چیکار کنم بچم خوشگل بشه؟!

یکی از مهمترین چیز‌هایی که مادران باید قبل از بارداری رعایت کنند، مصرف ویتامین‌های بارداری طبق دستور پزشک است. ستون فقرات جنین در ماه‌های بین ۴ تا ۵ بارداری شکل می‌گیرد، از این رو مصرف اسید فولیک در این دوران می‌تواند تفاوت‌های عمده‌ای در شکل گیری جنین ایجاد کند و به بیان دیگر روی ظاهر و رشد جنین موثر است. همچنین، مصرف منظم این مکمل غذایی، تاثیر چشمگیری بر پوست و موهای جنین داخل رحم مادر خواهد داشت.

چی بخورم بچم خوشگل بشه؟!

میوه و سبزیجات تازه
اگر مادر در دوران بارداری میوه و سبزیجات تازه مصرف کند، علاوه بر این که سلامت خودش را تضمین می کند در زیبایی و سلامت جنین هم تاثیر زیادی دارد. خوردن پرتقال، نارگیل، گلابی، انار، به و سیب و مصرف سبزیجات تازه به مادران باردار بسیار توصیه می شود.

♦ پرتقال سرشار از ویتامین C، فولیک اسید و دیگر مواد ضروری برای بدن انسان است. به طور کلی خوردن میوه هایی که ویتامین ث دارند باعث روشن شدن رنگ پوست نوزاد می شود.

♦ نارگیل ضعف بدن مادر را جبران و نوزاد را قوی و سالم می کند.

♦ حتی الامکان هر روز صبح ناشتا یکی از میوه های گلابی، به، انار شیرین، سیب درختی را میل کنید که در طب سنتی این میوه ها برای داشتن فرزند زیبا توصیه شده است.

♦ همچنین اگر اگر زن باردار خربزه بخورد فرزند خوشرو و خوش خلق میشود.

♦ شلغم به علت دارا بودن خواص زیاد به زنان باردار و شیرده توصیه میشود و خوردن شربت آن در بارداری باعث رشد کودک، آسانی دندان درآوردن ، استحکام استخوان ، زود به راه افتادن ، زود حرف زدن و مقاومت در برابر بیماریها می شود.

برای تهیه شربت شلغم وسط یک شلغم را گود کرده و از عسل پر کنید و بگذارید آب بیاندازد این مرهم سینه است.

مصرف شیر
مصرف شیر کم چرب پاستوریزه انتخاب عالی برای زنان باردار است. شیر حاوی مقادیر زیادی کلسیم، پروتئین و ویتامین D است و باعث رشد استخوان ها می شود. در کنار این فواید شیر باعث بهبود رنگ و روی نوزاد می شود.

مصرف آجیل
مصرف آجیل در دوران بارداری به مادران توصیه می‌شود. در واقع این ماده غذایی نه تنها برای پوست مادر، که برای پوست نوزاد هم مفید است و علاوه بر زیبایی ظاهری، بر سلامت جسمی نیز موثر می‌باشد.

زنان باید برای داشتن نوزادی که دارای عضلات قوی باشد، در طول دوران حاملگی خود بادام خشک مصرف کنند. جالب است بدانید که مصرف منظم بادام توسط مادران باردار، برای روشن­تر شدن رنگ پوست کودک مفید است.

چیکار کنم بچم خوشگل بشه؟!

ورزش کردن
ورزش نه تنها روی جسم و روحیه مادر تاثیر مثبت می‌گذارد، بلکه رشد نوزاد را نیز بهبود می‌بخشد.

یکی از توصیه‌هایی که پزشکان به مادران باردار می‌کنند، این است: «برای داشتن کودکی زیبا، هر روز پیاده روی کن.»

نور آفتاب و ویتامین D
در دوران بارداری به دلیل هورمون هایی که در بدن مادر ترشح می شود پوست مادر بیشتر در معرض آفتاب سوختگی قرار می گیرد ولی باز هم توصیه می شود که مادران برای دریافت ویتامین D کافی در معرض آفتاب قرار بگیرند البته استفاده از کرم ضد آفتاب مناسب فراموش نشود.

ویتامین دی روی سلامت و زیبایی فرزند موثر است. همچنین مانع از پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری) و دیابت بارداری می شود.

همچنین مصرف غذاهای دریایی با مشورت پزشک، برای داشتن نوزادی باهوش و زیبا توصیه می شود. 

مصرف بیش از اندازه قند
بسیاری از خانم ها ممکن است که به دلیل ویار در این دوران شیرینی و شکلات زیادی مصرف کنند، اما مصرف بیش از حد این مواد نه تنها روی نوزاد تاثیر می‌گذارد، بلکه منجر به دیابت بارداری مادر نیز می‌شود. یکی از خطرات ناشی از دیابت بارداری تولد نوزاد با وزن زیاد، یعنی بیش از ۴.۵ کیلوگرم است که می تواند مشکلاتی را برای مادر و نوزاد ایجاد کند.

مصرف زیاد برخی ویتامین ها
برخی از مادران فکر می‌کنند که در دوران بارداری، هر چه بیشتر ویتامین مصرف کنند، بهتر است در صورتی که میزان ویتامین‌ها نیز باید متناسب با نیاز بدن مصرف شود. مثلا مصرف بیش از حد ویتامین آ، می‌تواند منجر به نقایص هنگام تولد شود. ویتامین آ در مواردی، چون شیر، تخم مرغ، میوه‌های تیره رنگ و سبزیجات وجود دارند، از این رو باید در مصرف آن‌ها محتاط باشید.

مانیکور، پدیکور و استفاده از لوازم آرایشی
برخی از لوازم آرایشی به دلیل مواد شیمیایی که دارند، می‌توانند برای نوزاد مضر باشند. به عنوان مثال لاک‌ها به دلیل وجود مواد شیمیایی، ممکن است که منجر به عفونت شوند. از این رو حتی اگر می‌خواهید در دوران بارداری به ناخن هایتان رسیدگی کنید، باید یک سالن مناسب پیدا کنید و اگر امکان دارد از لوازم مانیکور پدیکور خودتان استفاده کنید یا این که از آرایشگرتان بخواهید تمام لوازم را به خوبی استریلیزه کند. همچنین بهتر است استفاده از مواد آرایشی را به حداقل برسانید و هنگام استفاده به ترکیبات آنها دقت کنید. 

مواد شیمیایی
استفاده از مواد شیمیایی و قرار گرفتن در معرض آن، ممکن روی فرزند تاثیر منفی بگذارد. بنابراین مادران باردار باید سعی کنند از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیای خطرناک از رنگ های ساختمانی گرفته تا مواد شوینده و حتی آلودگی هوا و دود سیگار اجتناب کنند.

کافئین
تحقیقات نشان داده مادرانی که روزانه بیش از ۲ فنجان قهوه مصرف می‌کنند، فرزندان کوچک تری دارند. علاوه بر آن، مصرف بیش از حد کافئین روی خلق و خوی مادر نیز تاثیری منفی می‌گذارد؛ بنابراین در مصرف آن نیز باید اعتدال به خرج داد. 

منبع خبر : برگرفته از shebreh

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *