آیا امکان ابتلا به آبله مرغان در بارداری وجود دارد؟

آبله مرغان یک بیماری ویروسی است که اغلب در کودکان دیده می‌شود. اغلب آبله مرغان یک بیماری خوش‌خیم است، ولی در مورد یک زن باردارمی‌تواند به عوارض جدی برای جنین و مادر منجر شود.

خوشبختانه، بیش از ۹۰ درصد از زنان باردار در برابر آبله مرغان ایمن هستند، زیرا بیشتر افراد یک‌بار به آن مبتلا شده‌اند. اگر شما هم می‌دانید که تا به‌حال به این بیماری دچار شده‌اید، دیگر نیازی نیست در مورد ابتلا به آن در دوران بارداری نگران باشید، حتی اگر در تماس با فردی آلوده قرار بگیرید. با این حال، شاید از میان زنانی که تا به‌حال به آبله مرغان دچار شده‌اند، ۱ نفر از هر ۲۰۰۰ نفر در دوران حاملگی به این بیماری دچار می‌شوند.

آبله مرغان از طریق قطرات تنفسی در هوا و همچنین از طریق تماس مستقیم با بثورات پوستی فرد مبتلا منتقل می‌شود. افرادی که زونا دارند (بیماری‌ای که با همین ویروس به وجود می‌آید)، می‌توانند آبله مرغان را منتقل کنند.

علایم آبله مرغان معمول ۱۴ تا ۱۶ روز پس از قرارگیری در معرض ویروس ظاهر شده و با بثورات خارش دار، تاول و تب مشخص می‌شوند.

آبله مرغان بسیار واگیردار است. اگر یک زن باردار مستعد، در تماس با یکی از اعضای خانواده آلوده قرار بگیرد، احتمال ابتلای او ۹۰% است (خطر ابتلا زمانی که فرد در خارج از خانه در تماس با فرد آلوده قرار بگیرد کمتر است). آبله مرغان می‌تواند توسط یک فرد آلوده یک تا دو روز قبل از بروز بثورات منتقل شود و همچنین آن فرد تا زمانی که گسترش بثورات متوقف شده و بثورات با دلمه خشک پوشیده شوند، قابلیت انتقال بیماری را خواهد داشت (به طور معمول ۵ روز پس از شروع آن‌ها).

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *