من فشار خون بارداری دارم و ماه هشتم هستم. الان که فصل پاییز هست و انار به بازار اومده میتونم ازش استفاده کنم؟ چون من عاشق انارم و می خواستم بدونم آیا انار فشار خون بارداری را بالا می بره یا نه؟
مصرف انار در بارداری باعث کاهش فشار خون حاملگی می شود و برای دیابت بارداری نیز مفید است. مصرف هر روزهی انار به کسانی که فشار خون بالا دارند کمک میکند که تا ۵% فشارشان کم شود. این میوه به کاهش نوسانات فشار خون نیز کمک میکند.
زمانی که مقدار فراوانی انار میخورید، به دلیل مقادیر بالای آهنی که در این میوه وجود دارد، هموگلوبین در خون افزایش مییابد، بنابراین به درمان کمخونی کمک میکند.
خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.
مطابق با مطالعات انجامشده، مصرف انار در طول دوران بارداری میتواند خطر آسیب دیدن جفت را کاهش دهد. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه از آسیب دیدن جفت توسط رادیکالهای آزاد جلوگیری میکنند. و با توجه به اینکه انار به میزان زیادی فولات دارد، میتواند وضعیت سلامتی شما را در طول بارداری بهبود دهد و از بروز نقص در هنگام تولد جلوگیری کند.
دانههای انار همچنین میتوانند آسیب مغزی را در نوزادان کاهش دهند. اما حتما در رابطه با این موضوع با پزشکتان صحبت کنید، چرا که ثابت شدهاست عصارهی انار باعث ایجاد انقباضات رحمی در زنان باردار میشود. خوردن این میوه میتواند بهترین شیوه برای به دست آوردن فواید آن باشد.
دادن انار به زنان حامله با میتواند به آنها کمک کند تا نوزادانی سالم به دنیا بیاورند. البته مصرف این میوه در اواخر سه ماههی اول بارداری ریسک بالایی دارد. انار برای مادران جدید نیز فوایدی دارد – بر اساس برخی منابع، این میوه قادر است تولید شیر مادر را افزایش دهد. انار همچنین به عنوان یک تصفیهکنندهی عالی خون عمل میکند.
گرچه شواهد محدودی وجود دارد، اما انار همچنین ممکن است ناباروری را در زنان درمان کند.
میوه وآب انار خواص زیادی دارد؛ از کاهش فشارخون تا تقویت حافظه که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
فصل پاییز که شروع می شود، منتظرآمدن میوه انار به بازار هستیم . میوه ای دوست داشتنی که از همه قسمت های آن می توان استفاده کرد.
به گفته کارشناسان، میوه انار برای درمان التهاب و فشارخون مفید و منبع آنتی اکسیدان های مفید زیادی است. انار حاوی پلی فنول است که خاصیت ضد التهابی دارد و برای بیماری های سرطان پروستات، ریه، پستان و … مفید است. درنتایج آزمایش بالینی مصرف آب انار در بیماران مبتلا به سرطان پروستات که قبلاً برای معالجه سرطان پروستات تحت عمل جراحی یا پرتودرمانی قرار گرفته بودند، رضایت بخش اعلام شده است.
خواص دیگر انار…
تقویت سلامت قلب در بارداری با مصرف انار
آب انار برای کاهش فشار خون بسیار مناسب است، حاوی آنتی اکسیدان بیشتری در مقایسه با آب میوه های دیگر است، به همین دلیل می تواند برای قلب بسیار مفید باشد.
تحقیقات منتشر شده در Clinical Nutrition میزان مصرف آب انار توسط بیماران مبتلا به تنگی شریان کاروتید را مورد بررسی قرار داده است و مشخص شد؛ فشار خون و پلاکت افرادی که از آب انار استفاده کردند به ترتیب بیش از ۱۲ و ۳۰ درصد کاهش یافت.
تسکین استئوآرتریت
انار با کاهش التهاب غضروف می تواند نقش محافظتی در بیماری استئوآرتریت که یکی از شایع ترین اختلالات اسکلتی عضلانی است، داشته باشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف انار در بارداری
آب انار دارای خواص ضد باکتری و ضد میکروبی قدرتمندی است که به مبارزه با ویروسها و باکتریها کمک میکند. افزون بر این، آثار ضد میکروبی انار سبب شده است که به طور موثری مانع از انتقال HIV شود.
هضم ساده غذا در بارداری با مصرف انار
فیبر موجود در انار کمک میکند تا عملکرد روده ها سالم بماند . انار به کاهش احتمال بروز بیماری «کرون» که از بیماریهای التهابی روده است ، کمک می کند.
بهبود حافظه
پلی فنول های موجود در آب انار دارای آثار محافظتی بر سیستم عصبی است. محققان دریافتند که در افراد مبتلا به اختلالات حافظه با مصرف یک فنجان آب انار در روز به طور قابل توجهی علایم حافظه کلامی و بینایی شان بهبود یافته است. برخی از شواهد علمی از مطالعات حیوانی نشان می دهد؛ انار می تواند به مبارزه با بیماری آلزایمر کمک کند.
خواص پوست انار
انار سرشار از ویتامین C است. ویتامینی بسیار حیاتی برای سلامت پوست. انار آنتیاکسیدان بسیار زیادی دارد که از پیری زودرس پوست جلوگیری میکند و چین و چروک را کاهش میدهد.
شادابی پوست با ماسک پوست انار
دو قاشق غذاخوری پودر پوست انار را با یک قاشق غذاخوری آب لیمو و عسل خوب ترکیب کنید و ماسک را روی صورت و گردن خود به صورت یکدست بمالید و ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد با آب ولرم شستوشو دهید. این ماسک صورت میتواند لکهای تیره پوست را از بین ببرد و به رنگدانههای پوست کمک کند تا پوست روشن شود.
خواص هسته انار
روغن هسته انار برای درمان اگزما و همچنین درمان پسوریازیس یکی از روشهای شناخته شده است. روغنهای گیاهی طبیعی مثل روغن بادام شیرین، روغن هسته انار، مزایای زیادی برای پوست دارد و با خاصیت آبرسانی و نرم کنندگی بالا با خشکی پوست و اگزما مبارزه میکند.
یک فنجان (۲۵۰ گرم) آب انار حاوی:
۱۳۴ کالری، کربوهیدرات ۳۲٫۷ گرم ، پروتئین ۰٫۴ گرم، چربی ۰٫۷ گرم، فیبر ۰٫۲ گرم، فولات ۵۹٫۸ میکروگرم (۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن)، پتاسیم ۵۳۳ میلی گرم (۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن)، کلسیم ۲۷٫۴ میلی گرم (۳ درصد از نیاز روزانه بدن)، فسفر ۲۷٫۴ میلی گرم (۳ درصد از نیاز روزانه بدن)، مس ۰٫۱ میلی گرم (۳ درصد از نیاز روزانه بدن) است.
خواص آب انار در مقایسه با دیگر آب میوه ها
در نتایج مطالعه و مقایسه بین ۱۰ آب میوه سالم و دیگر نوشیدنی ها آب انار به عنوان بهترین نوشیدنی انتخاب شد. تمام آب میوه های مورد مطالعه از نظر پلی فنول غنی بودند اما انار سرآمد همه آن ها بود.
ترتیب رتبه بندی
آب انار، آب انگور، آب بلوبری ، آب آلبالوی سیاه، آب آکایی (میوه ای در جنوب آمریکا)، آب کرنبری، آب پرتقال، آب سیب.