آیا صداهای بلند به شنوایی جنین آسیب می زند؟!/ مضرات صدای بلند برای جنین

انجمن شنوایی شناسی ایران، دکتر سعید ملایری اظهار کرد: به مادران باردار توصیه می شود در ماه های آخر بارداری اگر در یک محیط صنعتی کار می کنند، ساعت کمتری را در معرض صداها قرار داشته باشند و یا نوع کارشان را به طور موقت تغییر دهند تا با صدای بلند مواجه نباشند.
وی افزود: پیگیری این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا اگر کم شنوایی اتفاق افتد، علاوه بر این که می تواند پیرگوشی زودهنگام ایجاد کند، امکان دارد بسیاری از فرصت های شغلی مناسب را نیز از فرد بگیرد و تاثیر جدی بر زندگی او بگذارد.
ملایری اظهار کرد: برای افرادی که در محیط های صنعتی کار می کنند، شدت صدا نباید بیشتر از ۸۵ دسی بل باشد و اگر بیشتر از این شدت باشد، یا باید ساعت کار او کمتر از هشت ساعت شود و یا اینکه شدت صدا را باید کم کرد که البته این استانداردها برای افرادی وضع شده است که در محیط های صنعتی و نظامی کار می کنند زیرا شغل این افراد طوری است که دائما در معرض صدا هستند.  

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. کودکان با صداهای آشنا و موسیقی که در رحم شنیده بودند، بعد از تولد آرامش پیدا می کنند و با آن ارتباط برقرار می کنند. همانطور که ممکن است با سر و صدای موتور ماشین درصورتی که که یادآور حرکت یا صدای بدن شما باشد آرامش پیدا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *