چرا نباید به اجبار به کودکان غذا داد؟

غذا دادن اجباری به كودك، موجب كندی جریان ترشح معده كودك و مانع از هضم غذای وی می شود. به گزارش خبرنگار وب دا، انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر اعلام كرد: فعالیت زیاد و خستگی، فعالیت كم و در نتیجه كمتر گرسنه شدن، نخوابیدن، كم بودن فاصله میان وعده ها با غذاهای اصلی و اظهار نظر مبنی بر دوست نداشتن غذا توسط بزرگترها از علل امتناع از غذا خوردن در كودكان است.

بنابراین گزارش، كودك از توجه والدین لذت می برد و می آموزد كه امتناع از خوردن، یكی از راه های جلب توجه آنان است غذا نخوردن كودك ممكن است وسیله ای باشد كه كودك می خواهد وابستگی و استقلالش را نشان دهد.

این گزارش می افزاید، كودك معمولا غذای به خصوصی را برای مدتی دوست دارد و بعد ممكن است به غذای دیگری علاقه نشان دهد در این مورد، والدین با تغییراتی از قبیل تغییر در درجه حرارت و یا نوع پخت، شكل غذا و تعریف و تمجید از غذا می توانند آن را مورد پسند و دلخواه كودك كنند.

بر اساس این گزارش، اگر كودك باز هم از خوردن غذا امتناع كرد، والدین باید صبور باشند و كودك را به اجبار وادار به خوردن نكنند و پس از تمام شدن غذا بشقاب او نیز با سایر بشقاب ها برداشته شود بدین ترتیب هم كودك یاد می گیرد كه زمان صرف غذا نامحدود نیست و هم باعث می شود در وعده غذایی بعد، به اندازه كافی گرسنه باشد و غذا بخورد.

 

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *