پوست مـرغ آلودگیهای محیطی خیلی زیادی را میتواند منتقل کند. چربیهای اشباع شدهای که دارد، میتواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند…
اگر پوست مرغ بخوریم چه می شود؟!
پوست مرغ میتواند آلودگیهای محیطی را جذب کرده و اثرات مضری را به افراد هنگام خوردن منتقل کند. پوست مرغ حاوی چربیهای اشباع شدهای است که میتواند میزان کلسترول خون را بالا برده و به کبد آسیب برساند. تمام افراد بهتر است از روغنهای حیوانی کمتری استفاده کنند تا بتوانند عمر بیشتری را برای خود رقم بزنند.
البته علاوه بر مرغ، پوست ماهی هم میتواند بسیاری از آلودگیها و بیماریها را به فرد منتقل کند. پوست مرغ به دلیل داشتن چربی اشباع شده موجب چاقی مفرط میشود و میتواند فرد را به صدها بیماری دیگر مبتلا کند. بافتهای چربی در بدن، دیگر یک بافت مرده نیستند بلکه در ردیف غدد درونریز فعال هستند. این بافتهای چربی، آنزیمهای مختلفی را ترشح میکنند که میتوانند سیستم گرسنگی و اشتهای فرد را کنترل کنند.
بهخصوص اگر این چربیها در ناحیه شکم انباشته شده باشند، هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاهتر میشود. اغلب انواع اسیدها از بافت چربی شکمی وارد جریان خون میشوند و تمام رگها را طوری میبندند که حالت کشسانی آنها از بین میرود. کبد چرب میتواند به سمت بیماری به نام استارتوهپاتایتیسم برود و در افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند موجب دچار نارسایی کبدی میشود.
در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، زیرا بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد؛ در بال مرغ انباشته میشوند.. باید بدانید که به طیور معمولا آنتیبیوتیک داده میشود تا بتوانند در مقابل بیماریها مختلف به خوبی مقابله کنند. البته این عمل موجب وزن گیری و رشد طیور هم میشود.
افراد باید از دام و طیوری استفاده کنند که از زمان عمر آنتی بیوتیک آنها گذشته باشد تا وقتیکه این گوشتها به بازار مصرف ارائه میشوند، آنتیبیوتیکها به انسان منتقل نشوند، ولی متأسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمیشود. به همین علت بعضی از افراد در مقابل انواع آنتیبیوتیکها از خودشان مقاومت نشان میدهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند.
تمام این مشکلات ناشی از حل شدن مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی است. بیماریهایی وجود دارد که ناشی از افزایش چربی خون یا چربیهای حیوانی منتقل میشوند. بهتر است خانمها کمتر مرغ مصرف کنند، زیرا وقتی که به مرحله بلوغ میرسند یک جهش پیدا میکنند و یکی از تغییراتی که در آنها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده میشود، تغییرات ترکیبی بدنشان است. دختران قبل از بلوغ از نظر ذخیره شدن چربی بدنشان با پسرها، یکسان هستند، ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ میرسند، یعنی اولین دوره قاعدگی را تجربه میکنند مقدار چربی انباشته شده بدن آنها تا ۳۰ درصد افزایش پیدا میکند.
به همین دلیل زنان نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند. افزایش هورمون استروژن در مردان چاق موجب شباهت بدن آنها به بدن زنان میشود. زنانی که از این طریق چاق میشوند هورمونهایشان دچار اختلال میشوند و نسبت هورمون تستسترون در خونشان افزایش پیدا کرده و دچار مشکلاتی مثل رویش موهای زائد میشوند. حتی چاقی زنان موجب ایجاد کیست در آنها میشود.
منبع خبر : برگرفته از yjc