فریز کردن زخم رحم روشی است که برای درمان تغییرات دهانه رحم انجام میشود؛ فریز کردن یک درمان سرپایی محسوب میشود که اغلب بدون درد است و نیاز به بیحسی ندارد…
آیا فريز كردن زخم دهانه رحم همراه با درد است و نیاز به به حسی دارد؟
پرستو محمدخانی متخصص زنان و زایمان، اظهار کرد: زخم دهانه رحم یکی از بیماریهای شایع در میان خانمهاست که باید به آن توجه شود و در معاینههای معمول مورد توجه قرار گیرد؛ زخم دهانه رحم اگرچه مشکلی چندان نگران کننده نیست، اما نباید به آن بیتوجه بود.
علت زخم دهانه رحم چیست؟
محمدخانی با اشاره به اینکه دهانه رحم در بالاترین بخش واژن و پایینترین بخش رحم قرار گرفته است، گفت: زخم دهانه رحم حالتی غیرطبیعی در دهانه رحم با تغییر شکل مخاط آن است که با چشم قابل تشخیص خواهد بود؛ این حالت زمانی رخ میدهد که لایه داخلی کانال دهانه رحم به بیرون رشد کند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد این مشکل، حالتی فیزیولوژیک و طبیعی باشد که به اشتباه به آن زخم میگویند؛ در خانمهای جوان که سطح هورمون آنها بالاست، در خانمهایی که قرصهای پیشگیری از بارداری استفاده میکنند و در خانمهای باردار، ممکن است مخاط داخل دهانه رحم به بیرون گسترده شود که به آن «اکتروپیون» میگویند.
درمان زخم دهانه رحم چگونه است؟
این متخصص زنان و زایمان افزود: اگر زخم دهانه رحم دچار ترشح چرکی و عفونت و یا باعث خونریزی شود، بهتر است با دارو آن را درمان کرد و در صورت جواب ندادن به یک دوره، برای بار دوم از داروهای دیگر استفاده شود، تست پاپ اسمیر هم انجام شود و اگر سلولهای غیر طبیعی دیده شد، اولین اقدام کولپوسکوپی است.
وی یادآوری کرد: فریز کردن زخم رحم روشی است که برای درمان تغییرات دهانه رحم انجام میشود؛ فریز کردن یک درمان سرپایی محسوب میشود که اغلب بدون درد است و نیاز به بیحسی ندارد.
منبع خبر : yjc