با وجود پروتز سینه می توانم شیر بدهم؟

چنانچه عمل جراحی کار گذاشتن پروتز سینه از طریق برش زیر پستان و یا زیر بغل انجام شود هیچ مشکلی در بارداری و شیردهی به وجود نمی‌آید. تنها در مواردی که برش جراحی دور هاله پستان باشد، احتمال بروز اشکالاتی در شیردهی وجود دارد. از نظر امکان بارداری پس از جایگذاری پروتز باید گفت که انجام بارداری پس از عمل جراحی پروتز اشکالی برای بیمار ایجاد نمی‌کند. تنها موضوعی که موجب نگرانی بسیاری از بیماران می‌شود این است که بارداری موجب افزایش و تورم بافت شیرساز پستان شود. اگر چه این حالت پس از اتمام شیردهی برطرف می‌شود ولی کشیدگی پوست و در حقیقت بزرگ شدن پوست، ممکن است باقی‌مانده و موجب ‌شود که پروتز پایین‌تر از حد معمول قرار گیرد و به نظر می‌رسد که افتادگی تشدید شده است. شاید بتوان گفت که اگر پروتز سینه در زنانی که قصد باردار شدن در آینده را دارند در زیر عضله جاگذاری شود، این حالت کمتر خود را نشان دهد ولی به هر حال نارضایتی‌هایی وجود دارد.

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. عوارض زودرس جراحي پروتز سينه مثل هر عمل جراحي ديگري شامل تجمع خون يا هماتوم، عفونت محل پروتز، عفونت زخم، درد و… مي‌شود.

    مهم‌ترين عارضه ديررس جراحي پروتز سينه، عارضه‌اي است به نام «کپسولار کنترکتچر» يا «کپسول سفت‌‌شونده». درواقع بدن به دور هر ماده خارجي که در آن گذاشته مي‌شود، محافظتي ايجاد مي‌کند که به آن کپسول مي‌گوييم. در مواردي کپسول دچار جمع‌شدگي و اين جمع‌شدگي باعث بدشکلي بافت سينه و درد مي‌شود. براساس شدت جمع‌شدگي، لازم است فرد تحت جراحي قرار بگيرد، پروتز درآورده شود و بعد با تکنيک‌هاي جراحي لازم، پروتز دوباره گذاشته يا تعويض خواهد شد.

    از آنجا که محل قرار دادن پروتز سينه بيرون از سيستم شيردهي، پشت بافت شيردهي يا حتي پشت عضله‌اي که ارتباطي با بافت سينه ندارد، قرار مي‌گيرد، دخالتي در ميزان شير يا امکان شيردهي نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *