بزرگترین ترسهای بارداری و راه های مغلوب شدن بر آنها

۴ ترس بزرگی که در دوران بارداری تجربه میکنید؛ علل، علائم و چگونگی غلبه بر استرس بارداری

تجربه ترس و فوبیا در دوران بارداری رایج است. در این مقاله با انواع مختلفی از فوبیا هایی که ممکن است یک زن باردار با آنها مواجه شود و راهنمایی های لازم برای غلبه بر آنها آشنا خواهید شد. “توکوفوبی” اصطلاحی است که برای ترس در دوره بارداری استفاده می شود. این یک مسئله روانشناختی است که در بعضی از خانمها لحظه ای که از بارداری خود اگاه میشوند، رخ میدهد. این ترسها فقط به مادران اول محدود نمی شود؛ ممکن است زنانی هم که در بارداری دوم یا سوم خود قرار دارند نیز این ترس را احساس کنند .بعضی اوقات، اینها (ترس ها) آنقدر بدتر می شوند که ممکن است زن را به سمت سقط جنین سوق دهد.

علل ترس از بارداری

دلایل زیادی وجود دارد که می تواند ترس از بارداری را ایجاد کند؛ که ممکن است برای یک مادری که انتظار بارداری خود را میکشد کنار آمدن با بارداری خود را دشوار کند. علل آن عبارتند از:

  • درد زایمان
  • عدم حمایت عاطفی از طرف همسر یا والدین
  • سقط جنین های قبلی یا به دنیا آوردن یک جنین مرده
  • تجربیات بد بارداری مانند ترومای (ضربه روانی) یک دوست نزدیک یا بستگان

علل و علائم ترس در دوره بارداری

علائم توکوفوبی (ترس در دوره بارداری)

بسیاری از زنانی که باردار هستند، اغلب احساس می کنند که در این رنج تنها هستند و هیچ کس نمی تواند در چنین شرایطی آنها را نجات دهد. این ترس باعث می شود آنها باور کنند که هم زندگی آنها و هم زندگی بچه های آنها در معرض خطر بزرگی است. در نتیجه منجر به بروز یک یا چند مورد از این علائم میشود:

  • تعریق بیش از حد
  • استفراغ
  • مشکل در تنفس
  • دهان خشک
  • احساس بد داشتن
  • لرزیدن عمیق
  • تپش قلب بالا
  • عدم توانایی در آرام فکر کردن
  • ترس از مرگ
  • موارد وحشت زدگی
  • احساس جدا بودن (متعلق به جایی نبودن)

بزرگترین ترسهای بارداری و راه های مغلوب شدن بر آنها

4 ترس بزرگی که در دوران بارداری تجربه میکنید؛ علل، علائم و چگونگی غلبه بر استرس بارداری

زنان تمایل دارند یک یا چند ترس را در بارداری که در ذیل ذکر شده است، تجربه کنند و این می تواند سلامت مادر و کودک وی را تحت تأثیر قرار دهد. اگر شما هم چنین مادری هستید، باید به خاطر داشته باشید که می توانید بر ترس براحتی غلبه کنید، زیرا این امر ناشی از نوعی درگیری درونی طولانی مدت است. در اینجا راهنمای ما در مورد فوبیاهای مختلف بارداری و چگونگی غلبه بر آنها آورده شده است:

۱٫ نداشتن یک کودک سالم

این ترس، وقتی شما در بارداری قبلی دچار سقط جنین شده اید، یا جنین مرده به دنیا آورده اید یا در مورد نوزادانی که با نقص متولد شده اند خوانده و شنیده اید، شما را آزار میدهد. آزمایش سونوگرافی یا پروتئین جنین را انجام دهید تا به شما اطمینان دهد که رشد کودک شما طبیعی و سالم است.

۲٫ درد شدید زایمان

برخی از روابط نزدیک شما با کسانی مانند یک خواهر یا یک دوست که زایمان دردناکی همراه با انقباض های زیادی را تجربه کرده اند، ممکن است شما را از درد زایمان قبل از زایمان وحشت زده کند. پزشک به شما کمک می کند با ارائه اطلاعات در مورد گزینه های کاهش درد که این روزها در دسترس هستند، بر این مشکل غلبه کنید. همچنین می توانید در مورد داشتن سزارین برای از بین بردن درد مزمن با پزشک خود مشورت کنید.

۳٫ مادر خوبی در آینده نشدن

این موضوعی است که ممکن است زمانی بوجود بیاید که پیوند (رابطه) دوست داشتنی با مادر خود به اشتراک نگذارید. شما می توانید با خواندن تعداد زیادی کتاب و مراجعه به وب سایت های والدین، ​​خود را برای استقبال از کودکتان کاملاً مجهز کنید. ایده تعاملی دیگر پیوستن به انجمن های “والدین” آنلاین است، که سایر مادران نیز عضو آن هستند و برای تسکین ترس هایتان با شما گفتگو می کنند.

۴٫ زایمان زودرس یا زایمان در یک مکان غیر منتظره

شما ملزم به پیدا کردن چنین خبرهایی در روزنامه ها هستید، زیرا این موارد بسیار نادر است. شما می توانید درد زایمان را به شکلی شدید حس کنید، ولی ناگهان کودک بدون هیچ علامتی به دنیا نمیاید! بنابراین، اطمینان داشته باشید که همه اتفاقات ناگهانی اتفاق نمی افتد. خود را در مورد مراحل مختلف زایمان، علائمی که باید بدنبال آنها بگردید، و از آنها بک آپ تهیه کنید، آموزش دهید. شماره اورژانس بیمارستان خود را داشته باشید و از نظر روحی قوی باشید.

غلبه بر تجربه ترس و فوبیا در دوران بارداری

زایمان در حقیقت روند سختی است، اما هیچ دلیلی وجود ندارد که یک زایمان خوب و خاطرات خوش از دوران بارداری خود نداشته باشید. از خودتان با استراحت کردن و غذای سالم مراقب کنید و بهترین چیزها را برای ورود جدید به زندگی خود فراهم کنید!

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *