همه چیز درباره بره موم/ درمان سرطان با بره موم!/ نحوه مصرف بره موم چگونه است؟

خواص پزشکی بره موم

این ماده خارق العاده خواصی شامل اثر ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پوسیدگی دندان دارد، همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، بی‌حس کننده موضعی، کاهش دهنده فشار خون کاربرد دارد.

دکتر اوسامو میزوکامی یک پزشک متخصص داخلی از کشور ژاپن است. کلینیک او در مرکز توکیو واقع شده است. نود درصد از بیماران او سرطان فراگیر دارند و بیشتر آنها دارای سرطان‌های پیشرفته هستند.

کلینیک او یک مرکز درمان در زمینه طب مکمل است. دیدگاه او این است که انتخاب صحیح بین طب رایج و طب مکمل که برای بیماران مناسب است صورت گیرد.

پیشگیری از سرطان با استفاده از بره موم:

پیشگیری از سرطان بویژه در مراحل اولیه در مقایسه با پیشگیری در مراحل دوم یا سوم از اهمیت بسیاری برخوردار است. کاملاً مشخص شده است که صرفاً استفاده از ویتامین‌ها و املاح نمی‌تواند جلوی بروز سرطان را در بسیاری از جایگاههای بروز این بیماری بگیرد. گمان می‌رود که بره موم برای جلوگیری از بروز سرطان در مراحل اولیه موثر است زیرا این ماده خواص ضد سرطانی مستقیم، خاصیت افزایش ایمنی و تاثیر آنتی اکسیدانی دارد. بره موم ممکن است برای درمان سرطان مفید باشد زیرا این ماده می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری کند.

چرا از بره موم در درمان سرطان استفاده می‌شود؟

بیش از ۱۲۰۰ مقاله دانشگاهی در ارتباط با خواص بره موم از سراسر دنیا موجود است. هم اکنون این ماده نسبت به سایر مکمل‌ها بیشتر از جانب دانشمندان حمایت می‌شود. تحقیقات نشان داده که بره موم دارای خواص ضد سرطانی زیادی است.

اثرات ضد سرطانی بره موم

بره موم دارای خواص زیر است:

۱- تأثیر مستقیم ضد سرطانی

۲- افزایش ایمنی

۳- اثر آنتی اکسیدانی

۴- اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی

۵- اثر ضد التهابی

۶- اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی

۷- اثر ترمیم بافت آسیب دیده

۸- اثر محافظت از شیمی درمانی

۹- اثر محافظت از پرتو درمانی

تأثیر مستقیم ضد سرطانی بره موم

بره موم خیلی از عوامل مستقیم ضد سرطانی را داراست. در یک مطالعه اسید کافیئک موجود در بره موم تولید CD4، IL2، IL4 و اینترفرون گاما را در موش‌ها افزایش داد. اسید کافئیک همچنین از پیشرفت (مفاستاز) سرطان به ریه موش‌های مبتلاء به سرطان سینه جلوگیری
می‌کند. بره موم مرگ سلول‌های سرطان ملانوما را در آزمایشگاه باعث می‌شود.

تعدادی از مواد ضد سرطانی موجود در بره موم

اسید کافئیک – پینوسمبرین – گالانژین – کریسین

آرتیپلین C – پینوبانکسین – اسید سینامیک – تریست

اثر افزایش ایمنی

تقریباً همه بیماران سرطانی پس از چند سال ایمنی شان کاهش پیدا می‌کند. در یک مطالعه بره موم اثر افزایش دهنده ماکروفاژها را در آزمایشگاه نشان داد. بره موم در موش لنفوسیت‌ها را فعال می‌کند و CD8/ CD4 را افزایش می‌دهد.

اثر آنتی اکسیدانی

رادیکال‌های آزاد در بیماران سرطانی افزایش پیدا می‌کند و این افزایش، سلول‌های سرطانی را به تکثیر تحریک می‌کند که نتیجه آن می‌تواند عود و پیشرفت(متاستاز) سرطان باشد.

اسید کافئیک و آرتیپلین C موجود در بره موم اثر قوی آنتی اکسیدانی دارند. بره موم از پراکسیداسیون چربی جلوگیری می‌کند. بره موم نشان داده که اثر آنتی اکسیدانی قوی‌تری نسبت به ویتامین E در موش‌ها داشته است.

اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی

زمانی که سلول‌های سرطانی تکثیر پیدا می‌کنند، فرایند تولید رگ‌های خونی جدید با افزایش خون رسانی به این سلول‌های سرطانی افزایش می‌یابد. بره موم نشان داده که هم در آزمایشگاه و هم در بدن موجودات نظیر داروهای ضد سرطانی مثل آواستین اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی را داراست.

اثر ضد التهابی بره موم

سرطان خود یک فرآیند التهابی است که منجر به نبرد بین سلول‌های سرطانی و سلول‌های ایمنی می‌شود. عوامل ضد التهابی نظیر بازدارنده COX-II در پیشگیری و درمان سرطان اهمیت دارند. بره موم نشان داده که دارای خواص ضد التهابی هم در آزمایشگاه و هم در بدن موجودات زنده است.

اثرات ضد ویروسی و ضد باکتریایی بره موم

ویروس های تیپ B و C می توانند عامل سرطان سلول های کبدی باشند. ویروس HIV عامل بیماری ایذز است. باکتری های کوباکتر عامل خطر برای سرطان معده است. نیمی از ژاپنی ها عفونت هلی کوباکتر دارند و بیشتر آنها از سرطان معده رنج می برند.

بره موم دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی در آزمایشگاه و در بدن موجودات است و این خواص در درمان سرطان کاربرد دارند. بره موم به جلوگیری از مرگ ناشی از عفونت کمک می‌کند
( گزارش شده که یک سوم بیماران با سرطان پیشرفته در اثر بیماریهای عفونی نظیر پنومونی
می‌میرند که به سبب نقصان سیستم ایمنی است).

اثر ترمیم (بازسازی) بافت

اگر ترمیم (بازسازی) بافت سرطانی سریعتر اتفاق افتد، بهبود سرطان سریعتر صورت می‌گیرد.

بره موم باعث تحریک بافت به ترمیم (بازسازی) در آزمایشگاه می‌شود.

اثر محافظت از شیمی درمانی

خیلی از مطالعات جانوری توصیه می‌کنند که شیمی درمانی همراه با استفاده از بره موم باشد تا بروز واکنش‌ها را کاهش دهد. مطالعات داخل آزمایشگاهی و همچنین بر روی موجودات زنده نشان داده است که استفاده از بره موم همراه با شیمی درمانی در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی اثرات همپوشانی (سینرژیت) دارد.

اثر محافظت از اشعه

خیلی از مطالعات حیوانی نشان داده که پرتو درمان همراه با استفاده از بره موم بروز واکنش‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین مطالعات داخل آزمایشگاهی و بر روی موجودات نشان داده که استفاده از بره موم همراه با پرتو درمانی در مقایسه با پرتو درمانی به تنهایی اثرات همپوشانی (سینرژیت) داشته است.

تجارت آقای دکتر میزوکامی در استفاده از بره موم

آقای دکتر در این خصوص می‌گوید:

من بیش از ۵۰۰ بیمار با سرطان پیشرفته را با استفاده از بره موم درمان کرده‌ام. این بیماران از انواع مختلف سرطان از جمله سرطان ریه، معده، روده، پروستات، سینه، تخمدان و پانکراس رنج می‌برده‌اند.

ما باید این واقعیت را بپذیریم که بیماران سرطانی هم زمان تحت درمان‌های چند جانبه شامل درمان‌های رایج و درمان‌های مکمل قرار می‌گیرند. بنابراین تأثیر بره موم را نمی‌توان به تنهایی در چنین بیمارانی اندازه گیری کرد. از نظر اخلاقی برای من قابل قبول نیست که آزمایش‌های دوسوکور را در بین بیماران با سرطان پیشرفته انجام دهم.

بیشتر بیماران سرطانی تحت درمان‌های رایج قرار می‌گیرند اما من به آنها بره موم را بعنوان مکمل درمان توصیه می‌کنم. بیمارانی که بره موم مصرف می‌کنند به سمتی می‌روند که کیفیت بهتر زندگی، درد کمتر، خستگی کمتر و افزایش اشتها را تجربه می‌کنند.

طول عمر بیمارانی که بره موم مصرف می‌کنند به بیش از دو برابر، سه برابر و گاهاً تا ۱۰ برابر زمانی که انتظار می‌رود افزایش می‌یابد. تعداد کمی از بیماران که تومور داشتند بدون درمان‌های رایج اندازه تومور آنها کوچک می‌شد. تعداد کمی از بیمارانی که اندازه تومور سرطانی آنها یک سانتی متر و یا کمتر بود بدون دریافت درمان‌های رایج تومورهایشان کاملاً ناپدید می‌شد.

بیمارانی که همراه با شیمی درمانی و پرتو درمانی از بره موم استفاده می‌کردند نتایج بهتری را نشان می‌دادند و در مقایسه با بیمارانی که فقط درمان‌های متداول (شیمی درمانی و پرتو درمانی) را دریافت می‌کردند، واکنش‌های کمتری بروز می‌دادند.

من از عصاره اتانولی ۳۰% بره موم برزیلی استفاده می‌کنم که از گیاه Baccharis dracuneuli بدست می‌آید.

هر چند من معمولاً دوز ۳ گرم بره موم را به صورت روزانه توصیه می‌کنم، اما برای بیماران با سرطان پیشرفته میزان ۹ گرم و بیشتر از بره موم را مورد استفاده قرار می‌دهم.

بروز واکنش‌های مرتبط با بره موم

دکتر میزوکامی در خصوص بروز واکنش در بیمارانش می‌افزاید:

دو بیمار از بروز رش(جوش) روی پوست بعد از مصرف بره موم شکایت کردند. این افراد حساسیت شدید به مواد شیمیایی داشتند. بیماران دارای آلرژی باید با احتیاط درمان شوند.

تعداد کمی از بیماران از دردهای معده بعد از مصرف بره موم شکایت داشتند، بویژه اگر آن را با معده خالی میل می‌کردند. واکنش‌های جدی دیگری در اثر مصرف بره موم گزارش نشد.

شناخت بره موم:

بره موم ماده ایست که ابتدا توسط مصریان باستان شناخته شد و آنرا پروپولیس ( جلوی در ، نگهبان در ) می نامیدند چرا که زنبور ها در هنگام شروع زمستان ابعاد سوراخ پرواز را بواسطه بره موم کوچک می کردند تا از ورود سرما جلو گیری نمایند ، مشاهده این عمل در کنده ، نشانه خیلی روشنی از سختی و سرما ی زمستان آینده دارد . بره موم ماده ایست که منبع خارجی داشته و فقط زنبورعسل آنرا مانند شهد گلها جمع آوری میکند و اساسا ترکیبی است از رزین ها ، موم های گیاهی و فلاونوئید ها . 

زنبور عسل این ماده را از صمغ درختان، گل . شکوفه گیاهان و درختان مختلف مخصوصا ، تبریزی ، بلوط ، آکاسیا ، اکالیپتوس ، و … در زنبیل های گرده خود جمع نموده و به کندو انتقال می دهد و پس از افزودن ترشحات غده ای که شامل آنزیمها است آنرا به صورت مایع در آورده و در سطح سلولهای شان منتشر می کند که این پوشش جهت نگه داری از تخمها و لاروهادر برابر باکتریها و ویروسها اهمیت بسزایی دارد و همچنین باعث استحکام ، موم شانها بدونه تغییر در نرمی و انعطاف پذیری آن می شود . که خاصیت در مناطق گرمسیری دارای اهمیت خاص است . همچنین جهت درز گیری و بستن سوراخ های داخل کندو از آن استفاده می کند .

رنگ : بره موم اغلب قهوهای بوده ولی بین رنگهای زرد تا سیاه با انعکاس رنگی قرمز یا سبز ، قهوه‎ای روشن تا مایل به سبز و قهوه ای مایل به قرمز متغییر است و شامل حدود ۲۷ درصد موم گیاهی ، ۴۶ درصد شیره و رزین های بعضی از درختان و ۱۵ درصد فلاونی ( C6H5O2 ) که اساس بسیاری از رنگهای زرد میباشد / و فلاونوئید ها ( گروهی از مواد که شباهتی به ویتامین P داشته و دارای خاصیت ضد خونریزی و التهاب میباشد . و چند درصد روغن .

بــــو : طعم آن تند ومخلوطی از صمغ ( جوانه تازه درخت ) و موم دارد 

طعـم : طعم آن مخصوص بوده به طوری که وقتی آنرا می جوید باید کاملاً با آب دهان مخلوط کنید ، طعم آن ابتدا شدید و با آزاد شدن عناصر فعال آن طعم ملایمی به خود میگیرد بعد از نیم ساعت جویدن میتوانید آنرا بلعیده ویا بیرون بیندازید. 

بره موم بطور کلی از مواد زیر تشکیل شده است :

عناصر رزینی ( صمغ گیاهی )

۵۵ %

موم

۳۰ %

گرده گل

۵ %

سایر ترکیبات ( در حال مطالعه )

۱۰ %

مصارف بره موم در کندو

بره موم به عنوان ماده ضدعفونی کننده و عاملی موثر در پیشگیری از ورود و شیوع بیماری‌ها در کندو به شمار می‌آید.

بره موم در محل ورود زنبوران به داخل کندو قرار دارد و به دلیل این که زنبورها پیش از ورود به کندو از روی آن عبور خواهند کرد، احتمالاً می‌تواند نقش ضدعفونی کننده دست و پای زنبوران را در بدو ورود به کندو ایفا نمایند. همچنین پر کردن شکاف‌ها، تنگ کردن سوراخ‌های تهویه، تنگ کردن دریچه پرواز در زمستان، ترمیم شکستگی‌ها، جلا دادن و ضد عفونی کردن جدار داخلی کندو و قاب‌ها، محکم کردن محل اتصال قاب‌های عسل به کندو و به یکدیگر از دیگر کاربردهای بره موم است.

عوامل تحریک کننده زنبور عسل برای تولید بره موم 

مکانیزم شیمیایی موثر بر تولید بره موم دقیقا مشخص نمی باشد، ولی رفتارهای تقریبا یکسان زنبوران عسل در بکارگیری بره موم این احتمال را قوت می دهد که تولید بره موم تحت تاثیر فرمونها انجام می پذیرد. بسیاری از پاسخ های رفتاری زنبورعسل به محرکهای محیطی به غریزه آن نسبت داده می شود، ولی از چنین حشره تکامل یافته ای بعید است که بدون هدف و تنها از روی غریزه عملی را انجام دهد. گرچه تفسیرهایی که در این فصل از رفتار زنبورعسل فراهم مطرح خواهد شد از دیدگاه انسان می باشد ولی گاهی مقدماتی را برای نزدیک شدن به رفتارشناسی زنبورعسل فراهم خواهد کرد. محرکهای بسیاری برای واار کردن زنبورعسل به تولید بره موم وجود دارد ولی بطور کلی عوامل تحریک کننده زنبورعسل برای بره موم به سه دسته تقسیم می شوند:

۱- درجه حرارت:

بسیار مشاهده شده که زنبورعسل با همزمان با سرد شدن هوا برای جلوگیری از ورود سرما به داخل کلنی اقدام به بستن یا پر کردن شیارها و روزنه های بدنه کندو با بره موم نموده و دریچه ورودی را تا حد امکان با بره موم تنگ می کند.

در برخی شرایط گرم شدن بیش از حد دمای هوا نیز ممکن است باعث تحریک زنبوران عسل برای استفاده از بره موم و تنگ کردن دریچه پرواز به منظور جلوگیری از ورود هوای گرم به داخل کندو گردد. این عکس العمل ممکن است در نواحی بسیار گرم کشور رخ دهد. در هر حال به نظر می رسد همان مکانیزمی که در زمان گرم شدن هوا موجب تحریک زنبوران برای تنظیم درجه حرارت کلنی زنبورعسل شده و زنبوران را وادار به جمع آوری آب و بال زدن در جلوی دریچه پرواز می نماید، در زمان سرد شدن هوا نیز آنها را وادار به استفاده از بره موم برای پر کردن شیارها و روزنه ها برای مقابله با نفوذ هوای سرد به داخل کلونی می نماید.

۲- عوامل مزاحم:

ورود دشمنان طبیعی زنبورعسل (زنبوران شکارچی، موش، مارمولک و…) به داخل کندو، یکی از عوامل مزاحم در کلنی زنبورعسل بشمار می رود. برخی از محققین اعتقاد دارند که زنبورعسل برای جلوگیری از ورود دشمنان طبیعی به داخل کندو دریچه ورودی را با بره موم تنگ می نماید. ولی در این موردمشاهدات بیانگر این است که زنبورعسل غالباً ترجیح می دهد برای پیشگیری از ورود دشمنان طبیعی به داخل کندو نگهبانان را در جلوی دریچه پرواز جمع کرده و آنها را بیرون از کلنی از بین می برد.

قرار دادن اجسامی مانند شربت خوری بشقابی بر روی قابها و یا ورود خرده سنگ، چوب و غیره که به صورت اتفاقی توسط زنبوردار به کندو وارد می شوند نیز از سایر عوامل مزاحم در کلنی زنبورعسل محسوب شده و زنبورعسل برای مقابله با این عوامل مزاحم اقدام به تولید و استفاده از بره موم می نماید. پس از استقرار شربت خوری بشقابی بر روی قابها بنظر می رسد زنبورعسل با هدف جلوگیری از حرکت بشقاب و پیشگیری از مزاحمت، آن را بوسیله بره موم به سطح قابها محکم می چسباند، ولی نکته قابل توجه این است که زنبوران بشقاب را تا ارتفاعی با بره موم بالا می برند تا بتوانند به سهولت از زیر آن عبور کنند.

بطورکلی پس از ورود هر نوع جسم خارجی به داخل کلنی، درصورتیکه زنبوران قادر به خارج کردن آن از داخل کلنی نباشند، به دلیل اینکه حرکت این اجسام ممکن است موجب آسیب دیدگی و کشته شدن زنبوران گردد، این اجسام را محکم به کف کندو و یا سطح قابها چسبانده و مانع از حرکت آنها به منظور جلوگیری از برهم خوردن آرامش و نظم کلنی می شوند.

زنبورعسل از نظر رعایت بهداشت و پاکیزگی مثال زدنی می باشد، بطوریکه نخستین وظیفه آن پس از متولد شدن نظافت کندو است. در هنگام تمیز کردن و خارج کردن سنگ ریزه، لاشه حیوانات و غیره، شیارهای کف کندو ایجاد مزاحمت کرده و ظاهراً زنبورعسل برای برطرف کردن این عامل مزاحم شیارهای کف کندو را با بره موم پر می کند. بنابراین زنبورعسل به عنوان حشره ای تکامل یافته از بره موم برای رعایت بهداشت، مقابله باعوامل مزاحم و برقراری امنیت و آرامش کندو استفاده می کند.

۳- ضد عفونی کردن:

بره موم به عنوان ماده ای ضد عفونی کننده و عاملی موثر در پیشگیری از ورود و شیوع بیماریها در کلنی های زنبورعسل محسوب می گردد. همانگونه که در جلوی درب ورودی برخی از آزمایشگاهها پیش از ورود لازم است به منظور جلوگیری از انتقال عامل بیماری به داخل آزمایشگاه کفشهای کلیه افراد به مایع ضد عفونی کننده آغشته شوند، احتمالاً وجود بره موم در جلوی دریچه پرواز نیز به دلیل اینکه زنبوران پیش از ورود به کندو الزاماًاز روی آن عبور خواهند کرد، می تواند نقش ضد عفونی کننده پاهای زنبوران را در بدو ورود به کندو ایفا نماید.

همچنین زنبوران کارگر موظف می باشند که سلولهای پرورش نوزادان را پیش از تخمریزی ملکه با بره موم ضدعفونی کرده و ملکه نیز پیش از تخمریزی سلولهای پرورش نوزادان را بازرسی کرده و در صورتی در آنها تخمریزی می کند که سطح داخلی سلولها با بره موم صیقلی و ضدعفونی شده باشند.

حضور حدود ۶ الی ۸ هزار زنبورعسل در کندویی با وسعت ۵۰ سانتیمتر مکعب فضا در درجه حرارتی معادل ۳۵- ۳۷ درجه سانتیگراد و رطوبت ۷۰ درصد بهترین شرایط را برای رشد عوامل بیماریزا در داخل کلنی زنبورعسل ایجاد می نماید، در چنین شرایطی تنها وجود بره موم به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای ضدعفونی کننده و پیشگیری کننده می تواند از رشد عوامل بیماریزا در داخل کلنی زنبورعسل ممانعت به عمل آورد. بنابراین به منظور پیشگیری از ورود عوامل بیماریزا به داخل کلونی زنبورعسل به زنبورداران توسیه می شود که از جمع آوری بره موم های جلوی دریچه پرواز خودداری نموده و در صورت نیاز به بره موم از روشهای تولید که در این طرح پیشنهاد شده استفاده نمایند.

نحوه تولید بره موم توسط زنبور عسل

تعداد زنبورهایی که در یک کلونی زنبور عسل برای تولید بره موم فعالیت می کنند بسیار محدود بوده و جمع آوری بره موم معمولاً در ساعات اولیه روز توسط زنبوران عسل مسن تر که بیش از ۳ هفته سن دارند انجام می شود.

زنبوران عسل ابتدا تکه های صمغ تراوش شده از گیاهان را شکسته و سپس آنها را بوسیله بزاق دهان نمناک کرده و به شکل حبه درمی آورند سپس با کمک آرواره ها و پاها حبه ها را در سبد گرده در پاهای عقبی قرار داده و به کندو حمل می نمایند.

زنبوران آورنده بره موم (صمغ) معمولاً در محلی در روی کف کندو قرار گرفته و برای جدا کردن بره موم (صمغ) از روی پاهای خود مدتها وقت صرف می کند، ممکن است زنبورهای دیگر در این کار به آن کمک کنند. به نظر می رسد پس از جمع آوری صمغ یا رزین گیاهان توسط زنبوران عسل مسن و انتقال آن به داخل کندو به و به کمک زنبوران جوان تولید کننده موم، بره موم ساخته می شود. با توجه به اینکه محل خاصی برای جمه آوری و تولید بره موم در داخل کندو وجود ندارد، صمغ جمع اوری شده توسط زنبورعسل به عنوان ماده اولیه یا مصالح ساختمانی همانند چسب یا سیمان در نزدیکترین مکانی که بره موم مورد نیاز باشد تخلیه می شود.

بنابراین منظور از جمع آوری بره موم در حقیقت جمع آوری صمغ می باشد زیرا تولید بره موم پس از تخلیه صمغ در داخل کندو، با همکاری زنبوران جوان موم ساز انجام می پذیرد.

تجمع زنبوران عسل بر روی درختان در زمان نیاز کلونی به بره موم عموماً به هنگام صبح انجام می شود، فعالیت زنبوران برای جمع آوری صمغ از روی درخت کاج در محلی که برگهای سوزنی آن در یک کلاف متمرکز شده اند غالباٌ در اوایل پاییز و در هنگام صبح بیشتر از سایر زمانها مشاهده می گردد.

گرچه جمع آوری صمغ در بعدازظهرها پس از خنک شدن هوا نیز انجام می شود، ولی عموماً در فصول سرد سال اولین اقدام زنبور عسل پس از تحمل شبی سرد بستن درزها و شیارهای کندو با استفاده از بره موم می باشد.

نحوه مصرف بره موم:

"با توجه به اینکه رزین طبیعی بره موم علی رغم دارابودن خواص فوق العاده در درمان بیماریها و تقویت سیستم ایمنی بدن، به راحتی در سیستم گوارش قابل حل شدن و هضم نیست، لذا بهتر است در صورت استفاده از بره موم خالص، طبق دوزهای معرفی شده برای مبارزه با انواع بیماری و یا در حالت طبیعی؛ در هربار مصرف اندازه ی یک نخود از بره موم را جداکرده و شبیه آدامس مدتی جویده شود تا مواد تقریا تلخ مزه ولی شدیدا موثر آن از طریق بزاق دهان حل و در اختیار ارگانهای مرتبط قرار گیرد. پس از خستگی از جویدن، تفاله نیز بلعیده شود تا مابقی روند هضم و جذب به دستگاه گوارش فرد سپرده شود. همچنین برای بهره بردن از خواص این ماده می توان از قرصهای تهیه شده از بره موم نیز استفاده کرد. 

اشتراک‌گذاری
2 نظر
  1. من قیمت بره موم را پرسیدم گفتند ۲۵۰ گرم آن تقریبا یک مشت ۵۰ هزار تومن می شود. یک آنتی اکسیدان قوی است.

  2. سلام
    ممنون از سایت خوبتان
    بنده چند وقت پیش برای پدرم قطره بره موم ۸۵ درصدی و کپسول آن را تهیه کردم ولی با مشکلات وتحریم های موجود آنقدر دیر به دستم رسید که متاسفانه عزیزم از دستم رفت؛
    من ۱۶ قطره و ۳ قوطی ۶۰ عدد کپسولی دارم که به قیمت امروز حدود ۲ میلیوم و ۷۰۰ هزار تومان میشود؛ اگر از دوستان کسی مایل بود بنده این هار را به همراه یک قطره که حدودا ۲۰ درصدش استفاده شده و ۹ عدد کپسول اضافه به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تقدیمش میکنم
    سایتی که از آن قطره بره موم را گرفتم:
    http://www.royalnatural.ca/apiario-silvestre-green-propolis-119.html#.Ww53fiAVSUk
    و سایتی که از آن کپسول هارو گرفتم:
    http://www.uniflora.us/002.html
    برای تماس میتوانید با شماره من تماس بگیرید
    ۰۹۱۲۲۹۹۷۰۶۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *