بازی غریزهای برای رشد و نمو استعدادها و تمرین مقدماتی برای آینده است.
– بازی موجب رشد جسمی کودک است. عضلات را نیرومند و استخوانها را محکم میکند.
– بازی باعث مهارت در حواس لامسه و بینایی کودک میشود.
– بازی حس کنجکاوی کودک را برمیانگیزاند و قدرت ابتکار او را به حرکت وامیدارد.
– بازی کودک را در برابر مشکلات مقاوم میکند و به او اعتماد به نفس میبخشد.
– بازی موجب تعدیل تمایلات عاطفی کودک میگردد.
– بازی به کودک میآموزد که برای رسیدن به هدف چگونه نقشه بکشد به چه صورت طراحی کند و چگونه از عهده حل مشکل برآید.
– بازی باعث میشود که کودک بتواند با دیگران رابطه ی صحیح برقرار کند.
– بازی موجب آموختن همکاری، فعالیتهای گروهی،تعاون و تمرین این امور میگردد.
– بازی باعث میشود کودک اصول انضباطی و اخلاقی را در زندگی جمعی فراگیرد.
– بازی نشان دهنده ی افکار، تمایلات و عواطف کودک است.
برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…
تاثیر بازی بر یادگیری،
یادگیری اثربخش از طریق مشارکت و هدایت غیر مستقیم مربی یا والد در محیط ایمن میتواند خلاقیت کودک را به همراه داشته و باعث افزایش مسئولیت پذیری، تعامل مثبت با دیگران، زبان آموزی، اعتماد سازی، خود تنظیمی و خودکارآمدی در کودکان شود.
والدین و مربیان نقش بسیار حائز اهمیت در فرآیند رشد و پرورش کودکان دارند و مسئولیت پذیری آنها سبب شده تا با ایجاد انگیزه و توانایی پیش بینی پذیری نیازهای کودک، شرایط یادگیری را در محیط منزل و مهدکودکها فراهم و تسهیل کنند تا بتوانیم کودکانی شاد و سالمی داشته باشیم.
یادگیری با بازی موجب می شود که کودکان دنیای پیرامون خود را از طریق بازی کشف می کنند، ولی نمی توانند همیشه خودشان بازی هایش را سازماندهی و اداره کنند. به همین دلیل، کودک به مشارکت شما نیازمند است. آموزش ممکن است جدی باشد، ولی بازی ها لذت بخش و سرگرم کننده اند.
در نخستین سالهای زندگی یک انسان پایه و اساس یادگیری، منطق و دیگر زوایای ذهنی در او شکل می گیرد. بازی کردن با دیگران برای رشد کودک اهمیت دارد. پس همان طور که بازی می کنید، با هم حرف بزنید، بخندید و در مواقع لزوم کودکتان را راهنمایی کنید.
کودکان ترجیح می دهند این طرف و آن طرف بدوند و انرژی خود را تخلیه کنند و به طور عملی یاد بگیرند، تا این که یک جا ساکت و آرام بنشینید و روی کاری که می خواهند انجام دهند تمرکز کنند.
نقش بازی در یادگیری کودکان موجب باعث تقویت مهارت های اجتماعی کودک می شود. مهارت های زندگی کودکان در بازی است که شکل می گیرد و کمک می کند بتوانند مهارت های دوستیابی و حفظ رابطه را یاد بگیرند.