ما داستان کسانی که یک شب در چشم به هم زدنی ثروتمند شده اند را شنیده ایم، اما کسانی هم هستند که با سال ها کار به جایی نرسیده اند این اتفاق به خاطر تفکرات غلطی است که افراد در ذهن خود دارند.
۱-صرفه جویی بیش از حد
افرادی که توان مالی زیادی ندارند، زمان و انرژی زیادی برای صرفه جویی پول صرف می کنند درصورتی که می توانند این همه انرژی و زمان خود را صرف یادگیری شغل یا حرفه ایی جدید کنند.
به عنوان مثال برای خرید سبزیجات زمان زیادی را در یک فروشگاه می گذرانند تا ارزان قیمیت ترین سبزی را پیدا کنند، درحالیکه می توانند این زمان را برای کاشتن گیاهان و سبزیجات مورد نیاز خود خرج کنند.
فقط به یک فروشگاه بروید و سبزیجات مورد نیاز خود را تهیه کنید، به همین راحتی! در زمان و انرژی خود صرفه جویی کرده اید. شاید در آن لحظه تصور کنید که پول بیشتری پرداخته اید اما با گذشت زمان از خودتان برای چنین کاری تشکر خواهید کرد.
۲-ترس از تغییر
بزرگترین ترس افرادی که چنین تفکرات ضعیف و اشتباهی دارند این است که از تغییرات می هراسند. افرادی که در زندگی خود تصمیم به تغییر می گیرند در واقع ثبات شرایط خود را به خطر می اندازند که افراد کوته فکر از این شرایط واهمه دارند.
حتی این افراد از راه انداختن کسب و کار خود می ترسند زیرا ترس از شکست در وجودشان رخنه کرده است.
بعلاوه این افراد به شهر های دیگر نیز هجرت نمی کنند زیرا در آنجا هیچ دوستی ندارند یا شغل خود را تغییر نمی دهند چون پیدا کردن شغلی جدید به همت و تلاش بالایی نیاز دارد که چنین افرادی ندارند.
۳-مشاغل کم درآمد
افرادی که تفکرات فقیرگونه ایی دارند سالیان سال با درآمد کم کار می کنند و مدام از رئیس و همکاران خود شکایت می کنند. این افراد از شروع هفته کاری برای رسیدن روز جمعه روز شماری می کنند و هر روز خسته و درمانده به خانه بر می گردند، اما جالب است بدانید که جرأت استعفا از کارشان را ندارند زیرا همانطور که گفتیم از تغییر و به خطر انداختن ثبات شرایط زندگی شان واهمه دارند.
۴-حسادت
این افراد اغلب دارای حس حسادت می باشند و به دستمزد همکاران و یا حتی خانه جدید همسایه شان حسادت می ورزند.
۵-فعال نبودن
کسانی که به ثروتمند شدن نمی اندیشند و فکر های غلط دارند همسو با افراد و اتفاقات جهان حرکت نمی کنند.
چنین افرادی کار های خود را به کندی انجام می دهند یا آنها را به تعویق می اندازند. تصور می کنند که هدف هایشان غیر قابل تحقق هستند. به جای سحرخیز بودن خوابیدن بیشتر را ترجیح می دهند.
۶-تغییر مسئولیت
باور این افراد این است که همه دنیا به آنها بدهکار است، مدام مسئولیت های خود را تغییر می دهند و به همین دلیل به سمت جلو قدم بر نمی دارند زیرا تصور می کنند که هیچ چیز به آن ها بستگی ندارد.
آنها عقیده دارند که دولت باید از ما حمایت کند، رئیس به پاس سخت کوشی هایم باید حقوق بیشتری به من بپردازد، دولت باید قیمت ها را کنترل کند و…
۷-داشتن همه چیز از همان ابتدای کار
این افراد تصور می کنند در ابتدای کار باید همه منفعت ها نصیبشان شود البته بدون هیچ تلاش و سخت کوشی. آنها در ذهن خود به کار های ساده و آسان با حقوق های بالا فکر می کنند بدون اینکه بخواهند از یک رده شغلی پایین تر با دستمزدی کمتر شروع کنند.
۸-پایین بودن عزت نفس
این افراد همیشه توانایی ها و ارزش هایشان را دست کم می گیرند و مدام از زندگی فعلی خود شکایت می کنند، حتی تلاشی برای بهتر شدن شرایط شان هم نمی کنند.
اگر همچنان به کار خسته کننده خود ادامه دهند چگونه می توانند عزت نفس شان را افزایش دهند؟ در این شرایط بدون داشتن هیچ حس شادابی و پیشرفت فقط از زندگی گله و شکایت خواهند کرد.
حال چگونه می توانیم از چنین تفکرات غلط و اشتباه خلاص شویم؟
کار خسته کننده خود را رها کنید.
گله و شکایت ها را کنار بگذارید.
فعال و با برنامه باشید.
حرص و آز خود را کنار بگذارید.
به یاد داشته باشید هیچ کس در این دنیا به شما بدهکار نیست.
خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
خود را از درون عوض کنید (تفکرات اشتباه خود را تغییر دهید)
آیا یکی از ویژگی های ذکر شده را در خود مشاهده می کنید؟ به سرعت خود را از این تفکرات خلاص کنید. مهارت های جدید بیاموزید و خود را برای تغییرات آماده کنید و :
“اگر تفکرات فقیرانه و گداگونه دارید، آنها را کنار بگذارید.”
منبع خبر : وردنگار