تحقيقات پژوهشگران آمريکايي نشان داده ۳۰ سالگي بهترين سن براي بچهدار شدن است اما واقعا نيازي نيست منتظر بمانيد تا به اين سن برسيد. اگر از ثبات مالي و
سلامت جسمي و رواني برخورداريد، بهترين زمان است که خانواده خود را گسترش دهيد.۲٫ تولد فرزند، ما را سالمتر ميکند
بررسيهاي انجام شده نشان داده بيشتر مرداني که فرزند دارند، در نظر عامه مردم جذابتر و باوقارتر به نظر ميرسند و براي حفظ سلامت فرزندانشان عادتهاي غذايي بهتر و سالمتري در پيش ميگيرند و بيش از ساير مردان ورزش ميکنند.
۳٫ تولد فرزند، زندگيمان را شيرينتر ميکند
اگر زندگيتان دچار يکنواختي شده، ورود يک فرزند به خانواده ميتواند حال و هوايتان را تغيير دهد. گاهي با تولد يک فرزند اتفاقهاي زيادي ميافتد. ممکن است مجبور ميشويد خانهتان را عوض کنيد، دکوراسيون منزل را تغيير دهيد يا اتومبيل نو بخريد. تولد فرزند معمولا باعث ميشود در زندگي پيشرفت کنيد.
۴٫ تولد فرزند، رابطهمان را بهتر ميکند
تحقيقات اخير پژوهشگران استراليايي نشان داده برقراري روزانه روابط زناشويي، باعث افزايش کيفيت اسپرم ميشود و توان باروري را بيشتر ميکند. تحقيقي ديگر نشان داده است که بيشتر زوجها حداقل بعد از ۱۰۴ رابطه زناشويي بچهدار ميشوند.
۵٫ تولد فرزند، عشقمان را بيشتر ميکند
اگر به عشقتان شک نداريد، مطمئن باشيد حضور يک فرزند نميتواند آن را کمرنگ کند، بلکه برعکس باعث استحکام و تقويت آن خواهد شد.
۶٫ تولد فرزند، اسم و رسممان را حفظ ميکند
بيشتر مردان به ادامهدار بودن نسلشان و زنده نگه داشتن نام پدريشان اهميت ميدهند. اگر فرزندي نباشد، اين اسم و رسم ادامه نخواهد داشت. ميتوانيد از اين علاقه استفاده و همسرتان را براي فرزنددار شدن تشويق کنيد.
۷٫ توان باروريمان با افزايش سن کم ميشود
در ۲۵ سالگي قدرت باروري زنان در اوج قرار دارد و شانس بارور شدن در هر چرخه ماهانه ۲۵ درصد است. در ۳۵ سالگي اين احتمال به ۱۲ درصد و در ۴۰ سالگي به ۶ درصد ميرسد. تحقيقات پژوهشگران برزيلي نشان داده قدرت باروري مردان نيز بعد از ۴۱ سالگي افت ميکند و دليلش اين است که کيفيت اسپرمهاي مردان با افزايش سن کاهش مييابد.
۸٫ نبايد فاصله سني فرزندانمان زياد شود
متخصصان ميگويند بعد از تولد يک فرزند بايد حداقل يک سال تا اقدام مجدد براي بارداري صبر کرد. در اين فاصله زماني، بدن کمبودهاي خود را جبران ميکند. از سوي ديگر، بهترين فاصله سني بين دو کودک ۵-۳ سال عنوان ميشود و نبايد اجازه داد بيش از ۴ سال بين دو بارداري فاصله بيفتد. بررسيها نشان داده با افزايش سن، قدرت باروري کم ميشود و فاصله زياد بين دو بارداري احتمال سقط جنين را بيشتر ميکند. البته در کنار تمام اين حرفها بايد براي همسرتان توضيح دهيد که با آغاز رابطه زناشويي بدون پيشگيري، سريع باردار نميشويد و گاهي حتي يک سال زمان نياز است تا بارداري اتفاق بيفتد. بعد از آن نيز ۹ ماه بارداري ادامه خواهد داشت و فرصت کافي داريد تا خود را براي والد شدن آماده و براي آينده برنامهريزي کنيد.