ضربان قلب پایین جنین در اوایل بارداری با افزایش احتمال بروز سقط جنین همراه است. پزشکان معمولا برای ضربان قلب آهسته جنین سونوگرافی توصیه می کنند تا سلامت بارداری و سلامت جنین بررسی شود.
متأسفانه، هیچ کاری برای تغییر نتیجه نمی توان انجام داد. سقط جنینی که پس از تشخیص ضربان قلب آهسته اتفاق می افتد گاهی اوقات به این معنی است که نوزاد از ابتدا اختلالات کروموزومی داشته است.
ضربان قلب نرمال جنین معمولا بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ ضربه در دقیقه در دوران بارداری است اما در اوایل سه ماهه اول، ضربان قلب جنین کندتر است. بطور متوسط ضربان قلب جنین بین هفته های هفت تا هشت بارداری در سونوگرافی مشخص میشود.
در ابتدا ضربان قلب پایین و سپس تا هفته ۱۰ بارداری افزایش می یابد و شاید به ۱۷۰ ضربه در دقیقه هم برسد اما بعد از آن ضربان قلب جنین کاهش یافته و به ۱۳۰ ضربه در دقیقه هم می رسد. مطالعه ای در سال ۱۹۹۶ نتایج زیر را به عنوان حداقل ضربان قلب طبیعی در سونوگرافی های بارداری اولیه اندازه گیری کرد، که اندازه آن با توجه به قطب جنین متفاوت بود:
نطفه ۲ میلیمتری: ۷۵ ضربه در دقیقه
نطفه ۵ میلیمتری: ۱۰۰ ضربه در دقیقه
نطفه ۱۰ میلیمتری: ۱۲۰ ضربه در دقیقه
نطفه ۱۵ میلیمتری: ۱۳۰ ضربه در دقیقه
ضربان قلب سریعتر از ضربان قلب طبیعی خطر بروز سقط جنین یا سایر نتایج منفی را به همراه ندارد. شواهدی وجود ندارد که میزان ضربان قلب جنین بتواند جنسیت جنین را پیش بینی کند.
رابطه بین جنسیت جنین و ضربان قلب
بطور قطعی هیچ ارتباطی بین ضربان قلب جنین و جنسیت او وجود ندارد اما در قدیم گفته میشد اگر ضربان قلب جنین از ۱۵۰ بیشتر باشه یعنی جنین دختر و اگر از ۱۵۰ کمتر باشه یعنی جنین پسر است
دکتر گفته جنین شما ۱۰ میلی متره و هفت هفته هستم اما ضربان قلب جنین پایینه و ۱۰۰ ضربه در دقیقه هست دکترم گفت ممکنه سقط کنی و بچه نمونه چون ضربانش خیلی پایینه فعلا هفته بعد دوباره بیا سونوگرافی
سلام دکتر کفته جنین شما ۱۴میلی متره وهفت هفته هستم وَربانش ۷۶ بار میزنه چه چوری ضربانش روبالاببریم للفا راههنماییم کنید
سلام ضربان قلب جنین را نمی توانید بالا ببرید این مسئله فیزیولوژیک است وضربان قلب جنین شما نرمال است.