چند درجه تب محسوب میشود؟!

تب چند درجه خطرناک است؟ 

درجه حرارت بدن در همه افراد و در همه گروه های سنی حدود ۳۷ درجه می باشد بطوری که در حدود ۳۶٫۵ تا ۳۷٫۵ نرمال محسوب می شود، ضن اینکه درجه حرارت بدن در صبح کمتر و هر چه به سمت عصر می رویم بیشتر است، اما مقادیر بالای ۳۷٫۵ تب محسوب می شود.

چند درجه تب محسوب میشود

علت تب بیماری های ویروسی، میکروب ها، قارچ ، انگل ها و بیماری های ایمنی و بیماری های ناشی از بدخیمی ها و نیز سرطان ها و همچنین داروها می تواند علت تب باشد.

یکی از علت های دیگر تب پوشاندن بیش از اندازه نوزاد می باشد که پدر و مادر به این نکته نیز باید توجه داشته باشند.

انواع تب به سه دسته تقسیم می شوند که در مورد نخست کودک تب دارد و علائم موضعی نیز دارد بطور مثال گلودرد و یا سرفه دارد که با یک معاینه بالینی و شرح حال پزشک می تواند به تشخیص برسد.

دسته دوم مربوط به تب هایی هستند که کودک تب می کند اما هیچ گونه علائم موضعی وجود ندارد که با معاینه بالینی هم نمی توان آنرا تشخیص داد که اکثر تب های این دسته ویروسی هستند و در طی یک دوره ۳ الی ۴ روزه تب پایین می آید.

 مورد سوم تب ها با علت ناشناخته می باشند که مربوط به آن دسته از تب ها هستند که پس از انجام تمامی اقدامات پزشک بعد یک هفته الی ۱۴ روز همچنان علت آن مشخص نشده که این مورد یکی از معضلات پزشکی در تمام دنیا است.

 مهمترین و آسان ترین موردی که درباره نحوه روبرو شدن با تب کودک در دسترس است آب می باشد که باید با آن پاشویه و تن شویی انجام داد.

 منظور از پاشویه آن نیست که حتما دست و پای کودک را بشوریم بلکه ممکن است آنها سرد باشند بنابراین منظور این است که باید قسمت هایی از بدن کودک مانند سر و یا هر قسمت از بدن که داغ هستند مورد شستشو قرار بگیرند.

این شستشو باید با آبی که ولرم باشد و مختصری از درجه حرارت بدن کودک پایین تر است صورت بگیرد و هیچ وقت برای تن شویه و پاشویه نباید از آب سرد استفاده کنید و حتی لازم نیست موادی مانند الکل یا نمک اضافه کنید، بلکه آب تنها کافی است.

در خصوص داروها نیز می وان از استامینوفن و بروفن برای تب کودکان استفاده کرد.

علت اهمیت تب این است که می تواند نشانه بیماری باشد و لذا باید پیگری شود، ضمن اینکه از دیگر مشکلاتی که تب می تواند ایجاد کند تشنج است.

در هنگام وقوع تشنج والدین خیلی دچار هراس می شوند که باید گفت در این هنگام لازم است خونسردی خود را حفظ کنند چرا که اکثر تب ها از نوع ساده و کمتر از نوع پیچیده می باشند.

در هنگامی که تشنج اتفاق می افتد باید سعی کرد که کودک را به پهلو یا دمر بخوابانیم زیرا اگر کودک استفراغ کرد، استفراغ وارد ریه کودک نشود.

چون در هنگام تشنج کودک هشیار نیست ممکن است لطمات جبران ناپذیر به قسمت هایی از بدن خود وارد کند و لذا در این هنگام باید مواردی چون وسایل تیز را به خصوص از سر کودک دور کنیم.

در هنگام تشنج به هیچ عنوان نباید به کودک مایعات داده شود چون آنها وارد ریه کودک شده و باعث خفگی او می شود.

بردن کودک زیر آب سرد در هنگام تشنج نیز اقدام درستی نیست زیرا بک شوک سرمایی به او وارد می شود.  

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *