حرف زدن با جنین از چند ماهگی؟!

از هفته ۲۴ بارداری یا ۵ ماهگی جنین می تواند صدای شما را بشنود، بنابراین می توانید با او صحبت کنید، برایش موسیقی دلنشین پخش کنید و درباره اتفاقات خوب روزمره برایش حرف بزنید و بطور همزمان او را نوازش کنید.

حرف زدن با جنین از چند ماهگی

فواید و مزایای حرف زدن پدر و مادر با جنین در رحم مادر
– با صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری، شما به رشد عصبی و عاطفی او کمک می کنید و به علاوه این یک روش مهم برای ایجاد روابط جدید با او است و این فعالیت می تواند بسیار هیجان انگیز باشد چون کودکان اغلب با حرکت کردن، به صدا های خاصی واکنش نشان می دهند.

– شنیدن اولین حس رشد یافته در کودکان است و در هفته بیست و چهارم نوزادان می توانند بشنوند و صدای مادر در ارتعاشات استخوان هایش حرکت می کند و سپس نوزاد می تواند آن ها را در حالی که در رحم است احساس کند.

– اهمیت صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری برای نوزادان مهم است که صدای مادرشان را بشنوند زیرا اشتیاق آن ها برای گوش دادن بیدار می کند. آن ها همچنین شروع به حرکت یا بازی با بدنشان می کنند، می چرخند و زانوهایشان را خم می کنند و به علاوه می توانند با آهنگ صدای مادرشان بپرند یا لگد بزنند.

– شنیدن صدای مادر می تواند استرس و اضطراب نوزادان را از بین ببرد و این امر به ویژه در آخرین مراحل بارداری صدق می کند.

– در هفته سی و ششم بارداری، نوزادان می توانند بین صدای مادر و صدا های دیگر تمایز قائل شوند و آن ها همچنین نسبت به صدا های بلند حساس ترند و به عنوان مثال، صدای در، موسیقی و صدا های خارج از رحم متوجهشان خواهد کرد.

– صدای پدرشان فرکانس بالایی ندارد، چون محرک خارجی است و با این حال، هنوز برای نوزادان مهم است که صدای پدرشان را بشنوند.

– کودکان در رحم معمولاً فعال تر و پذیرای تحریک در طول شب هستند و صحبت کردن با آن ها در شب کمک می کند احساس راحتی بیشتری بکنند و دوست داشته شوند. گوش دادن به صدای والدین یکی پس از دیگری به نوزادان کمک خواهد کرد تا آن ها را تشخیص دهند.

چه حرفهایی با جنین بزنیم؟

چه چیز هایی را باید در دوران بارداری به فرزندان گفت:

در حالی که مادران با کودکان خود صحبت می کنند، مهم است که شکم خود را نوازش کنید تا احساس گرما کنند و بسیاری از زنان نمی دانند در ابتدا چه بگویند.

برای شروع می توانید در مورد آنچه که آن روز انجام دادید و یا چیزی که می خرید صحبت کنید. علاوه بر این، شما می توانید به کودک خود رنگ اتاق خود و نحوه احساس خود در هنگام بارداری را توضیح دهید.

همچنین می توانید آهنگ بخوانید و یا داستان تعریف کنید و بر صدا واژه ها تاکید کنید و هم چنین ایده خوبی است که این فعالیت را با پدرش به اشتراک بگذارید و به این ترتیب جنین می تواند رابطه عاطفی بین مادر و پدر را احساس کند.

از طرف دیگر، گوش دادن به موسیقی نیز گزینه خوبی است و در این مورد، باید آهنگ های مناسبی برای نوزادتان انتخاب کنید و توصیه می کنیم این کار را بعد از ماه پنجم که گوش های بچه ها به خوبی رشد می کنند ، شروع کنید.

صدای مادر در ارتعاشات استخوان ها حرکت می کند و سپس کودک می تواند آن ها را در حالی که در رحم است، احساس کند.

مزایای صحبت کردن با جنین در طول بارداری برای بعد از تولد

ارتباط:

صحبت ها رابطه بین والدین و فرزندشان را در دوران بارداری تقویت می کند و این باعث می شود که نوزادان به همه چیز خارج از رحم واکنش نشان دهند، هم خوب و هم بد.

حس خوب صحبت کردن با نوزاد در دوران بارداری به حفظ آرامش کودک کمک می کند وعلاوه بر این، وقتی که به دنیا آید و گاهی نتواند بخوابد، صدای والدین می تواند به راحتی کودک را تسکین دهد و فقط با گوش دادن به صد اهای آن ها آرام خواهد شد.

توسعه مهارت ها:

صحبت با کودک پیش از تولد، مهارت های صحبت کردن نوزادان را افزایش می دهد و مهارت های زبانی آن ها را تحریک می کند و به علاوه، توسعه شنوایی را در سنین پایین تشویق خواهد کرد و این کار به جلوگیری از اختلالات زبانی یا پردازشی کمک می کند.

مهم ترین تاثیرات حرف زدن با جنین

بچه ها آن را دوست دارند!

بچه ها عاشق شنیدن صدای مادرشان هستند و رشد احساسی و نورونی آن ها را افزایش می دهد و به علاوه باعث می شود که آن ها لگد بزنند، بپرند و در رحم حرکت کنند.

صحبت کردن با کودک در دوران بارداری شروع یک ارتباط بزرگ بین شما و فرزندتان است و وقتی صدای شما را می شنود، احساس می کند که به درون شکم شما حرکت می کند، این یکی از بهترین تجربیات شما است.

با محبت با کودک خود صحبت کنید تا از رشد مناسب او مطمئن شوید و بدانید که بسیاری از مهارت ها شروع به شکل گیری می کنند در حالی که کودک شما هنوز در شکم تان است! 

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *