زایمان در آب برای چه کسانی ممنوع است؟! + فیلم زایمان در آب!

زایمان در آب فرآیندی است که تولد نوزاد درون وانی از آب گرم صورت می گیرد، بعضی از زنان ترجیح می دهند که در آب مراحل زایمان را طی کنند و در هنگام تولد نوزاد از آب بیرون بیایند، سایر زنان تصمیم می گیرند که برای تولد نوزاد هم در آب بمانند، فرضیه ای که برای زایمان در آب وجود دارد این است که از آن جایی که نوزاد به مدت ۹ ماه در کیسه آمنیوتیک بوده زایمان در محیط مشابه برای نوزاد ملایم تر بوده و به مادر استرس کمتری وارد می کند.

ماماها، مراکز زایمان و بسیاری از متخصصان زنان و زایمان اعتقاد دارند که کاهش در زمان زایمان و وضع حمل مشکلات جنینی را کاهش می دهد، زایمان در آب باید همواره زیر نظر ناظر بهداشتی با مهارت های کافی صورت بگیرد.

زایمان در آب برای چه کسانی ممنوع است؟!

 اگر مبتلا به هرپس (تب خال ناحیه تناسلی) هستید، هرپس به راحتی از طریق آب منتقل می شود، بنابراین باید کامل این خطر را با مشاور بهداشتی خود قبل از زایمان در آب در میان بگذارید.

اگر نوزادتان به حالت بریچ (به جای سر با اندام های انتهایی بیرون بیاید) قرار گرفته باشد. اگرچه در زایمان در آب ابتدا ناحیه پشتی یا پاها بیرون می آید، اما باید این خطر را با مشاور پزشکی خود مطرح کنید.

اگرخونریزی زیاد یا عفونت داشته باشید ، زایمان در آب برای شما مناسب نیست.

اگر چندقلو داشته باشید، اگر چه زایمان در آب در نقاط مختلف جهان در مورد دوقلوها موفقیت آمیز بوده است، باید خطر مربوز به آن را با مشاور بهداشتی در میان بگذارید.

اگر احتمال زایمان زودرس وجود داشته باشد و اگر نوزاد زودرس باشد (دو هفته یا بیشتر از موعد موعد مورد انتظار)، زایمان در آب توصیه نمی شود.

اگر مکونیوم (مدفوع اولیه نوزاد) شدید وجود داشته باشد، زایمان در آب مناسب نیست ، مکونیوم کم تا متوسط کاملا نرمال است، از آن جایی که مکونیوم در سطح آب شناور می شود مشاور بهداشتی مراقب آن بوده و بلافاصله آن ها را از آب بر می دارد یا کمک می کند تا از وان بیرون بیایید، مکونیوم زمانی که نوزاد زیر آب است معمولا روی صورت نوزاد قرار گرفته و حتی از بینی و دهان او بیرون می آید، اگر آب رنگی شده و زایمان نزدیک است، مادر می تواند ناحیه لگنی اش را از آب بیرون آورده تا نوزاد را به دنیا آورد.

اگر مسمومیت یا تشنج بارداری دارید، باید این مورد را با مشاور بهداشتی خود در میان بگذارید.

آیا آب داغ یا گردش آب می تواند هنگام زایمان در آب خطرناک باشد؟

خطر آن بستگی به دمای آب دارد، اگر دمای آب بسیار زیاد باشد، کم آبی و گرمای بیش از حد خطری برای شما و نوزاد محسوب می شود، باید تلاش کنید آب بدنتان حفظ شود و اطمینان حاصل کنید که دمای آب حدود ۳۶ درجه سانتیگراد نگه داشته شود، استخرهای مخصوص زایمان در آب به طور ویژه ای برای پیشگیری از این مشکل طراحی شده اند.

چطور برای زایمان در آب آماده شوم؟

ابتدا با مشاور بهداشتی خود چک کنید، ممکن است آن ها خود تجهیزات زایمان در آب همانند وان های مخصوص داشته باشند یا محلی که این وان ها را دارند به شما معرفی کنند.
اگر برنامه دارید که در بیمارستان زایمان کنید، اطمینان پیدا کنید که قوانین بیمارستان اجازه زایمان در آب را می دهد، بسیاری از بیمارستان ها زنانی که تمایل به زایمان در آب دارند را پذیرش می کنند.
همچنین می توانید وان زایمان را اجاره کنید، با شرکت بیمه خود چک کنید که هزینه اجاره وان زایمان را پرداخت می کنند یا نه.
با زایشگاه محل زندگی خود تماس بگیرید تا ببینید گزینه زایمان در آب را ارائه می دهند یا خیر.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *