تاثیر “قرص ضد بارداری ال دی” بر رشد مو و ابرو چگونه است؟

قرص های ال دی و هورمونی نمی تواند به دلیل هورمونی بودن جایگزین مناسبی برای محلولهای موضعی رشد مو و ابرو باشد زیرا این قرصها و هورمونهای به کار رفته در آنها جذب پوستی بسیار پایینی دارند و تز طریق پوست قابل جذب نمی باشند…

قرص ال دی برای رشد مو و ابرو

قرص ال دی برای رشد مو، طریقه مصرف قرص ال دی برای ریزش مو،  قرص ال دی برای رشد ابرو،  قرص ال دی برای رشد ریش،  نحوه ی استفاده از قرص ال دی برای رشد ابرو، رشد سریع مو با قرص،  تاثیر قرص ضد بارداری بر رشد ابرو

قرص ال دی عمدتاً به منظور جلوگيري از بارداري به كار مي رود، ولي براي پيشگيري از بروز سرطان تخمدان يا آندومتر، كاهش كيست هاي تخمداني، بيماري خوش خيم فيبروكيستيك پستان، منظم ساختم دوره قاعدگي، كاهش حجم خون قاعدگي، كاهش فشارهاي روحي قبل از قاعدگي و كاهش تعداد دفعات قاعدگي دردناك نيز مفيد است.

گرچه هورمون ها در رشد مو تاثیر دارند و ریزش موها نیز به دلیل تغییرات هورمونی صورت می گیرد اما دلیل قابل اثباتی در مورد مصرف قرصهای هورمونی با افزایش رشد مو وجود نداشته است.

اگرچه که گفته می شود برخی هورمون ها و داروهای هورمونی می توانند بر روی رشد فولیکول های مو تاثیر داشته باشند اما تجویز هورمون ها به صورت موضعی که بر روی پوست مالیده می شوند بر رشد مو و ابرو تاثیری ندارد.

بعضی زنان نیز اعتقاد دارند مصرف موضعی قرصهای هورمونی و حل شده در آب بر روی رشد موها موثر می باشد که این باور نیز غلط و تجویز آن تاثیری در رشد مو نخواهد داشت.

واکنش بدن به مصرف قرص های هورمونی

مصرف قرصهای هورمونی در بدن افراد واکنشهای متفاوتی را در پی خواهد داشت و ممکن است در برخی افراد سبب بروز جوش صورت و بدن و در برخی موجب افزایش رشد موها گردد البته اگر افراد دچار اختلالات هورمونی نباشند ممکن است عکس عمل های متفاوتی در بدن نسبت به مصرف این نوع قرصها ایجاد گردد.

مصرف قرصهای هورمونی باعث ایجاد لکه های پوستی در تمام یا نقاطی از صورت زنان می گردد که باعث می گردد پزشک راه دیگری را جهت جلوگیری از بارداری به آنان توصیه نماید.

به هرحال این قرصها با فواید و مضراتی که دارند هر کاربردی که داشته باشند اثر بخشی آنها در افزایش رشد مو چندان مورد اعتنا نمی باشد و از نظر پزشکی قابل اثبات نخواهد بود.

قرص های ال دی و هورمونی نمی تواند به دلیل هورمونی بودن جایگزین مناسبی برای محلولهای موضعی رشد مو و ابرو باشد زیرا این قرصها و هورمونهای به کار رفته در آنها جذب پوستی بسیار پایینی دارند و تز طریق پوست قابل جذب نمی باشند .

افرادی که دچار آلوپسی و کم پشتی موی خود می باشند به جای باورهای غلط و تجویزات غیر علمی بهتر است با مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو بهترین روش افزایش رشد مو را نسبت به وضعیت جسمانی خود در پیش بگیرند و از به کار گیری روشهای غیر علمی و گاها مضر پرهیز نمایند چه بسا استفاده از روشهایی غیر علمی به ایراد ضررهای بیشتر به فرد منجر گردد و باعث صدماتی جبران ناپذیر به افراد شود.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *