“زنان قدرتمند” چه ویژگیهایی دارند؟/ می خواهم تغییر کنم!

۱. اگر اعتقاد داشته باشید که می‌توانید، حتماً می‌توانید
به هر چه اعتقاد داشته باشیم اتفاق می‌افتد. به این اصطلاحاً تحقق باور می‌گویند. اغلب ما هرگز متوجه نمی‌شویم که از چه نیروی عظیمی برخورداریم زیرا نمی‌خواهیم تن به انجام دادن کارهایی بدهیم که در‌نظر دیگران امکان انجام دادنش وجود ندارد. کارهای غیر ممکن به تلاش و تمرکز بیشتری نیاز دارد، اما وقتی این‌ها تحقق پیدا می‌کنند، پاداشی گران حاصل می‌شود. ممکن است نتوانید به هرچه دوست دارید دسترسی پیدا کنید، اما تا معتقد نباشید که توان انجام کاری را دارید، هرگز به انجام دادن آن موفق نمی‌شوید.

۲. اگر مطلبی را به دفعات برای خود تکرار کنید، حتی اگر واقعیت نداشته باشد آن ‌را باور می‌کنید
تکرار یک مطلب باعث می‌شود ذهن نیمه هشیارتان آن ‌را به عنوان یک حقیقت بپذیرد، و آن ‌را به یک حقیقت فیزیکی تبدیل می‌کند. می‌توانید از این موقعیت استفاده کنید و به جنبه‌های مثبت امور توجه کنید. جای «می‌توانم این کار را بکنم.» را با «این کار را خواهم کرد.» عوض کنید.

۳. چه کسی به شما گفت که این‌کار عملی نیست، به چه موفقیت عظیمی رسیده است که او را واجد شرایط کرده تا برای شما تعیین محدودیت بکند؟
 در جریان زندگی به نکته مهمی پی می‌برید و آن نکته این‌است که کسانی که بیش از همه توصیه می‌کنند و پند و اندرزی می‌دهند، کمتر از دیگران شایسته انجام این کار هستند. اشخاص موفق و درگیر فرصت آن‌ را ندارند که خطوط زندگی شما را مشخص کنند آن‌ها گرفتار زندگی خود هستند. ناموفق‌ها و ناقابل‌ها بیش از هرکسی فرصت دارند که خط و خطوط زندگی دیگران را ترسیم کنند. این اشخاص از شکست خوردن و ناکام ماندن شما لذت می‌برند. وقتی کسی به شما می‌گوید، چیزی که می‌خواهید به آن برسید غیرممکن است و یا ارزش تحمل زحمتش را ندارد، نگاهی دقیق به او بیاندازید و ببینید که در زندگی خود به کجا رسیده‌اند، چه موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند. آدم‌های موفق خوشبین هستند و به موفقیت عادت کرده‌اند.

۴. اگر به رفتار امروزتان ادامه دهید، ده سال دیگر در چه شرایطی قرار خواهید داشت؟
خیلی‌ها متوجه نیستند که موفقیت‌های بزرگ از موفقیت‌های کوچکی که اغلب در مدتی طولانی به دست آمده‌اند نشات می‌گیرند. واقعیتی است که آدم‌های موفق اندیشمندان بلند مدت هستند، آن‌ها می‌دانند که باید از هر موفقیت خود درسی بگیرند و هر موفقیت را زیربنای موفقیت بعدی قرار دهند. مرور منظم پیشرفت و ترقی، بخش مهمی از هدف‌گذاری است. هدف چیزی بیش از یک میل و اشتیاق نیست، مگر اینکه برای دستیابی به آن زمانبندی کنید. مهم است که در برنامه‌ریزی هدف‌ها به هدف‌های کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت توجه داشته باشید. با توجه به شرایط در هدف‌های خود تجدید نظر کنید، به زمان انجام شدن آن‌ها توجه داشته باشید و به تدریج هدف‌های بزرگتری برای خود انتخاب کنید. دقت کنید که در مسیر درستی در حرکت باشید.

۵. از زندگی چه می‌خواهید و برای رسیدن به این خواسته به زندگی چه می‌دهید؟
در فیزیک قانونی هست که می‌گوید: برای هر عملی، واکنشی به همان اندازه در جهت مخالف وجود دارد. همین مطلب در زندگی ما نیز صدق می‌کند. هرچه بکارید همان را برداشت می‌کنید. برداشت شما با سرمایه‌گذاری شما رابطه مستقیم دارد. به هر چیز یک برچسب قیمت الصاق شده است. وقتی برای خود هدفی درنظر می‌گیرید و برای رسیدن به آن‌هدف تلاش می‌کنید می‌بینید که هیچ هدفی دور از دسترس نیست.

۶. به جای آنچه نمی‌خواهید به آنچه می‌خواهید توجه کنید
به هرچه فکر کنید به آن می‌رسید. به هرچه برای مدت کافی فکر کنید، بخشی از روان شما می‌شود، از این قانون به سود خود استفاده کنید. اگر ذهن خود را متوجه مسایل کنید، به مسئله می‌رسید و اگر به راه‌حل بیندیشید، به راه‌حل می‌رسید. داشتن تردید، هراس و احساس عدم امنیت خاطر طبیعی است. انسان موفق به این مهم توجه می‌کند و با متمرکز شدن روی جنبه‌های مثبت و هدف‌های مطلوب راه غلبه بر آ‌ن‌ها را می‌یابد.

۷. به هرچه بخواهید می‌رسید، مشروط بر آنکه جایگزینی رابه جای این خواسته خود نپذیرید
کسانی که در زندگی خود به موفقیت‌های بزرگ می‌رسند کسانی هستند که به کمتر از آنچه می‌خواهند رضایت نمی‌دهند. وقتی می‌بینید که به دریافت کمتر از حد مطلوب فکر می‌کنید، لحظه‌ای صبر کنید و موقعیت را تحلیل نمایید. آیا موانعی که پیش روش خود می‌بینید برطرف ناشدنی هستند؟ آیا راه دیگری برای حمله به مسئله وجود ندارد؟ هر قدمی که در مسیر درست برداشته شود، هرقدر کوچک و جزیی به نظر برسد شما را به سمت هدف سوق می‌دهد.

۸. مهم نیست که در گذشته چه کرده‌اید، مهم این است که در آینده چه خواهید کرد
این گفته شکسپیر است که « آنچه گذشته است پیش‌گفتار است» هر کاری که در گذشته انجام داده‌ایم در حکم پیش‌گفتار و مقدمه‌ای برای کار بعدی ماست. برای موفقیت‌‌های آتی خود برنامه‌ریزی کنید و پیروزی‌های امروز خود را جشن بگیرید.

۹. به دقت به آنچه می‌خواهید بیندیشید
بسیاری از مردم برای تعطیلات آخر هفته خود بیش از زندگیشان برنامه‌ریزی می‌کنند. و بعد ناگهان متوجه می‌شوند که بی‌آنکه بدانند زندگیشان گذشته است. وقتی دقیقا مطالعه کنید و بدانید که از این زندگی چه می‌خواهید، نیرو و توانتان را برای رسیدن به این خواسته‌ بسیج می‌کنید. یکی از امتیازات مهم داشتن هدف مشخص در زندگی این ‌است که به شما این امکان را می‌دهد تا فعالیت‌های خود را از پیش سازماندهی کنید. در این شرایط خودبه خود می‌دانید که آیا به سوی هدف پیشرفت می‌کنید یا از آن فاصله می‌گیرید. اینگونه می‌توانید از زمان، از پول و از انرژی خود برای رسیدن به هدفتان استفاده کنید.

۱۰. ترقی شما در زندگی از ذهنتان شروع و به همانجا ختم می‌شود
هر موفقیت بزرگی با یک ایده در ذهن شروع می‌شود و بعد به حقیقت می‌پیوندد. با یادگیری و مطالعه دائم ذهن خود را با نقطه نظرها پر کنید و بعد برای تحقق آن‌‌ها بکوشید. حتی یک ایده معمولی که به مرحله عمل گذاشته می‌شود به مراتب از یک ایده عالی که به مرحله عمل درنمی‌آید بهتر است.

۱۱. ثبات هدف اولین اصل موفقیت است
برای دستیابی به موفقیت باید طرحی مدبرانه برای زندگی داشته باشید و به‌رغم همه مشکلاتی که احتمالا وجود دارد به آن بچسبید. توجه داشته باشید که در عمل همه اشخاص موفق جایی در زندگی مایوس می‌شوند. اما هیچ مانعی وجود ندارد که شخص با ثبات رای و مصمم از عهده آن بر نیاید.

۱۲. انسان هدفمند همیشه موفق است
هدف‌گذاری را بخشی همیشگی از زندگی خود قرار دهید. می‌توانید هدف‌هایی کوچک و قابل‌حصول را درنظر بگیرید و آن‌قدر در جهت نیل به آن بکوشید و تلاش کنید تا به آن برسید. بدانید که موفقیت‌های کوچک به موفقیت‌های بزرگتر ختم می‌شوند.

اشتراک‌گذاری
3 نظر
  1. با شناخت زنان تاريخ ساز و الگوبرداري از فعاليت آن ها، به ارزش هاي خود بيشتر پي ببريد و در جهت رشد خود گام هاي بلندي برداريد.
    ۱-(۱۴)مرداد ماه (۱۳۳۸)قمر الملوک وزيري بانوي بلندآوازه ايران در (۵۴)سالگي درگذشت. قمرالملوک وزيري در سال (۱۲۸۴)در قزوين به دنيا آمد، وي اولين زني بود که در يک سالن عمومي، کنسرت اجرا کرد، اولين کنسرتش را در سال (۱۳۰۳)در گراند هتل اجرا کرد، قمر از نخستين هنرمنداني بود که براي بزرگداشت يک هنرمند از کارافتاده کنسرت داد، نخستين صفحاتي که از قمر ضبط شد، تصنيف «مارش جمهوري» از عارف بود که دولت بلافاصله آن را توقيف و جمع آوري کرد. وي درآمدش را صرف مستمندان مي کرد به طوري که در اواخر عمر هيچ چيز از خود نداشت، او در اسفند (۱۳۳۰)در فيلم «مادر» بازي کرد.
    ۲-(۱۴)مرداد (۱۳۲۷)هجري قمري همسر دوالر ياستين کرماني در حالي که حامله بود در روزهاي مبارزه براي مشروطه دوشادوش شوهرش مبارزه مي کرد، ولي در ميان جمعيت بود که احساس کرد بچه اش در حال به دنيا آمدن است، اسم اين دختر را مشروطه گذاشتند.
    ۳-(۱۸)مرداد ماه (۱۳۷۶)پري سلطان محمدي درگذشت. وي در سال (۱۳۱۵)به دنيا آمد. در دفتر مرکزي سازمان ملل در زمينه برنامه ريزي با سمت رياست پرسنل آنجا مشغول به کار بود و برنامه ريزي اجرايي براي زمان را تا سال (۲۰۰۰)انجام داد.
    ۴-(۱۷)ربيع الثاني (۱۳۲۵)روزنامه حبل المتين نوشت: (۵۰۰)تن از زنان در جلوي بهارستان گرد آمدند، و فرياد عامه زنده باد مشروطه، پاينده باد قانون، نيست و نابود باد استبداد سردادند.

  2. * ۱ مرداد ۱۳۱۰ شمسي مجله دختران ايران به مديريت «زندخت شيرازي» در شيراز چاپ شد. اين مجله از اولين نشريان زنانه است که در شيراز به چاپ مي رسيد.
    * زندخت شيرازي در سال ۱۳۰۸ شمسي مجمع انقلاب نسوان را بنياد گذاشت. وي در سال ۱۲۸۸ شمسي در شيراز به دنيا آمد و در سال ۱۳۳۱ درگذشت.
    * اولين کنگره بين المللي زنان معمار در تهران، تابستان ۱۳۵۵ به مدت چهار روز برگزار شد. در اين کنگره بيش از ۱۵۰ نفر از معماران زن شرکت داشتند.
    * «صغرآزرمي» نخستين پزشک زن آسيب شناس در کرمانشاه متولد شد و در سال ۱۳۲۶ دوره دانشکده پزشکي را به اتمام رساند.
    * ۲ ربيع الثاني ۱۳۲۵ عده اي زن ها در بهارستان گردآمدند و خواستار تدوين قانون اساسي شدند.
    * ۵ مرداد ۱۳۴۰ شمسي صديقه دولت آبادي در گذشت. وي در سال ۱۲۵۸ به دنيا آمد. او از زنان متجدد و نخستين روزنامه نگاران زن در ايران بود. نخستين مدرسه دخترانه را در اصفهان در سال ۱۲۹۶ داير کرد. سال ۱۳۰۶ در رشته تعليم و تربيت از دانشگاه سوربون فارغ التحصيل شد.
    * ۶ربيع الثاني ۱۲۹۰ هجري قمري «مهد عليا» يکي از زنان مدبر و مقتدر عصر قاجار درگذشت. وي مادر ناصرالدين شاه بود.
    * شرکت خواتين اصفهان در سال ۱۲۹۷ توسط «صديقه دولت آبادي» تاسيس شد. وي دو سال بعد شرکت آزمايش بانوان را تشکيل داد. او روزنامه «زبان زنان» را نيز منتشر کرد که سه سال بعد توقيف شد.رئيس نظميه هنگام دستگيري وي گفت: «خانم شما صد سال زود به دنيا آمديد.» صديقه دولت آبادي در پاسخ گفت: «آقا من صد سال دير متولد شده ام. اگر زودتر به دنيا آمده بودم نمي گذاشتم امروز زنان چنين خوار و خفيف در زنجير شما اسير باشند.»

  3. یک زن هر چقدر هم که عاقل باشد، گاه گداری به کمی حماقت احتیاج دارد. به این که او را به یک سفر کم نظیر ببرند، لباسی گران قیمت و آن چنانی بخرند. جواهری هدیه بگیرد، درست مورد توجه واقع شود، مثل روزهای اول زندگی با او معاشقه شود و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *