در ۶ ماه اول تولد فرزند شیردهی كامل با شیر مادر همراه با استفاده از قرصهای مینیپیل یا قرص زمان شیردهی از حاملگی میتوانید جلوگیری كنید. ولی بعد از ۶ ماهگی به علت شروع تغذیه كمكی اثر این روش كم میشود و احتمال حاملگی بالا میرود،چكار باید كرد؟
از ۶ ماهگی به بعد باید از یك روش مطمئنتر استفاده كرد روشهای مطمئنتر به ترتیب عبارتند از:
آی یو دی، كاندوم به اضافه قرص شیردهی، آمپولهای تزریقی
بعد از دو سال كه معمولاً شیر مادر دیگر به كودك داده نمیشود از قرصهای تركیبی جلوگیری از بارداری مثل قرص ال دی و تریفازیك هم میتوان استفاده كرد.
اما پدر و مادر عزیز اگر این نورسیده فرزند دوم شماست، باز هم تا دوسالگی به همان طریق كه گفته شد باید جلوگیری داشته باشید و پس از آن بهتر است از راههای مطمئنتر دیگری مثل بستن لولهها استفاده كنید.
با صحبت و مشورت با یكدیگر شما میتوانید اقدام به بستن لولهها كنید و اضطراب و نگرانی از حاملگی ناخواسته را برای همیشه از زندگی خود دور نمائید.
چنانچه این فرزند سومین و یا …… فرزند شماست، برای تامین سلامت خانواده و شكوفائی فرزندانتان نباید به داشتن فرزند دیگری فكر كنید. این كودك هم باید تا دو سالگی از شیر مادر تغذیه كند. برای جلوگیری از حاملگی میتوانید پس از مشورت با یكدیگر یكی از شما روش بستن لولهها را انتخاب كنید. مادر گرامی اگر تصمیم گرفتید كه شما اقدام به بستن لولهها نمایید،میتوانید همراه با زایمان و یا چند روز بعد از آن اقدام كنید البته پدر عزیز، بستن لولهها در آقایان خیلی سادهتر و در واقع یك عمل سرپای و بدون بیهوشی است اقدام شما دوام سلامت خانواده را به دنبال دارد.
همه مادران قادر به شیر دادن به فرزند خود می باشند در صورتیكه به هر دلیل نتوانستید به فرزند خود شیر بدهید برای استفاده از قرصهای جلوگیری از بارداری از ۳ تا ۴ هفته بعد از زایمان باید خوردن قرصها را شروع كنید قرص (ال دی) یا (تریفازیك) و یا (اچدی).
برای استفاده از آمپولهای جلوگیری از حاملگی بلافاصله بعد از زایمان می توانید اقدام نمایید.
هفته هفتم بعد از زایمان زمان مناسبی برای گذاردن (آی یو دی) است. به هرحال مادر عزیز بهتر است با مراجعه به یكی از مراكز بهداشتی درمانی یا خانه بهداشت نزدیك محل زندگی روش مناسب را انتخاب و استفاده كنید.
برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…