کلینیک درمان ناباروری “یزد”/ بهترین مراکز درمان ناباروری در ایران

عده ای از متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در سال ۱۳۶۸ دور هم جمع شدند تا مرکز درمانی ناباروی این استان را راه اندازی کنند. این مرکز در سال ۱۳۷۹ از سوی معاونت آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تبدیل به قطب علمی كشور در زمينه ناباروري و توليد مثل شده و جوایز فراوانی از جمله عنوان مركز تحقيقاتي نمونه را در جشنواره پژوهشي رازي در سال ۱۳۸۰ دریافت کرده است.

کلینیک ناباروری یزد و همه خدمات ارائه شده به زوج های نابارور
کلینیک ناباروری یزد شامل کلینیک های زنان، ارولوژی، مشاوره ژنتیک و روان پزشکی است و زوج های نابارور پس از پذیرش در این مرکز باید به این کلینیک ها مراجعه و توسط متخصصان مورد معاینه قرار گیرند تا علت بچه دار نشدنشان مشخص شود. پس از طی این فرایند نحوه درمان مشخص شده و زوج وارد این پروسه می شوند.
یکی از نقاط قوت این مرکز پایین بودن نسبی هزینه های درمانی ناباروی در آن است که باعث شده حتی خیلی از پایتخت نشین ها برای درمان مشکل بچه دار نشدن خود به این مرکز مراجعه کنند.
به گزارش نی نی نما انجام روش درمانی IVF در کلینیک ناباروری یزد قدمتی طولانی دارد چون اولین نوزاد حاصل از تکنیک در ایران در سال ۱۳۶۹ در این مرکز به دنیا آمده است. اولین نوزاد حاصل از IUI هم در سال ۱۳۷۹ در این مرکز متولد شد . جالب است بدانید که اولین نوزاد حاصل از میکرواینجکشن و اولین نوزاد حاصل از اسپرم های اپیدیدیم و میکرو اینجکشن ایران هم متعلق به مرکز درمان ناباروی یزد هستند.
IVM یا همان بالغ کردن تخمک در محیط خارج از بدن و بارور کردن آن از دیگر فعالیت های موفق این مرکز است.

آیا می توانیم در کلینیک ناباروری یزد از بیمه استفاده کنیم؟ 

این مرکز طرف قرار داد با هیچ بیمه ای نیست اما برگه ای را جهت دریافت مبلغ درمان از بیمه طرف قرارداد بیمار در اختیار مراجعه کننده قرار می دهد.

چطور از کلینیک ناباروری یزد وقت بگیریم؟

مراجعه تماس تلفنی (شماره تماس ۳۸۲۴۷۰۸۵- ۰۳۵) و مراجعه حضوری

برای تشکیل پرونده در کلینیک ناباروری یزد به چه مدارکی احتیاج داریم؟
شناسنامه و کارت ملي زوجين

به کجا مراجعه کنیم؟
یزد، صفاییه، خیابان بوعلی، مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد 

اشتراک‌گذاری
6 نظر
  1. چند ساعتی می شد که در مرکز ناباروری انتظار نشسته و در افکار خودش غرق شده است.همهمه و ازدحام زوج هاي نگران فضاي سالن را پر كرده است. ناگهان از آن سمت سالن صداي پرستار بالا مي رود: «خانم نوبتتون برسه صداتون مي كنم، بفرماييد بشينيد.» اما جايي براي نشستن نيست، پس با چهره اي مستاصل گوشه اي مي ايستد. واكنش اين زن گوياي اين نكته است كه ديگر حتي تحمل ۱۰ دقيقه انتظار را هم ندارد.
    چيزي كه در چهره اغلب مراجعه كنندگان به اين گونه مراكز كاملا مشابه و به طرز واضحي قابل رويت است اميد به نتيجه درمان است. گاهي همين احساس باعث مي شود كه دشواري هاي طول درمان چندان آزاردهنده نباشد، چنانكه زوج هاي نابارور از شهرستان هاي دور و نزديك، صرف هزينه هاي هنگفت درمان و يا در نوبت ماندن هاي طولاني را به اميد حل مشكل خود به جان مي خرند. متاسفانه از داروهاي ناباروي تحت پوشش بيمه نيستند و بیمار مجبور است فشار سنگینی را تحمل کند. فشاری که شاید هیچ نتیجه ای برای او نداشته باشد.

  2. سلام . قبلا دربیمارستان مادر تشکیل پرونده دادیم و چند دفعه جهت درمان و انجام عمل iui اقدام کردیم . در نظر داریم جهت ادامه درمان و انجام عمل ivf به این مرکز مراجعه کنیم آیا امکان دارد که پرونده و آزمایشات قبلی را از بیمارستان مادر به این بیمارستان انتقال دهیم ؟ یا دوباره باید آزمایشات و مراحل درمان از اول انجام دهیم ؟ دوره درمان و عمل ivf چند مدت طول میکشد ؟

    1. سلام باید از مرکزی که میخواهید انجا تشکیل پرونده بدید بپرسید که آیا مدارک قبلی شما را قبول میکنند یا نه؟

  3. مشکل نازایی دارم شوهرم واریکوسل داره خودمم تنبلی تخمدان دارم تا حالا نرفتم یزد. بیمارستان مادر باید برم یا مرکز ناباروری؟ کدوم بهتره؟

  4. عبدالمحسن عبادی پاسخ

    اینجانب۵۱ ساله و خانمم۴۶ساله میباشیم و دارای چهار فرزندسه دختر و یک پسر هستیم و اصرار طرفین ما برای صاحب یک فرزند دیگر پسر می باشیم که بعلت بعد از تولد پسر متفقا اقدام به بستن لوله های خانم کردیم،الان خواهشمندیم در صورت امکان و کمک بزرگ و ایجاد تحول در زندگیمان در خواست صاحب فرزند پسر هستیم .باتشکر فراوان

    1. به لحاظ پزشکی توصیه نمی شود. اما اگر اصرار دارید به مراکز درمان ناباروری مراجعه فرمایید تا با روش لقاح مصنوعی بتوانند به شما کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *