نتایج پژوهشهای محققان استرالیائی نشان میدهد، مصرف طولانی مدت چای (به ویژه چای سبز) خطر بروز سرطان تخمدان كه یكی از سرطانهای شایع در زنان بوده و سومین دلیل مرگ در آنها به شمار میرود را ۷۷ درصد كاهش میدهد.
در این تحقیق كه بر روی ۹۰۰ زن صورت گرفت، مشخص شد چای حاوی مادهای به نام كاتیشین است كه میتواند بدن را در برابر بروز سرطانهای تخمدان و مثانه محافظت نماید، ضمن اینكه تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب میگذارد. نوشیدن بیش از ۲ فنجان چای در روز خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را ۴۰ درصد كاهش میدهد. چای همچنین فشار خون را كنترل میكند. به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی كافئین و ویتامین گروه B بهعنوان یك مسكن طبیعی در كاهش فشارهای روحی و روانی و میزان خستگی ناشی از فعالیتهای روزانه عمل میكند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر فاطمه جوادی محقق طب سنتی در خصوص عوامل بروز کمخونی گفت: کاهش مصرف گوشت قرمز باعث بروز کمخونی در افراد میشود.
وی با تأکید بر این که مشکل کمخونی در زنان بیشتر از مردان است، افزود: یکی از دلایلی که زنان نسبت به مردان بیشتر در معرض کمخونی قرار میگیرند، دوره عادت ماهیانه است که برای جبران آن باید از مواد غذایی حاوی آهن استفاده کرد.
جوادی پیرامون علائم بروز کمخونی تصریح کرد: سردرد، سرگیجه، خواب زیاد، ریزش مو، خستگی و احساس ضعف در پاها از علائم ابتلا به کمبود آهن و کمخونی تلقی میشوند.
وی با تأکید بر این که مصرف بیش از حد چای سبز که ماده قابل توجه زنان جهت کاهش وزن محسوب میشود و در بیماری کمخونی مؤثر است، افزود: از آن جایی که بسیاری از زنان جهت کاهش و تسریع در روند کاهش وزن به چای سبز روی میآورند، همین امر احتمال ابتلای آنها به کمخونی را افزایش میدهد.
سلامت نیوز: زنان بیش از حد چای سبز نخورند