روش صحیح بغل گرفتن نوزاد/ ۴ نکته مهم قبل از بغل کردن نوزادان!

وقتی پس از ۹ ماه انتظار فرزند خود را در آغوش می گیرید، زندگی شما متحول می شود و وارد دوران جدیدی می شوید. در طول ۹ ماه بارداری، شما فرصت دارید آمادگی پذیرایی از این مهمان کوچک و مراقبت از نوزاد پس از تولد را کسب کنید. نکاتی که در این مطلب ذکر می شود، به بخشی از سوالات و نگرانی های پدر ومادرهای جوان در مورد مراقبت از نوزاد پس از تولد پاسخ می دهد.

چگونه کودک را در آغوش بگیریم؟
اگر تا پیش از این تجربه مراقبت از نوزاد را نداشته اید، ممکن است ظرافت و شکنندگی نوزاد در آغوش برای شما تازگی داشته باشد و حتی شما را نگران کند. برای به آغوش گرفتن و لمس کردن نوزاد پس از تولد، توصیه های زیر را در نظر داشته باشید:

شستن دست ها قبل از آغوش گرفتن نوزاد: نوزاد سیستم ایمنی قوی ندارد و نسبت به عفونت ها بسیار حساس است. هر کس قصد لمس کردن نوزاد را دارد، باید دست هایش را شسته باشد؛ یا از ضدعفونی کننده دست استفاده کرده باشد.

نگه داشتن سر و گردن نوزاد: هنگام بلند کردن، حمل کردن و گذاشتن نوزاد روی تخت، از دست خود برای نگه داشتن سر و گردن نوزاد استفاده کنید.

پرهیز از تکان دادن و لرزاندان نوزاد: تکان دادن شدید نوزاد، ممکن است باعث پارگی مویرگ های مغز او و حتی مشکلات خطرناک شود. برای بیدار کردن نوزاد تکان های شدید به او وارد نکنید. شما می توانید با دمیدن در کف پاها یا وارد کردن ضربه های ملایم روی گونه های نوزاد، او را به آرامی بیدار کنید.

پرهیز از بازی های خطرناک: به یاد داشته باشید نوزاد شما آمادگی بازی های خشن و خطرناک مانند تکان دادن روی زانو و پرتاب در هوا را ندارد.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *