آیا مادر مبتلا به گلودرد استرپتوکوکی میتواند به کودک خود شیر دهد؟+10 درمان خانگی و پزشکی آن

آیا مادر مبتلا به گلودرد استرپتوکوکی میتواند به کودک خود شیر دهد؟+۱۰ درمان خانگی و پزشکی آن

گلودرد استرپتوکوکی که همچنین با نام «فارنژیت استرپتوکوکی» شناخته می شود، عفونتی است که توسط باکتری های استرپتوکوک گروه A ایجاد می شود. این بیماری می تواند باعث درد، التهاب و تورم لوزه ها و غدد لنفاوی شود. گلودرد استرپتوکوکی ممکن است در زنان شیرده نیز رخ دهد. اما آیا مادر مبتلا به گلودرد استرپتوکوکی می تواند به کودک خود شیر دهد؟ این متن از وبسایت نی نی نما به تمام این سوالات پاسخ می دهد و اطلاعات ضروری دیگر را در مورد گلودرد استرپتوکوکی در هنگام تغذیه با شیر مادر فراهم می کند.

آیا شیر دادن به کودک در هنگام ابتلا به گلودرد استرپتوکوکی بی خطر است؟

آیا شیر دادن به کودک در هنگام ابتلا به گلودرد استرپتوکوکی بی خطر است؟

بله، حتی اگر به گلودرد استرپتوکوکی مبتلا شده باشید، ممکن است به طور معمول به کودک خود شیر مادر بدهید. شیر مادر حاوی آنتی بادی است. بدن مادر آنتی بادی هایی را علیه گلودرد استرپتوکوکی تولید می کند، که ممکن است از طریق شیر مادر به کودک منتقل شود. بنیاد تغذیه با شیر مادر در کانادا می گوید: «تغذیه با شیر مادر از کودک در برابر عفونت محافظت می کند و مادران باید به منظور محافظت از کودک، به شیردهی ادامه دهند. اگر کودک بیمار شود که امکان پذیر است، نسبت به وقتی که شیردهی متوقف می شود، کودک کمتر مریض می شود». مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده اعلام کرده است که شیر مادر از نوزادان در برابر ابتلا به چندین بیماری تنفسی محافظت می کند. بنابراین، مادر باید به شیردهی ادامه دهد، مگر اینکه پزشک دستور دیگری دهد. با این وجود، احتیاط کنید که عفونت از طریق حالات دیگر به نوزاد سرایت نکند.

اقدامات احتیاطی در هنگام شیردهی و ابتلای مادر به گلودرد استرپتوکوکی

اقدامات احتیاطی در هنگام شیردهی و ابتلای مادر به گلودرد استرپتوکوکی

گلودرد استرپتوکوکی یک عفونت مسری باکتریایی است. مادر مبتلا به گلودرد استرپتوکوکی باید اقدامات پیشگیرانه ای را برای کاهش احتمال ابتلا کودک به عفونت انجام دهد:

  • قبل از شیر دادن به کودک، دستان خود را کاملا شست و شو دهید.
  • از بوسیدن یا بغل کردن کودک اجتناب کنید.
  • در هنگام شیردهی از ماسک صورت استفاده کنید.
  • در هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را با دستمال کاغذی یا دستمال بپوشانید. دستمال کاغذی ممکن است باعث پخش عفونت شود، بنابراین استفاده از دستمال پارچه ای ترجیح داده می شود.

درمان گلودرد استرپتوکوکی در هنگام شیردهی

درمان گلودرد استرپتوکوکی در هنگام شیردهی

گلودرد استرپتوکوکی با آنتی بیوتیک ها درمان می شود.

  • آموکسی سیلین یا پنی سیلین معمولاً برای درمان گلودرد استرپتوکوکی تجویز می شود. با این وجود، تأثیر دوزهای دوره بارداری یا شیردهی پنی سیلین بر روی شیر مادر، ناشناخته است.
  • آنتی بیوتیک آموکسی سیلین برای تجویز در مادر شیرده بی خطر است. آکادمی اطفال ایالات متحده مصرف آموکسی سیلین را در حین شیردهی بی خطر می داند، زیرا دوز دوران بارداری یا شیردهی هیچ تاثیری بر روی کودک شیرخوار ندارد.
  • ممکن است مادر مصرف ایبوپروفن را برای تسکین درد و رفع تب در نظر بگیرد. تجوز ایبوپروفن در هنگام شیردهی بی خطر است.

به خاطر داشته باشید که هرگز در هنگام شیردهی و ابتلا به گلودرد استرپتوکوکی خودتان بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید. شما تنها می توانید زمانی که پزشک دارو تجویز کرد، مطابق با دستورالعمل پزشک دارو مصرف کنید. داروها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند و ممکن است آنها را با پزشک خود در میان بگذارید. پزشک ممکن است یک آنتی بیوتیک بی خطر به غیر از آموکسی سیلین را تجویز نماید. اگر به عفونت گلودرد استرپتوکوکی مبتلا شده اید، اما علائمی نداشته یا علائم باعث ناراحتی قابل توجهی نمی شود، پزشک ممکن است هیچ دارویی را برای بهبودی تجویز نکند. برای کمک به بهبودی می توانید برخی از اقدامات را در خانه انجام دهید.

درمان های خانگی برای گلودرد استرپتوکوکی

درمان های خانگی برای گلودرد استرپتوکوکی

درمان های خانگی ممکن است با یا بدون مصرف دارو انجام شود. در ادامه، چندین روش درمان خانگی وجود دارد که ممکن است به رفع ناراحتی ناشی از گلودرد استرپتوکوکی کمک کند.

  • استراحت و مراقبت: خواب سالم و استراحت مناسب ممکن است به کاهش ناراحتی ناشی از گلودرد استرپتوکوکی کمک کند.
  • غرغره کردن آب شور: غرغره کردن آب ولرم با نمک (حدود نصف قاشق چایخوری نمک در یک پیمانه آب که به خوبی مخلوط شده باشد)، ممکن است باعث کاهش گلو درد و التهاب شود.
  • استنشاق بخار: این کار ممکن است به کاهش خشکی و احتقان گلو کمک کند.
  • رطوبت ساز: استفاده از دستگاه رطوبت ساز سرد می تواند به کاهش سوزش در گلو کمک کند.
  • بدن خود را پر آب نگه دارید: گلودرد استرپتوکوکی ممکن است غذا خوردن یا بلعیدن را دشوار کند. عدم نوشیدن کافی مایعات ممکن است خطر کمبود آب بدن را افزایش دهد. با نوشیدن آب ولرم، سوپ سبزیجات، شیر گرم و مایعات سالم مشابه در طول روز به بدن به خوبی آبرسانی کنید. مایعات همچنین نسبت به غذاهای جامد راحت تر بلعیده می شوند.
  • رژیم غذایی مناسب: غذاهای اسیدی، مرکبات، و غذاهای ادویه دار ممکن است گلودرد استرپتوکوکی را وخیم تر کنند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد. در عوض، غذاهای مغزی و تسکین دهنده مانند جو دو سر، سیب زمینی پوره شده، خوراک سبزیجات یا گوشت، آب سیب، اسموتی (میوه و همچنین سبزیجات) و تخم مرغ (پخته شده یا آب پز) را مصرف کنید.
  • قرص های لوزی شکل گلو: ممکن است استفاده از داروهای بدون نسخه ضد عفونی کننده گلو را در نظر بگیرید. ممکن است از پزشک بخواهید که قرص های مناسب گلو را به شما تجویز کند.

گلودرد استرپتوکوکی در دوران شیردهی

گلودرد استرپتوکوکی می تواند مسری باشد، اما به ندرت باعث بروز نگرانی می شود. این عفونت نباید دلیلی برای اجتناب از شیردهی به کودک برای محافظت از او در برابر عفونت باشد. مراقبت و درمان صحیح در منزل می تواند به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید؛ در حالی که اقدامات احتیاطی می تواند از شیوع عفونت به کودک جلوگیری کند.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *