گل بنفشه برای خواب نوزاد/ آیا درمان بی خوابی نوزاد با روغن بنفشه صحت داره؟!

نوزاد من ۸ ماهه است شبها خیلی سخت به خواب میره. یکی از دوستام گفت مالیدن روغن بنفشه به پشتش میتونه کمک کنه. این صحت داره؟

پاسخ مشاور:

در طب سنتی برای رفع بی خوابی کودکان توصیه می شود با پنبه آغشته به روغن بنفشه، مقعد کودک را روزی چند بار چرب کنند تا روغن بنفشه از طریق مقعد جذب شود. روغن بنفشه خاصیت آرام بخش و خواب آور دارد.

روغن بنفشه را می توانید از عطاری تهیه کنید.

برای خواب راحت شبانه نوزاد لطفاً نکات زیر را مطالعه فرمایید:

۱- ماساژ تسکین دهنده و حمام درست قبل از خواب می تواند شگفتی ساز باشد. ماساژ خوب با استفاده از یک روغن معطر، به بچه کمک می کند تا ماهیچه هایش آرام شود. آنها با این کار احساس طراوت و تمیزی دارند و به احتمال زیاد بهتر و سریعتر به خواب می روند.

۲- تمیز بودن لباس ها و شکم پر برای قرار دادن نوزاد در شرایط خواب مطلوب ضروری است. پوشک کثیف یا شکم خالی می تواند دلیل اصلی برای بیدار شدن فرزند شما باشد. تغذیه کودک به طور صحیح قبل از خواباندن قطعاً به آنها کمک خواهد کرد تا برای مدت طولانی بخوابند.

۳- پخش برخی از موسیقی های تسکین دهنده و یا آواز خواندن برای کودک، نه تنها مهارت های شنوایی او را بهبود می بخشد، بلکه آرامش ذهنی او را نیز برای یک خواب راحت تامین می کند. مادران در طول قرن ها برای نوزادان خود لالایی می خواندند و حالا ثابت شده است که این ترفند همیشه کار می کند.

۴- خنک نگه داشتن اتاق در تابستان و گرم نگه داشتن آن در زمستان (دمای مطلوب) و تاریک کردن اتاق به عنوان یک عنصر کلیدی در خواب راحت مطرح است. خاموش کردن چراغ ها مانع از اینکه کودک از چیزهایی در اتاق پریشان شود، خواهد شد. ترکیب موسیقی با دمای مناسب اتاق و نور کم باعث ایجاد محیط خواب مناسب برای کودک شما می شود.

۵- یک رویه و نشانه خواب برای کودکتان بسازید. این می تواند هر زمان که شما می خواهید شروع شود. وجود یک حالت و نشانه برای خواب باعث می شود که کودک قبل از خواب به وظایف خود بپردازد و این نشانه ها برای کودک شما یادآور این است که زمان خواب است. این نه تنها به خواب بچه کمک می کند، بلکه در کودکان تابعیت از روال و نظم را نیز توسعه می دهد.

۶- از تماس با چشم کودک جلوگیری کنید، زیرا تماس با چشم کودک می تواند آنها را در خلق و خوی پرشور نگه دارد و خواب را به تاخیر بیاندازد. بنابراین، سعی کنید از تماس با چشم و یا صحبت مستقیم با کودک در هنگام تلاش برای خواباندن آنها، خودداری کنید.

۷- نوزاد خود را در زمان خواب آلودگی در رختخواب بگذارید، زیرا این امر به کودک کمک می کند محیط خود را قبل از اینکه به خواب برود بشناسد و قبل از بیدار شدن، تشخیص دهد. قرار دادن آنها در رختخواب پس از خواب، بدان معنی است که آنها در یک محیط ناآشنا بیدار خواهند شد، که خواب آنها را مختل می کند.

۸- کودک خود را درک کنید و سعی کنید که آنچه را که برای هر کودک مناسب است، تشخیص داده و انجام دهید. بعضی از نوزادان با قدم زدن، برخی در ماشین و بعضی ممکن است پس از یک تمرین بدنی، به خوبی بخوابند. لازم است بفهمید که کودک شما در چه حالتی بیشترین آرامش را برای خواب دارد.

اکثر رشد نوزاد در هنگام خواب است، بنابراین لازم است به آنها زمان مناسب خواب داده شود تا سالم باقی بمانند و به خوبی رشد کنند. وقتی آنها به خوبی به خواب می روند، به شما نیز آرامش می بخشند.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *