“رابطه مقعدی” و “رابطه دهانی در دوران بارداری” مجاز است؟!

آیا می توان در دوران بارداری نزدیکی داشت یا خیر. به طور کلی مادامی که بارداری شما به طور نرمال ادامه داشته باشد شما می توانید نزدیکی جنسی داشته باشید. داشتن رضایت جنسی نیز از احتمال زایمان زودرس می کاهد.

اما باید توجه داشت نوسانات هورمونی، خستگی، تهوع و حساس شدن سینه ها در ابتدای بارداری ممکن است سبب شود میل جنسی شما کاهش یابد. مادامی که بارداری پیشرفت می کند، اضافه وزن، کمر درد و سایر علائم این چنینی سبب می شود شوق شما برای داشتن نزدیکی کمتر شود.

عواطف و احساسات شما بر میل جنسی شما تاثیر می گذارد. نگرانی هایی در مورد بارداری یا فرزندی که در آینده خواهید داشت روابط شما با همسرتان را تحت الشعاع قرار می دهد و حتی ممکن است بار ذهنی سنگینی برای شما به دنبال داشته باشد.

آیا نزدیکی در دوران بارداری می تواند سبب سقط شود؟
اگرچه خیلی از زوج ها این نگرانی را دارند که نزدیکی در دوران بارداری می تواند منجر به سقط شود اما باید عنوان کرد که نزدیکی عموما در این دوران به عنوان یک نگرانی مطرح نیست. اغلب سقط هایی که اتفاق می افتد به دلیل آن است که جنین به طور مناسبی رشد نکرده است.

این که آیا نزدیکی در دوران بارداری به فرزند شما آسیب می رساند ممکن است نگرانی دیگری باشد که زوجین با آن رو به رو هستند. باید عنوان کرد جنین در حال رشد توسط مایع آمنیوتیک و ماهیچه های قوی رحم محافظت می شود. بنابراین نزدیکی در دوران بارداری به جنین شما آسیبی نخواهد رساند.

و اما پوزيشن نزديكي در دوران بارداری ممکن است در این دوران به عنوان یک دغدغه مطرح شود. باید توضیح داد که اغلب پوزیشن های نزدیکی در دوران بارداری مناسب می باشد. بنابراین شما از این نظر نگرانی نخواهید داشت. مادامی که بارداری پیش می رود شما با آزمون و خطا می توانید پوزیشن نزدیکی در بارداری را که برای شما بهتر است پیدا کنید.

آیا نزدیکی دهانی یا مقعدی در دوران بارداری می تواند بی خطر باشد؟

نزدیکی دهانی در دوران بارداری بی خطر است. فقط باید توجه داشت که با این نوع از نزدیکی در دوران بارداری احتمال عفونت و انسداد عروق خونی یا ایجاد آمبولیسم وجود دارد که این شرایط برای مادر و جنین خطرناک خواهد بود.

مضرات رابطه مقعدی بسیار زیاد و خطرناک بوده و هم از لحاظ پزشکی و هم شرعی توصیه نمی شود.

رابطه جنسی از پشت همچنین می تواند موجب آسیب های فیزیکی مانند باد شکم ،بواسیر ، شقاق مقعدی ،بی اختیاری مدفوعی و نظایر آن گردد. در ضمن این عمل علاوه بر مشکلات یاد شده میتواند موجب پارگی رکتوم گردد که در این صورت نیاز به عمل جراحی می باشد.

اگر شما به هموروئید دوران بارداری مبتلا باشید ممکن است نزدیکی مقعدی برای شما ناخوشایند باشد. نکته نگران کننده این است که نزدیکی مقعدی می تواند منجر به انتشار باکتری از رکتوم به واژن شود.

نکته قابل توجه استفاده از کاندوم در بارداری است. قرار گرفتن در معرض عفونت های مقاربتی در دوران بارداری ریسک ایجاد عفونت هایی را افزایش می دهد که می تواند بر بارداری و سلامت جنین تاثیر بگذارد.

اگر همسر شما اخیرا به بیماری مقاربتی دچار شده و یا هنوز ناقل بیماری می باشد از داشتن هر گونه نزدیکی جنسی اجتناب کنید.

اگر شما در خطر زایمان زودرس قرار داشته باشید پزشک متخصص زنان و زایمان به شما توصیه خواهد کرد از داشتن نزدیکی در دوران بارداری اجتناب کنید. بنابراین باید توجه داشت نزدیکی جنسی احتمالا نمی تواند زایمان را زودتر از موعد معین القا کند.

زمان نزديكي در دوران بارداری و این که آیا زمانی وجود دارد که باید از نزدیکی در دوران بارداری اجتناب نمود ممکن است یکی دیگر از دغدغه های زوجین در این دوران باشد. باید عنوان کرد اگرچه اغلب خانم ها می توانند به طور بی خطری در طول بارداری خود نزدیکی داشته باشند اما در برخی موارد بهتر است احتیاط انجام شود. به عبارتی در بعضی شرایط عوارض نزديكي در دوران بارداري ممکن است مطرح شوند.

در موارد زیر پزشک متخصص زنان توصیه خواهد کرد از داشتن نزدیکی جنسی در دوران بارداری اجتناب کنید:

خونریزی واژینال بدون این که توضیح مشخصی در مورد آن وجود داشته باشد.
نشتی مایع آمنیوتیک
باز شدن زودرس دهانه رحم
اگر جفت به طور نسبی یا کامل دهانه رحم با بپوشاند (جفت سر راهی).
سابقه وضع حمل یا زایمان زودرس
چند قلو بودن بارداری

اگر چنانچه در دوران بارداری تمایلی به داشتن نزدیکی جنسی نداشتید باز هم مشکلی نخواهد بود. به خاطر داشته باشید که می توانید نیازها و نگرانی های خود را به طور واضح با همسرتان به اشتراک بگذارید. اگر داشتن نزدیکی جنسی برایتان ناخوشایند باشد می توانید گزینه های دیگری را برای خودتان ایجاد کنید.

نزدیکی بعد از زایمان
پس از زایمان نیز بسته به اینکه زایمان طبیعی داشته اید و یا سزارین، بدن شما برای بهبود به زمان نیاز خواهد داشت. تا زمانی که پزشک متخصص زنان و زایمان به شما اجازه نداده است باید از داشتن نزدیکی بعد از زایمان اجتناب کنید. معمولا لازم است چهار تا شش هفته بعد از زایمان از داشتن نزدیکی جنسی پرهیز کنید. این بازه زمانی سبب می شود تا دهانه سرویکس بسته شود، خونریزی پس از زایمان متوقف گردد و هر گونه ترمیم لازم اتفاق بیافتد. نزدیکی بعد از زایمان باید به آهستگی انجام شود و برای پیشگیری از بارداری از کنتراسپتیو یا روش های پیشگیری مناسب استفاده کنید.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *