بهترین پوزیشن جنسی برای باردار شدن!/ آیا ارگاسم زنان احتمال باروری را افزایش می دهد؟!

به گفته‌ی شریل کینگزبرگ، رییس بخش طب رفتاری بیمارستان‌های دانشگاهی مرکز پزشکی و استاد زیست‌شناسی و روانشناسی باروری در دانشگاه پزشکی در کلیولند، "دانش جامعی در مورد این که پوزیشن مناسب برای بارور شدن چیست وجود ندارد. این مسئله بسیار فراتر از یک مسئله‌ی منطقی است. پژوهش در زمینه‌‌ی نقش پوزیشن‌های مختلف برقراری رابطه‌ی جنسی و ارتباط آن با تقویت باروری بسیار دشوار است چرا که متغیرهای زیادی در آن دخیل هستند."

مطالعات اندکی که در مورد روابط جنسی انجام شده‌اند، نشان می‌دهند که میشنری پوزیشن می‌تواند دارای مزیت آناتومی باشد.

هنگامی‌که مرد در قسمت بالا قرار دارد دهانه‌ی رحم زن شیب بیشتری به سمت محل قرارگیری مایع منی در واژن دارد و دسترسی اسپرم را به مخاط محافظ گردنه‌ی رحم بیشتر می‌کند.

البته به عقیده‌ی کلی پاگیداس، متخصص باروری در مرکز زنان و اطفال در زمینه‌ی باروری و نازایی در پراویدنس و استادیار دانشگاه پزشکی "داده‌های علمی موثقی در این زمینه وجود ندارد". به گفته‌ی او "همه‌ی زنان با این روش سازگار نیستند. در مورد زنانی که دارای رحم متمایل به جلو هستند که حدود دو سوم جمعیت زنان را به خود اختصاص می‌دهند این پوزیشن مناسب نیست. ممکن است برخی از خانم‌ها از حالت و شرایط رحم خود مطلع نباشند، در چنین شرایطی نمی‌توان حالت مناسب برای باروری را به طور دقیق برای او تعیین کرد". میندی شیفمن، روانشناس بالینی و درمانگر زناشویی در مرکز باروری دانشگاه نیویورک می‌گوید:

"در برخی موارد، میشنری پوزیشن ممکن است به مرد آسیب وارد کند. چرا که در این حالت، مرد انرژی بیشتری صرف می‌کند و باید به ماهیچه‌های خود فشار بیاورد تا تمام وزن بدنش روی زن نباشد."

در واقع، می‌توان گفت شاید بهترین حالت و پوزیشن رابطه‌ی جنسی، پوزیشنی است که به آن علاقه دارید و تا زمانی که در این حالت راحت هستید مهم نیست این حالت به چه شکلی باشد.

به گفته‌ی دکتر کینگزبرگ "در یک پژوهش مشخص شد که ارگاسم زنان می‌تواند به حرکت بهتر مایع منی و رسیدن اسپرم‌ها به تخمک کمک فراوانی کند. اما از آنجایی‌که نمی‌توان ارگاسم زنان را در شرایط آزمایشگاهی به طور کامل بررسی نمود، دانش زیادی در این زمینه به دست نیامده است".
مسئله‌ای که مهم است این است که از یک روش مناسب و مداوم استفاده کنید و فشار و وسواس زیادی هم در این زمینه به خرج ندهید. دکتر جانی جنسن، متخصص غدد جنسی و استادیار کلینیک مایو در روچستر مینه‌سوتا می‌گوید "در مطالعاتی که درباره‌ی تکرار رابطه‌ی جنسی و تداوم آن انجام شده است، تفاوت آماری زیادی میان میزان بارداری در کسانی که هر بار دخول انجام داده‌اند و کسانی که گاهی دخول داشته‌اند، مشاهده نشده است. همچنین، برقراری روزانه‌ی رابطه‌ی جنسی می‌تواند تبدیل به کار مشکل و طاقت‌فرسایی بشود".
برنامه‌ی مناسب و بهینه‌ در زمینه‌ی برقراری رابطه‌ی جنسی یکی از دیگر از ابعاد باردار شدن است که نیاز به مطالعات بیشتر دارد.

برخی متخصصان پیشنهاد می‌کنند که بعد از برقراری رابطه‌ی جنسی، به مدت ۳۰ دقیقه به پشت بخوابید اما برخی دیگر از متخصصان این روش را چندان کارآمد نمی‌دانند.

اما به طور کلی، اگر زمان و شرایط مناسب برای انجام این کار را دارید چرا از آن لذت نبرید؟

به گفته‌ی دکتر شیفمن "به محض خروج منی و وارد شدن آن به واژن زن، اسپرم در مخاط دهانه‌ی رحم جای می‌گیرد و آن‌جا می‌ماند و در صورت فراهم بودن شرایط به باروری می‌انجامد".
یک عامل دیگر نیز وجود دارد که می‌تواند بر شانس باروری تاثیر بگذارد: لوبریکانت (روان‌کننده). مشخص شده است که روان‌کننده‌ای که به پایه‌ی آب ساخته شده باشد اثر منفی بر زندگی اسپرم دارد. 

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *