رابطه “امواج موبایل و وای فای” و “سرطان خون و تومور مغزی” در کودکان!

استفاده از موبایل و وسایلی که وای فای دارند روی سلامتی کودکان تأثیر مخربی می گذارد. این میدان‌های الکترومغناطیسی می‌تواند باعث بروز بدخیمی‌هایی مثل سرطان خون و تومور مغزی در کودکان شوند. هم چنین مشکلاتی مثل سردرد و خونریزی از بینی و سرگیجه نیز ایجاد می‌کنند.

"دکتر علی زینلی" محقق و مخترع در زمینه عوارض امواج الکترومغناطیس و شیوه های ایمن سازی گفت: مضرات امواج الکترومغناطیس سالهاست که مورد بررسی قرارگرفته و مضرات آن در مجامع پزشکی به تایید رسیده اما متاسفانه به دلیل محسوس نبودن و غیر قابل مشاهده بودن این آلودگی، مضرات آن کنترل نمی شوند و این در حالیست که اغلب کشورهای حامی محیط زیست سالم در مورد این آلودگی اطلاع رسانی صحیح انجام می دهند.

وی تاکید کرد: این عدم کنترل تا آنجا پیشرفته که مردم بدون اطلاع از مضرات امواج تلفن های بیسیم، سیستم‌های وایرلس و دستگاههای مولد امواج الکترومغناطیس را به صورت دائم و نزدیک به بدن و یا محل استراحت خود استفاده میکنند.

دکتر زینلی ادامه داد: مشاهده می کنید به عنوان مثال در یک مجتمع ساختمانی ۲۰ واحدی در معرض ۲۰ دستگاه مولد امواج هستید بدون اینکه در طول شب خاموش شوند و تا صبح بدن را در معرض پالسهای الکترومغناطیسی قرار داده و در نتیجه سلامتی شما دچار اختلال می‌شود.

این محقق گفت: بعضی از این امواج در شدت و فرکانسهای کنترل شده می‌توانند به رفاه انسان کمک کنند اما مشکل از آنجا شروع میشود که این امواج بی رویه و کنترل نشده در محیط زندگی منتشر میشوند.

مضرات امواج موبایل بر سلامتی کودکان

***برخی از گوشی ها که در آن ها درصد استانداردها پایین می باشد، امواج بیشتری به نسبت از خود ساطع می کنند. این امواج مستقیما بر سلول های مغز تاثیر می گذارند .

بنابراين بازي با اين وسيله براي كودك عوارضي مانند اختلال در خواب، استرس، كم‌اشتهايي، تومورمغزي و خطر ناباروري را درپي دارد.

هنگام استفاده کودکان از موبایل حتماً حالت پرواز هواپیمای گوشی را فعال کنید!

اما گذشته از خطرات تلفن همراه، استفاده از اين وسيله ارتباطي كودك را دچار اختلالات تربيتي و اخلاقي كرده و ذهن او را درگير مي‌كند. بخصوص مادراني كه مشغله كاري دارند و هنگامي كه كودك شروع به بي‌قراري مي‌كند فوراً اين وسيله را به عنوان ابزاري كه او را ساكت نگه دارد به راحتي در اختيار او قرار مي‌دهند.

كودكان بيشتر در معرض خطر امواج تلفن همراه هستند. كودكان به علت سيستم عصبي در حال رشد و جذب انرژي بيشتر از ناحيه سر، بيشتر در معرض خطر امواج تلفن همراه هستند و بايد كودكان را از استفاده زياد از تلفن همراه برحذر داشت.

اثر امواج تلفن همراه بر يادگيري و حافظه

استفاده از تلفن همراه ممكن است اثرات زيان آوري روي عملكردهاي اداركي انسان مانند حافظه و تمركز ايجاد كند.

اثر موبايل بر گوش

اثر موبايل بر گوش انسان در دراز مدت به صورت احساس اصوات اضافي تاييد شده است. عموما توافق هايي بر اين امر وجود دارد كه انرژي فركانس راديويي باعث انبساط بافت هاي مغز مي شود كه ناشي از تغييرات حرارت كوچك اما سريع بافت ها است.

اين امر باعث ايجاد امواج فشاري مي شود كه از طريق جمجمه به گوش دروني فرستاده مي شود، جايي كه گيرنده هاي حساس صوتي در آن جا قرار دارند.

تاثير تخريبي موبايل بر سلامتي چشم

تاثير تخريبي موبايل بر سلامتي چشم انسان منتفي است بر اساس نتايج بررسي هاي علمي، تاثير تشعشعات ميدان هاي فركانس راديويي بر آغاز و رشد تومورهاي سرطاني ثابت نشده است.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *