تازه ترین تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان می دهد، تعداد کمی از زنان از فواید مصرف اسید فولیک در سن باروری اطلاع دارند و به مصرف آن علاقه نشان می دهند.
اسید فولیک یکی از عناصر حیاتی است که مصرف آن طی بارداری جهت جلوگیری از بروز نقایص جنینی، خصوصا نقص در لوله عصبی الزامی است.
پزشکان معتقدند مصرف ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک به طور روزانه برای یک زن باردار جهت رشد کامل سلولهای جنین خصوصا سلولهای عصبی ضروری بوده و با در پیش گرفتن روش مزبور می توان شمار کودکان عقب مانده ذهنی و جسمی را به طور قابل توجهی کاهش داد.
مصرف اسید فولیک را جدی بگیرید
اشتراکگذاری
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم، یکی از سئوالات زنان باردار این است اگر مقاطعی نتوانند مکمل “اسید فولیک” در دوران بارداری مصرف کنند باید از چه مکمل جایگزین استفاده کنند؟ که در این رابطه دکتر آرین – جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی توضیحاتی را ارائه کرد.
این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی در اینباره گفت: مکمل “اسید فولیک” در دو مورد لازم است اول آنها که سابقه جنین با مشکلات عصبی دارند به خصوص نقص در ستون فقرات و دوم آنها که سابقه سقط به هر دلیل دارند.
وی ادامه داد: در سایر موارد نیازی به آن نیست اما امروزه از سه ماه قبل از بارداری مکملهای دوران بارداری که شامل تمامی ویتامینها و مواد معدنی است مورد نیاز خواهد بود.
این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی خاطرنشان کرد: توصیه میشود که با شروع حاملگی نیز تا پایان دوره بارداری مصرف این مکملها ادامه یابد و همراه این مکملها ترک سیگار یا اعتیادات دیگر و مشروبات الکلی … نیز ضروری است.