آیا پارگی کیسه آب در ماههای اولیه بارداری هم ممکن است؟!

فریبا اسدی گفت: کیسه‌ آب که در نخستین هفته شکل‌گیری جنین داخل رحم، به دور او شکل می‌گیرد و محتوای آن مایعی به نام آمنیوتیک بوده که برای ادامه حیات و به ویژه تکامل ریه جنین لازم و ضروری است.

 وی افزود: یکی از دغدغه‌های موجود در ماه‌های پایانی بارداری در ذهن مادران باردار، ترس از پارگی کیسه آب و زایمان زودرس است در حالیکه کیسه آب در ۱۰ هفتگی هم می‌تواند دچار پارگی شود.

 اسدی اظهار داشت: اگر کیسه آب به ویژه در ماه‌های ابتدایی دچار پارگی شده و درمان آنتی‌بیوتیک برای آن انجام نشود و به صورت خود به خودی هم ترمیم و بسته نشود، منجر به عفونت رحم می‌شود.

 وی با بیان اینکه برای کیسه آب هم اندازه نرمال و مشخصی تعریف شده است عنوان کرد: اندازه کمتر و بیشتر برای مادر غیرطبیعی بوده و منجر به زایمان زودرس و مشکلات ژنتیکی می‌شود.

 این کارشناس مامایی به اهمیت کیسه آب اشاره کرد و افزود: پارگی کیسه آب پس از ۲۷ هفتگی موجب زایمان زودرس می‌شود.

 وی با بیان اینکه عوامل متعددی در پارگی کیسه آب موثر است ابراز داشت: ژنتیک، عفونت‌های زنان، ضربه یا تروما، تصادفات و زیاد بودن مایع آمونیاک از عوامل مهم پارگی کیسه آب هستند.

اشتراک‌گذاری
یک نظر
  1. گاهی اوقات کمر درد نشانه مشکلی جدی است. یکی از نگرانی های ناشی از کمر درد زایمان زودرس است. پزشکان توصیه می کنند خانم ها مراقب دردهای جدید باشند زیرا ممکن است نشانه ای از انقباضات رحمی باشد. این مشکلات همراه با خونریزی از واژن و یا تغییر در ترشحات واژن باشد که به خاطر پارگی کیسه آب اتفاق می افتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *