چرا توت فرنگی آلوده ترین میوه دنیاست؟!/ میوه های مضر برای انسان

میوه های سمی، عوارض توت فرنگی، میوه های مضر برای انسان، میوه های کشنده، خوردن میوه سمی، میوه های مفید برای بدن

محققان میگویند در بین لیست ۱۲ میوه آلوده توت فرنگی دارای مقام اول است. البته منظور از آلودگی کثیف بودن ظاهری و یا آلودگی به میکروب نیست بلکه منظور آلودگی های بسیار خطرناک تر یعنی آغشته بودن میوه به سموم دفع آفات است.

لیست ۱۲ میوه و سبزیجات که بیش از همه به این سموم خطرناک آلوده اند به ترتیب از آلوده ترین عبارتند از توت فرنگی، اسفناج، زردآلو، سیب، انگور، هلو، گیلاس، گلابی، گوجه فرنگی، کرفس، سیب زمینی و فلفل دلمه ای است.

از طرف دیگر میوه هایی که کمترین آلودگی به سموم دفع آفات نباتی را داشتند به ترتیب از کم آلوده ترین عبارتند از آووکادو، ذرت، آناناس، کلم، پیاز، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، گرمک، کیوی، طالبی، گل کلم و کلم بروکلی است.

مصرف میوه و سبزیجات آلوده به سموم میتواند خطرات جدی را برای سلامت مصرف کنندگان به دنبال داشته باشد. به نظر میرسد بشر برای بدست آوردن میوه های به ظاهر سالم حاضر است سلامتی خود را به خطر اندازد.

 توت فرنگی از میوه هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن محصول به ان سم و مواد قارچ کش می زنند و سپس روانه بازار می کنند این در حالی است که این سم ها و کود های شیمیایی باعث می شود سلامت مصرف کنندگان آن به خطر بیفتد.

بررسی ها نشان می دهند، از آنجا که سطح توت فرنگی دارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می ‌شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می ‌ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی ‌شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی‌ تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند.

امروزه، به طور کلی برای پرورش گیاهان از سمومی ‌استفاده می‌ شود که پس از گذشت یک هفته تا ۱۰ روز خود به خود تجزیه می ‌شوند و اگر پس از این مدت میوه خورده شود، دیگر عوارض جانبی را برای مصرف‌ کننده آن باقی نخواهد گذاشت.

اما از آن جایی که باغداران برای بیشتر ماندن این میوه در بازار، پیش از برداشت و در زمان عرضه، توت ‌فرنگی‌ها را سم‌ پاشی می‌ کنند، این سموم در میوه باقی مانده و در بافت آن نیز نفوذ می‌ کنند و فرصت کافی برای تجزیه نخواهند داشت، به این ترتیب عوارض جبران ناپذیری را برای بدن به همراه می آورند.

حتما می‌گویید اگر ۲۰ روز طول بکشد تا این میوه بعد از برداشت به دست مصرف ‌کننده برسد، دیگر خبری از این ترکیبات زیانبار نخواهد بود.

باید در جواب به شما بگوییم که: چون این میوه بسیار ظریف بوده و زود فاسد می‌ شود، پس از برداشت نمی‌ توان مدت زیادی آن را نگه داشت، بلکه باید سریعا به فروش رسانید و به دست مصرف‌ کننده رساند. در نتیجه در درازمدت انواع سرطان‌ ها می ‌تواند گریبان مصرف ‌کنندگان این دسته از میوه‌ها را بگیرد.

گفتنی است، شاید فکر کنید می ‌توان با استفاده از مواد ضد عفونی‌ کننده در هنگام شست و شوی میوه ها، تا حدودی از میزان این سموم کاست، اما مواد شوینده و ضد عفونی‌ کننده برای از بین بردن میکروب‌ها و انگل‌ها مفید هستند و نمی ‌توانند سمومی ‌را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند.

علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی ‌ ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می‌ تواند بافت میوه را متلاشی کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند، نتایج مطالعات نشان می دهند، در میان میوه های تابستانی توت فرنگی جزو میوه هایی است که باید در نگهداری و هنگام مصرف آن توجه بسیاری کرد و در شست و شوی آن حتما نکات زیادی را رعایت کرد.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *