شیرخوارم زیاد گریه می کند،آیا شیرم کافی نیست؟

تصور نکنید که کج خلقی و بیقراري یا کولیک شیرخوار همیشه به علت گرسنگی است. دلایل زیادي براي گریه وجود دارد که باید بررسی شوند. از جمله: گرما، کثیفی،تنهایی،دود سیگار، لباس نامناسب، نور، بیماري و غیره. شیرخوار با گریه کردن براي رفع مشکل خود که ممکن است در درون او و یا در محیط اطرافش باشد، کمک می طلبد که باید بررسی و رفع شود. تعدادي از شیرخواران از هفته سوم تولد شروع به گریه هاي شامگاهی می کنند و نیاز بیشتري به آرامش، گرما و تماس بدنی دارند. بهترین وسیله آرام کردن این شیرخواران تغذیه مکرر با شیرمادر است. برخی دیگر نیز (خواه با شیرمادر تغذیه شوند یا با بطري) در ساعات مشخصی معمولا هنگام عصر و اوایل شب بویژه در طول ۳ ماه اول کج خلق و ناآرام هستند. مثل اینکه شیرخوار درد شکم داشته باشد پاهایش را جمع می کند و آرام کردن او مشکل است. این حالت قولنج نامیده می شود. شیرخوار را دمر روي ساعد خود قرار دهید و یا او را روي دامن خود نشانده و دست ها را دور شکمش حلقه کنید و یا پدر او را در مقابل سینه خود بغل نموده و با او زمزمه کند.

گاهی اوقات مصرف برخی غذاها توسط مادر،شیرخوار را بیقرار می کند.اما نمی توان اجتناب از غذاي خاصی را توصیه کرد مگر آنکه واقعا مادر با خوردن آن غذا متوجه بیقراري شیرخوار شود. گاه با شروع عادت ماهیانه مادر، شیرخوار بیقرار می شود و غالبا در این ایام شیرخواران میل دارند در فواصل کوتاه تري شیر بخورند. گاه اضطراب مادر به شیرخوار منتقل می شود سعی کنید موقع شیردادن آرامش داشته باشید. گاهی شیرخوار پس از شیرخوردن در کمال رضایت به خواب می رود اما بعد از مدت کوتاهی با گریه بیدار می شود این حالت نشان می دهد که شیر کافی نخورده، به دفعات و مدت بیشتري شیرخوار را شیر داده و سعی کنید شیر چرب انتهایی را بخورد و سیر شود.

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده تر و غم انگیزتر از گریه یک نوزاد نیست. نوزادان نمی توانند به شما بگویند که آیا گرسنه یا خسته هستند، و یا درد دارند. اگر تنها دکمه ای وجود داشت تا گریه نوزادتان را ترجمه کند، شما آسمان و زمین را به هم می ریختید تا خواسته او را محقق کنید، حتی حاضرید با تمام وجود جان خود را فدای او کنید.

    گاهی مواقع گریه های نوزاد تمامی ندارد، به خصوص اگر نوزاد قولنج (کولیک) داشته باشد.

    اگر گریه نوزاد متوقف نشد و کاسه صبرتان لبریز شد، به حمام بروید و یک دقیقه نفس عمیق بکشید. همیشه می توانید از اطرافیان، حتی همسایه خود بخواهید برای ۲۰ دقیقه از نوزادتان مراقبت کند تا شما کمی استراحت کرده و آرامش خود را بدست آورید. از متخصص اطفال و حتی دوستان خود بخواهید برای آرام کردن کودک راهکارهایی به شما بدهند. در برخی مواقع این نوع گریه ها به دلیل مسائل تغذیه ای و رفلاکس معده است. گاهی اوقات هم کاملا اتفاقی است. اما علت آن هرچه باشد، این گریه ها دل شما را شکسته، و باعث سر دردتان نیز می شود. در این شکی نیست که شما عاشق نوزادتان هستید، اما واقعا هیچ کس گریه نوزاد را دوست ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *