4 مشکل رایج در روابط بین پدر و پسر+8 راه حل برای ایجاد یک رابطه گرم و صمیمی با پسر

۴ مشکل رایج در روابط بین پدر و پسر و ۸ راه حل برای ایجاد یک رابطه گرم و صمیمی با پسر

رابطه پدر و پسر با عشق آغاز می شود، اما با گذشت زمان، می تواند پیچیده تر شود. پدران نقش اساسی در زندگی پسر دارد و می تواند به پسرش درس های ارزشمند زندگی بیاموزد. اگر شما یک پدر جدید هستید و نمی دانید چگونه می توانید بهترین پدر برای او باشید، یا اگر به دنبال تقویت رابطه با پسر نوجوان یا جوان خود هستید، این پست نی نی نما برای شما مناسب است. در اینجا، ما درباره اینکه رابطه پدر و پسر چقدر اهمیت دارد؟ راههای ایجاد رابطه محکم با پسران چیست؟ و خیلی موارد دیگر بحث میکینم.

چرا رابطه پدر و پسر مهم است؟

مطالعات ثابت كرده است كه كودكانی كه در مراقبت و راهنمایی پدران خود بزرگ شده اند، همدل تر بوده و بر زندگی خود كنترل داشته اند. آنها همچنین تمایل داشتند که در مدرسه بهتر عمل کنند و در مقایسه با کسانی که فاقد عشق یا راهنمایی پدران خود بودند، انگیزه بیشتری داشته اند. در حالی که یک مادر می تواند عشق و دلسوزی را آموزش دهد، یک پدر می تواند پسرش را سر سخت بار بیاورد تا با همه سختی های زندگی روبرو شود. در اینجا چندین درس ارزشمند وجود دارد که شما به عنوان یک پدر می توانید به فرزند خود بیاموزید:

  • ۱٫ قدرت برای مواجهه با زندگی را توسعه دهید. زندگی همیشه یک خندوانه نخواهد بود. چالش هایی وجود دارد که پسران هنگام بزرگ شدن باید با آنها روبرو شوند. فشارهای اجتماعی برای موفقیت در کار، حمایت از خانواده و یک شهروند برجسته بودن در جامعه، بدون راهنمایی مناسب آسان نخواهد بود. بنابراین پسر شما می تواند تمام توصیه هایی را که میکنید را بدست آورد.

به فرزند خود زود یاد دهید که خود را در برخی تصمیمات مهم زندگی و همچنین خانواده درگیر کند و به او در توسعه اعتماد به نفس و عزت نفس کمک کنید. شما همچنین می توانید به او یاد دهید که شکست خوردن اشکالی ندارد، اما تسلیم شدن و کم آوردن اصلا خوب نیست و اشکال دارد.

  • ۲٫ به او بیاموزید که چه چیزی درست است. گاهی اوقات مسیر اشتباه پر سود به نظر می رسد اما می تواند شما را به سرعت به سمت پایین سوق دهد. بنابراین به فرزند خود بیاموزید که راه درست را انتخاب کند. مهم نیست چقدر چیزهای سخت می تواند در این راه بدست آورند. به او از قدرت امانت داری و صداقت بگویید. تجربیات شخصی خود را به اشتراک بگذارید و به او انگیزه دهید تا خوب بماند.
  • ۳٫ اهمیت خانواده. اگر همیشه خانواده خود را در اولویت قرار داده اید و هر جا برای آنها حضور داشته اید، پس به فرزندتان اهمیت خانواده را آموزش می دهید. همچنین فرزند شما به دنبال شما خواهد بود (الگوی او شمایید) تا یاد بگیرد که چگونه یک خانواده را تربیت و رهبری کند. به او اهمیت گذراندن وقت با کیفیت در کنار خانواده و ماندن در کنار خانواده را بیاموزید.
  • ۴٫ تأیید گزینه های او. فرزند شما می تواند در زندگی با چند معضل روبرو شود. بنابراین به او بیاموزید که از آزادی و اختیار عمل نترسد. به عنوان مثال، شما می توانید یک بازیکن ستاره بیسبال باشید و پسر شما ممکن است وارد هنر شود. به جای مجبور کردن او به انجام کاری که دوست دارید، او را تأیید و تشویق کنید تا به دنبال علاقه خود برود.
  • ۵٫ به زنان در زندگیش احترام بگذارد. این یک درس مهم است که فقط شما می توانید به فرزند خود آموزش دهید. روشی که با همسرتان رفتار می کنید، پایه و اساس روابط عاشقانه آینده او نیز خواهد بود. همچنین اگر نسبت به همسر خود عشق میورزید، همدلی و یاری دارید، او هم یاد می گیرد که به مادر خود احترام بگذارد.

انتخاب فیلم و کتاب شما همچنین می تواند به آنها کمک کند تا نگرش شما نسبت به جامعه و زنان را درک کنند و باعث احترام به آنها شود.

  • ۶٫ برای پیدا کردن یک دوست در شما. به عنوان یک پدر، وظیفه شما این است که فرزند خود را نظم دهید و شخصیت آنها را بسازید، اما مسئولیت شما نباید عشق شما به او را تحت الشعاع قرار دهد. در حالی که به او نظم را یاد میدهید، باید به فرزند خود نیز اطمینان دهید که شما می توانید بهترین دوست او باشید و او می تواند هر چیزی را با شما در میان بگذارد.
  • ۷٫ تعریف واقعی از مردانگی. هر زمان که او با یک وضعیت سخت روبرو شد، حمایت عاطفی خود را نشان دهید؛ با صبر و حوصله به او گوش کنید و به او اطمینان دهید که اشکالی ندارد که احساس ناراحتی کند و حتی اگر احساس کند باید گریه کند. با انجام این کار، شما به او می آموزید که ابراز احساسات عمیق، او را به یک مرد کمتر (کمتر مردانگی داشتن) تبدیل نمی کند.

ممکن است یک پدر نتواند عشق خود را از راه های افراطی مانند مادر نشان دهد، اما عشق او مانند هوا است: نامرئی و در عین حال اساسی. یک پسر، درست از کودکی تا بزرگسالی می تواند نزدیک مادرش باشد، اما رابطه پدر و پسر در این دوره دستخوش تغییراتی می شود.

چرا رابطه پدر و پسر مهم است؟

چگونه رابطه پدر و پسر در طی سال ها تغییر میکند

رابطه پدر و پسر ممکن است در کل یکسان نباشد. از طریق غلتکی از احساسات عبور می کند و در مرحله ای قرار می گیرد که برای هر دو راحت باشد. بگذارید جزئیات سفر آنها را بررسی کنیم:

  • اوایل کودکی: اگرچه نوزادان برای تغذیه و مراقبت بیشتر به مادرانشان وابستگی دارند، اما زمان پدران نیز به همان اندازه مهم است. مطالعات نشان داد كه تعامل پدر و كودك تحریک كننده تر، نیرومندتر و برانگیزاننده است. در دوران کودکی، پسر به پدرش نگاه می کند، که قهرمان و الهام بخش اوست. او پدرش را بت می کند و وقتی پدرش اسباب بازی او را تعمیر میکند یا وقتی او را در هوا پرت می کند، مجذوب می شود. او پدرش را تصویر می کند که از هرکول قوی تر یا عاقل تر از انیشتین است و همیشه سعی می کند از او تقلید کند. او اصرار دارد که مانند او غذا بخورد، لباس بپوشد و حتی مانند او قدم بزند. او تمایل دارد که وقت زیادی را با او بگذراند، و یک تعارف کوچک از پدرش تنها کاری است که می کند تا روزش را رقم بزند.
  • نوجوانی: این مرحله هم برای پسر و هم برای پدر سخت است زیرا در این مرحله پسر نظرات خود را پرورش می دهد و سعی می کند درگیری ایجاد کند. درمورد چیزهای مختلف اختلاف نظر و استدلال وجود خواهد داشت. سفرهای ماهیگیری یا مسابقات فوتبال با پدر هم اکنون با بازی با دوستان و اسکیت بازی جایگزین می شود. پسر شروع به پرورش عقاید خود می کند که می تواند مغایر با پدرش باشد. نوجوانان معمولاً تمایل به بت پرستی (پرستش) دوستان یا شخصیتهای معروف خود دارند. اما لازم نیست همیشه اینگونه باشد. تلاش اندک پدر و پسر می تواند راه را برای گذار یکدست به نوجوانی هموار کند، جایی که پدر به تفاوت نسل ها توجه می کند و پسر در دنیای جدید خود پدر را در خود جای می دهد.
  • بزرگسالی: این مرحله ای است که پسر متوجه می شود که پدرش ممکن است در مورد برخی از جنبه های او درست گفته باشد و پدر شروع به اعتماد بیشتر به او می کند، زیرا او یک بزرگسال بالغ است و دیگر یک نوجوان سرکش نیست. روابط در یک منطقه راحت حل و فصل می شود، جایی که هر دو به مرزهای یکدیگر احترام می گذارند، اما هنوز رابطه سالم دارند. پویایی رابطه تغییر خواهد کرد. پدر به پسرش اعتماد خواهد کرد و حتی به دنبال نصیحت وی خواهد بود و پسری که زمانی پیرو آن بوده است، اکنون به آرامی رهبری خواهد کرد و مسئولیت های خود را با او در میان می گذارد.

در حالی که این رابطه شکل های بسیاری می گیرد، مشکلاتی نیز به وجود می آید. به دلیل چند مشکل ممکن است رابطه پدر و پسر سخت شود.

4 مشکل رایج مربوط به روابط پدر و پسر

۴ مشکل رایج مربوط به روابط پدر و پسر

کوچک یا بزرگ، مشکلات بخشی از هر رابطه هستند. نکته مهم این است که از طریق آنها کار کنید و اجازه ندهید که آنها در عشق شما به یکدیگر تأثیر بگذارند. در اینجا، تعدادی از مشکلات ارتباطی را که احتمالاً در یک رابطه پدر و پسر به وجود می آیند، لیست می کنیم:

  1. ارتباطات: این می تواند علت اصلی درگیری بین یک پدر و پسرش باشد. ممکن است شما عاشق عشق بی شماری به یکدیگر باشید (عشق ورزیدن بی شمار)، اما عدم بیان آن ممکن است شکافی بین شما دو نفر ایجاد کند. به عنوان مثال، یک پدر ممکن است شکایت کند که پسر بزرگش اغلب او را ملاقات نمی کند، اما در پشت عصبانیت او غم و اندوه دلتنگی فرزندش باشد. در حالی که پسر می تواند با عصبانیت به عصبانیت پاسخ دهد، او ممکن است عاشق تر و فهمیده تر شود وقتیکه بفهمد دلیل این غم چیست.
  2. انتخاب سبک زندگی: تغییر زمان و شکاف نسل تغییرات زیادی در سبک زندگی کودکان به همراه آورده است. به عنوان مثال، روابط زنده (یک زندگی مشترک که در آن یک زوج ازدواج نکرده اند) و انتخاب فرزند نداشتن در حال حاضر بسیار مرسوم است، اما این می تواند با اعتقادات محافظه کارانه والدین مغایرت داشته باشد.
  3. فرهنگ و جهت گیری (گرایش) کار: مشاغل مدرن به شما نیاز دارند تا رقابتی و جاه طلب باشید؛ این بدان معناست که ساعات کاری بیشتر و زمان کمتری با خانواده سپری می شود. پدر که شغل ساده تری داشته است، ممکن است این یا حتی ماهیت کار پسر را نفهمد. بنابراین اگر پسر تصمیم بگیرد به دنبال فرصتهای جدید باشد، پدر احساس می کند پسر او را رها می کند.
  4. استانداردهای خانگی: به عنوان پدر، شما ممکن است عقاید خاصی داشته باشید و ممکن است انتظار داشته باشید که پسرتان باید از معیارهای خانواده پیروی کند. ممکن است بخواهید که آنها محافظه کار، کاملاً مذهبی باشند یا از یک رژیم یا سبک زندگی خاص پیروی کنند. اما فرزند شما یک فرد است و ممکن است ارزش ها و عقاید خود را داشته باشد و ممکن است به نظر برسد که می خواهد آن محدودیت ها را بشکند و چیز جدید و متفاوت را امتحان کند. اما همه شما می دانید که او ممکن است فقط بخواهد زندگی را مطابق با ارزش هایی که برای زندگی خود انتخاب کرده است زندگی کند.

نکته اصلی برای رفع این مشکلات، درک یکدیگر و کمی سازش است. پدر باید به پسرش اعتماد کند تا بگذارد برود، در حالی که پسر باید یاد بگیرد که به تجربه پدرش احترام بگذارد و سعی کند تجربه خود را با صبر و حوصله توضیح دهد.

پدر و پسر چقدر می توانند به هم نزدیک باشند؟

پدر و پسر چقدر می توانند به هم نزدیک باشند؟

درست است که مادر درد را تحمل می کند و کودک را به این دنیا میاورد، اما در همان روز، پدر نیز متولد می شود. برای بعضی ها، پدر یک قهرمان است. و برای دیگران، او دوست و راهنما است. نزدیکی یک پدر و پسر را نمی توان اندازه گرفت، اما تنها با دوبینی قابل درک است.

  • اگر به جای اینکه برای مشاوره به دوستان خود مراجعه کنید به پدرتان مراجعه کنید، این نشانه ارتباط عاطفی بین شما و پدر است.
  • اگر پدر شما از تمجید شما یا دادن دست یاری به شما خجالت نمیکشد، یا بعد از به اشتراک گذاشتن دستاوردهای خود، شما را در آغوش می کشد، این نشانه ارتباط فیزیکی سالم بین شماست.
  • وقتی بزرگسال هستید و اکنون رئیس خانواده خود هستید و پدرتان به انتخاب های شما اعتماد دارد، پس این یک ارتباط مادام العمر است.

رابطه پدر و پسر باید در هر مرحله از زندگی با دقت پرورش یابد. اما گرایش عمومی مرد به عدم انجام این کارها ممکن است بین این دو فاصله ایجاد کند. به همین دلیل است که این وظیفه پدر است که در آنجا حضور یابد و فرزند را در مراحل اولیه روابط تربیت کند و وظیفه پسر است که بعداً در زندگی به این پیوند احترام بگذارد و آن را تقویت کند.

8 روش برای پدران که به دنبال ایجاد یک رابطه قوی با پسرانشان هستند

۸ روش برای پدران که به دنبال ایجاد یک رابطه قوی با پسرانشان هستند

برقراری رابطه با پسرتان که احتمالاً چیزهای مشترک زیادی با شما دارد، کار سختی نیست. در اینجا چند کار وجود دارد که می توانید برای برقراری رابطه قوی با فرزندتان در اوایل زندگی انجام دهید:

  • ۱٫ برای او آنجا باشید: شما ممکن است مشغول کار باشید، به سختی تلاش می کنید خانواده خود را تأمین کنید. اما حضور در آنجا برای فرزندتان برای بهزیستی آنها به همان اندازه مهم است. درست از سن و سال جوانی، باید به فرزند خود نشان دهید که مهم نیست چه چیزی باشد و چه پیش بیاید؛ همیشه برای او حضور خواهید داشت. این می تواند در بازی های فوتبال، جلسه والدین و معلمان یا کلاس های رقص او باشد. فقط مطمئن شوید که برای او آنجا هستید.

نوجوان یا پسر بزرگسال نیز باید به سخت کوشی پدر خود احترام بگذارد و درک کند که گاهی اوقات وقتی قادر به انجام آن نیست، به این دلیل نیست که او نمی خواهد این کار را انجام دهد، بلکه به این دلیل است که او واقعاً نمی تواند. پسر هم باید برای پدر وقتی پیر می شود آنجا باشد.

  • ۲٫ یافتن زمینه مشترک: شما و پسرتان ممکن است با هم وجه مشترکی نداشته باشید. شما ممکن است ورزش را دوست داشته باشید، اما پسر شما ممکن است یک خرخون باشد و فعالیت در فضای باز برای او خواندن کتاب زیر درخت باشد. وادار کردن او به عنوان بودن او در بخشی از دنیای شما می تواند روابط را متلاشی کند.

بنابراین یاد بگیرید که برای ایجاد یک رابطه محکم به اختلافات و تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید. برای یافتن یک فعالیت مشترک که هر دو از آن لذت می برید، تلاش کنید و سعی کنید بیشتر از آن استفاده کنید.

  • ۳٫ در فعالیت های پدر و پسرانه شرکت کنید: این می تواند یک کار داوطلبانه برای مربیگری تیم پسر خود برای یک بازی آینده فوتبال یا کمک به او در پروژه علمی او باشد. همیشه وقت بگذارید تا کارها را با هم انجام دهید. این به شما کمک می کند دنیای پسرتان را درک کنید و به فرزندتان اطمینان دهید که همیشه برای او حضور خواهید داشت.
  • ۴٫ به یکدیگر گوش دهید: با گذشت زمان، ارتباطات بین یک پدر و پسر سخت می شود. و هنگامی که شکاف ارتباطی وجود دارد، روابط تضعیف می شود. وقتی پسرتان چیزی برای گفتن شما دارد، قبل از اظهار نظرتان به او گوش دهید. همچنین سعی کنید در مورد انتخاب های آنها قضاوت نکنید. درک کنید و پشتیبان آنها باشید.

در مورد پسری که ممکن است دیدگاه دیگری نیز داشته باشد، همین اتفاق می افتد. به جای این که تصور کند پدرش او را نخواهد فهمید، باید دیدگاه پدر را درک کند. قبل از تصمیم به توقف تصمیمات زندگی او به او گوش دهید.

  • ۵٫ از صحبت کردن دریغ نکنید: رابطه جنسی و رابطه می تواند برای فرزند نوجوان شما گیج کننده باشد. او ممکن است از شما نپرسد اما چندین سوال در ذهن او ایجاد خواهد شد. و چه کسی می تواند یک فرد بهتر از شما باشد تا مکالمه ای صادقانه درباره چنین موارد حساس داشته باشید؟ مدتی وقت بگذارید و این گفتگو را با پسرتان انجام دهید. این امر نه تنها پیوند شما را تقویت می کند، بلکه مانع از دسترسی او به منابع ناسالم برای کسب اطلاعات می شود.
  • ۶٫ زمان را با هم سپری کنید: این اغلب یک فعالیت کم ارزش است، اما ما نمی توانیم بر اهمیت آن به اندازه کافی در ایجاد روابط شما تأکید کنیم. مهم نیست که هر دوی شما چقدر مشغول کار باشید؛ این نکته را به خود اختصاص دهید که مدتی را در کنار هم بگذرانید. بعد از صرف شام به پیاده روی بروید و درباره تمام اتفاقاتی که در طول روز رخ داده صحبت کنید. سعی کنید وقت بگذارید و جزئی از زندگی یکدیگر باشید.
  • ۷٫ تجلیل از دستاوردها: خواه برنده شدن در یک پروژه علمی باشد یا فارغ التحصیل از کالج، موفقیتهای فرزندتان را جشن بگیرید. او ممکن است این را نگوید، اما شناخت شما همان چیزی است که او به دنبال آن است. این آرزوی هر پسر کوچک است که باعث غرور پدرش شود. هربار که از فرزند خود قدردانی می کنید، به او کمک می کنید تا اعتماد به نفس و شجاعت بیشتری داشته باشد.
  • ۸٫ تجربیات خود را به اشتراک بگذارید: به عنوان یک پدر، احتمالاً زیاد دیده اید و تجربه کرده اید. وقتی فرزندی دارید، این خرد را به او منتقل کنید. وقتی می خواهید وقت خود را در کنار هم بگذرانید، از این فرصت استفاده کنید تا تجربیات زندگی خود را با فرزندتان به اشتراک بگذارید. انجام این کار باعث می شود او احساس مهم بودن بکند و از اعتمادی که به او میکنید خوشحال میشود.

چگونه رابطه پدر و پسر در طی سال ها تغییر میکند

به عنوان پدر یا پسر، ممکن است چندین چیز برای توافق با آنها داشته باشید. در میان همه اینها، شما باید وقت بگذارید تا با یکدیگر باشید و ارتباط برقرار کنید. اگر در ارتباط داشتن مشکل دارید، برخی از راهکارهایی را که در بالا به آنها اشاره کردیم، امتحان کنید. با هم بهتر آشنا شوید. پس سعی کنید بهترین استفاده را از آن داشته باشید.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *