علت ویار به شوهر/ از بوی همسرم متنفر شده ام!

علت ویار و تنفر از شوهر در بارداری چیست؟ ماه دوم بارداری هستم و تهوع بارداری شدید دارم و به بو نیز خیلی حساس شدم. همسرم که سمت من میاد حالم بد میشه و احساس می کنم بوی تندی داره در حالی که مرتب دوش می گیره. چرا به شوهرم ویار پیدا کردم؟

حساسیت به بو در برخی از خانمها در ۳ ماه اول بارداری بیشتر می شود و همچنین بوهایی که قبلاً برایشان خوشایند بود در دوران بارداری باعث ایجاد تنفر می شود. بعد از ۳ ماه اول بارداری این حساسیت به بو همزمان با تهوع بارداری یا از بین می رود یا بسیار کمتر می شود.

علت ویار به شوهر، ویار به شوهر و جنسیت جنین

 در ۳ ماهه اول خانم های باردار بوها را با شدت بیشتری حس می کنند
نتایج یک مطالعه دیگر کە فقط حس بویایی زنان باردار را با زنان تازه زایمان کرده و زنان غیرباردار مقایسه کرده است، نشان می دهد طبق اظهارات خانم های باردار، دوسوم آنها حس بویایی قوی تری دارند. در یک سوم حس بویایی تغییری نمی کند و در تعداد بسیار کمی این حس ضعیف تر می گردد ولی وقتی این اظهارات در مطالعه بررسی قرار شد، مشخص شد زنان باردار در تشخیص بو بهتر از اشخاص غیرباردار نیستند ولی بە نظر می رسد بە خصوص در ۳ ماهه اول، بوها را با شدت بیشتری نسبت بە خانم های غیرباردار احساس می کنند و بوها برائشان ناخوشایند تر از اشخاص غیرباردار است.

با پیشرفت بارداری و در ۳ ماهه سوم، خانم های باردار احساس خوشایندی تری نسبت بە بعضی بوها مثل بوی میوه ها پیدا می کنند. بە نظر می رسد اثر بارداری بر حس بویایی در ۳ ماهه اول شدیدتر است ولی ظاهرا این تغییر تاثیری بر رفتار خانم های باردار ندارد. هرچند خانم های باردار در تشخیص وجود بو بهتر از دیگر خانم ها نیستند ولی نوع بو را بهتر از آنها می توانند تشخیص بدهند. بیشتر خانم های باردار بە خصوص در ۳ ماهه اول می توانند بە طور مشخص بوهایی را نام ببرند کە برائشان ناخوشایند تر یا گاه خوشایندتر از زمان غیربارداری است.

 ● عوامل موثر بر تغییرات حس بویایی در بارداری
هر چند نتایج مطالعه های مختلف با هم در تضاد است ولی مطالعه های بزرگ تر نشان می دهد کە بارداری بر حس بویایی تاثیر دارد و در ۳ ماهه های مختلف بارداری نیز تغییرات متفاوتی پیدا می کند. در مورد نوع بویی کە خانم های باردار بە آن حساسیت بیشتری گزارش می کنند، اتفاق نظر وجود ندارد زیرا اشخاص مختلف بە بوهای متفاوت حساسیت بیش از حد دارند.

تقریبا تمام خانم های باردار در ۳ ماهه اول بارداری بوی مضری مثل بوی گاز طبیعی را بدتر از قبل وصف می کنند و برائشان ناخوشایندتر است. بە هرحال چون پاسخ خانم های باردار یک پاسخ شخصی است و امکان سنجش «خوشایندی» و «ناخوشایندی» با روش های عینی وجود ندارد، برائ رسیدن بە نتایج دقیق تر در این مورد بە مطالعه های بیشتری نیاز است.

● فواید تغییر حس بویایی در بارداری
یک سوال مهم این است کە آیا این تغییر حس بویایی در بارداری بە خصوص در ۳ ماهه اول، فوایدی برائ خانم باردار و جنین وی از نظر دور ماندن از خطرها دارد یا نه.

در یک مطالعه نشان داده شده است زنان مبتلا بە فقدان حس بویایی مادرزادی دچار تهوع و استفراغ بارداری نمی شوند. بە هر حال ناخوشایندتر بودن بوی حداقل یک ماده مضر یعنی «گاز طبیعی» در ۳ ماهه اول بارداری بە اثبات رسیده است کە بی تردید سبب دوری گزیدن مادر از این خطر بالقوه برائ جنین می گردد. بە نظر می رسد اثر بارداری بر حس بویایی یک مساله مهم است و اثر قابل توجهی بر سلامت زنان دارد. در واقع درک بهتر حس بویایی در دوران بارداری ممکن است سبب درک بهتر وضعیت تغذیه ای مادر شود کە اثر مهمی بر سلامت جنین و تهوع و استفراغ بارداری خواهد داشت؛ موضوعی کە حدود سه چهارم زنان باردار را درگیر می کند و ممکن است بە تغییرات حس بویایی مادر مربوط باشد.

یک مساله مهم دیگر این است کە خوشایندترشدن بعضی بوها در اواخر بارداری مثل بوی میوه ها می تواند سبب افزایش مصرف این مواد پر از ویتامین شود. امروزه اثبات شده است کە حس چشایی جنین از زمان زندگی داخل رحمی تکامل می یابد. فرزندان مادرانی کە طی بارداری و شیردهی بە مقدار کافی میوه مصرف می کنند، بعدها تمایل بیشتری بە مصرف میوه ها و سبزی ها دارند کە آثار بسیار خوب آن بر سلامت کاملا مشخص است و همچنین میزان مصرف میوه در بچه هایی کە مادرانشان بە مصرف میوه در دوران بارداری و شیردهی تمایل نداشته اند یا از شیرخشک تغذیه شده اند، پایین است و این ممکن است سبب بروز چاقی، دیابت و… در آنها شود.

منبع خبر : مطلب تکمیلی از momtaznews

اشتراک‌گذاری
2 نظر
  1. در واقع مجرم اصلی تنفر و ویار از همسر می‌تواند هورمون‌های بارداری باشد. البته این موضوع در هر زنی متفاوت است. اینکه شما در دوران قاعدگی چه حالاتی داشته‌اید می‌تواند مشخص کند که دوران بارداری شما چگونه خواهد بود. عده‌ای از زنان دوران قاعدگی آرامی را چه از لحاظ جسمی و چه روحی و روانی پشت سر می‌گذرانند در حالیکه برای عده‌ای از زنان حتی یک تجربه خوب از این دوران ثبت نشده است.

    البته بیشتر زنان به خوبی تشخیص می‌دهند که تنفر از همسر در این دوران کاملا غیر منطقی بوده و به هورمون‌های بارداری مربوط است. فقط مساله این است که زنان نمی‌توانند یک سری از صفات و رفتار‌های همسرشان که تا دیروز از آن چشم پوشی‌می کردند را تحمل کنند. حتی در این حالات نیز باید حس یک زن باردار را بی‌اهمیت ندانست و مسائلی که باعث تشدید این تنفر و بیزاری می‌شود را حل کرد.

  2. من ک حالم افتضاحه..قبل بارداری شوهرمو خ دوست داشتم اما الان نه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *