتدا آب سرد و سپس شیر آب داغ را باز کنید.
  3. کف حمام یا حتی کف وان را با کفپوش موقتی که مانع از سر خوردن بچه شود، بپوشانید. باز هم تاکید می کنیم که بچه ها در سنین زیر ۲ سال نمی توانند تعادل خود را حفظ کنند.
  4. چنانچه دارویی در دستشویی یا رختکن حمام نگهداری می کنید، همواره آن را از دسترس کودک دور نگه دارید.
 
برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…
اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.