چکار کنیم در بارداری شکم ترک نخورد؟/ درمان خانگی!

ترک‌خوردن و خشکی و خارش پوست شکم در بارداری از آن مشکلاتی است که همه خانم‌ها را اذیت می‌کند. علاوه بر آزار خارش فکر اینکه این ترک‌ها بعدها روی پوست می ماند حتی باعث می‌شود خیلی‌ها از بارداری بیزار شوند؛ و اما چکار کنیم در بارداری شکم ترک نخورد؟

چکار کنیم در بارداری شکم ترک نخورد

درست است که غذای سالم و مقوی و در دوران بارداری مهم‌ترین مسئله است، اما خارش و ترک‌خوردن شکم به این راحتی‌ها دست بردار نیست. این راه حل خانگی را خیلی از خانم‌های حامله استفاده کرده‌اند و از نتیجه‌اش هم راضی بودند.

این دستور خانگی پر از بهترین مواد برای پوست است که به راحتی قابل تهیه هستند. یادتان باشد این ترکیب را در همه قسمت های بدن می‌توانید استفاده کنید و تنها مختص به دوران بارداری و شکم نیست.

مواد لازم برای بهترین کرم جلوگیری از ترک شکم در بارداری:

یک چهارم فنجان روغن ویتامین E: میتوانید از مواد داخل کپسول ویتامین E استفاده کنید.
دو قاشق غذاخوری موم عسل: این ماده خاصیت سفت کردن لوسیون و آبرسانی دارد.
یک چهارم فنجان روغن بادام شیرین: این روغن هم سرشار از ویتامین E است و هم خاصیت نرم‌کنندگی دارد.
ده قطره روغن اسطخودوس برای آرام‌بخشیدن به پوست و از بین بردن خارش

طرز تهیه:
روغن نارگیل و موم را در یک شیر داغ کن بریزید و روی حرارت خیلی خیلی ملایم بگذارید تا موم باز شود. بعد از روی حرارت بردارید و بقیه را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این ترکیب را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شود. میتوانید هر روز یا یک روز در میان از این کرم دست‌ساز استفاده کنید و همیشه شکمتان را چرب نگه دارید. این کرم را می‌توانید برای جلوگیری از ترک خوردگی روی باسن و پشت ران هم استفاده کنید.

دیگر درمانهای خانگی برای جلوگیری از ترک شکم در بارداری
تنها راه جلوگیری از ترک خوردن پوست بعد از بارداری این است که از پوست خود با استفاده از روغن ها و کرم های تقویتی به خوبی نگه داری کنید ولی اگر باز هم بعد از زایمان دچار ترک های روی شکم شدید با روش های درمانی خانگی می توانید میزان این ترک ها را مقداری کاهش دهید.

لازم به ذکر است که نتیجه گرفتن از این روش زمان بر و نیاز به تعداد دفعات زیادی برای از بین بردن ترک ها می باشد و به طور کل ترکها را از بین نمی برد.

*روغن کرچک: این روغن برای بسیاری از بیماری های پوستی مانند لک های پوستی، چین و چروک، خال و کک و مک و ترک های روی شکم مورد استفاده می باشد. کافیست مقداری روغن را روی نواحی دارای ترک مالیده و روی آن را ماساژ دهید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه این کار را انجام دهید و سپس با یک پارچه کتان به دور ناحیه بپیچید و مقداری آن را گرم کنید.

*سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین است که باعث شادابی و لطافت پوست میشود و در رفع ترک ها موثر میباشد. روزانه ۱ تا ۳ بار سفیده تخم مرغ روی ناحیه بمالید.

*آلوئه ورا: آلوئه ورا حاوی مواد مغذی برای پوست می باشد که در درمان ترک های پوستی بسیار موثر می باشد. روزانه آلوئه ورا را به ناحیه ترک دار بمالید و سعی کنید یک لیوان شربت آلوئه ورا را میل کنید.

*آبلیمو و عسل: لیمو را از وسط نصف کرده و روی محل های ترک خورده بمالید. لیمو ترکیبات اسیدی مفیدی برای پوست دارد. عسل را با یک پارچه کتانی بر روی ناحیه ترک خورده بمالید و پس از خشک شدن با آب گرم بشویید. عسل را با اسکراب لایه بردار مخلوط کنید و روی ترک ها بمالید بعد از ۵ دقیقه بشویید.

اشتراک‌گذاری
2 نظر
  1. آب لیمو اسیدی است و می تواند باعث بهبود و یا کاهش ترک های پوستی شود. روی ترک های پوستی آبلیمو بمالید. بگذارید آبلیمو جذب پوستتان شود. سپس با آب سرد آب بکشید. این کار را هر روز انجام دهید تا نتیجه دلخواه را ببینید.

  2. ترک‌ های پوستی زمانی ظاهر می‌شود که بدن شما با سرعت بسیار بیشتری از پوست شما شروع به رشد می‌کند و همین باعث می‌شود تا پوست ترک بخورد. ازاین‌رو الیاف الاستیک زیر سطح پوست شما شکسته می‌شوند.
    دو قسمت شایع که در دوران بارداری علائم کششی دارند ، سینه و شکم است. همچنین می‌توان این ترک‌ها را در بازوها ، باسن و ران‌ها مشاهده کرد. این علائم به‌عنوان علائم بنفش یا مایل به قرمز شروع می‌شوند و به‌تدریج بعد از بارداری به رنگ خاکستری یا سفید محو می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *