اگر نگرانید شاید باهوش باشید

به گزارش نشریه "Frontiers in Evolutionary Neuroscience"، تیم محققان دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک در تحقیقات جدید خود دریافتند که نگرانی بیش از حد ممکن است بیانگر و همراه افراد باهوش باشد و چه بسا با این افراد نشات گرفته است تا آنها را در موقعیت های دشوار و خطرات پیش روی آنها در زندگی نجات دهد.

این محققان توانستند با شناختن فعالیت مغز رابطه ای را بین هوش بالا و نگرانی بیش از حد بیابند و این فعالیت از طریق محاسبه سطح کولین در قشر مغز افراد مورد مطالعه انجام شد.

کولین یک ترکیب فسفولیپیدی است که در بدن، مواد محلول در چربی را حمل و چربی ها را امولسیه می کند.

این ماده مستقیماً روی پیام های عصبی موثر است و قدرت ساخت و آزادسازی استیل کولین را سرعت می بخشد.استیل کولین یک ناقل عصبی است که در کنترل عضلات و قدرت حافظه دخالت دارد.

منابع غذایی کولین عبارتند از شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی است و در بدن نیز از اسید آمینه متیونین ساخته می شود.

کولین به صورت مکمل های خوراکی نیز وجود دارد و مقدار مورد نیاز آن برای مردان ۵۵۰ میلی گرم در روز و برای زنان بالغ ۴۲۵ میلی گرم در روز است.

تیم محققان دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک گفتند: نتایج یاد شده چه بسا اشاره می کند که نگرانی بیش از حد به ظهور و پیشرفت هوش در افراد در طول زمان کمک کرده است و سطح آن در بین انسانها متفاوت شده است.

به گفته این پژوهشگران، نگرانی ممکن است در دور کردن انسان از موقعیت های خطرناک و پرهیز از آن و افزایش میانگین نجات یافتن از این موقعیت ها مفید باشد.

این پژوهشگران افزودند: افراد کم هوش نیز ممکن است به خاطر موفقیت پایین خود در کارها و موفقیت ها در زندگی احساس نگرانی کنند.

پژوهشگران از طریق تحقیقات و آزمایشات روی ۲۶ فرد مبتلا به اختلالات نگرانی و مقایسه آنها با ۱۸ فرد سالم به این نتایج رسیدند.

این پژوهشگران آزمایشات و اندازه گیری های پزشکی زیادی روی این افراد و سطح میانگین هوش و نگرانی و سطوح کولین مغز آنها انجام دادند.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *