راز زیبایی و جوانی زنان آمریکای جنوبی چیست؟

راز زیبایی و جوانی زنان آمریکای جنوبی چیست؟

بانوان کشورهای آمریکای جنوبی به داشتن پوستی زیبا و جوان شهره اند؛ اما راز این زیبایی و جوانی در روغنی به اسم اینکا اینچی نهفته است که از دل جنگل های آمازون استخراج می شود.

امروزه استفاده از روغن های مغذی به عنوان محصولات مراقبت از پوست، طرفداران خاص خود را دارد. یکی از این روغن ها که در زیبایی پوست و مو کاربرد بسیاری دارد؛ روغن اینکا اینچی است که در کشور پرو استخراج می شود.

روغن اینکا اینچی سرشار از مواد مغذی مانند انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، پروتئین و…. است. اما خاصیت اصلی این روغن، کاردکرد ویژه ایست که در جوانسازی و زیبایی پوست دارد.

روغن اینکا اینچی، ویژگی های اساسی و مهمی دارد که آن را تبدیل به محصولی بدون رقیب در زمینه های آرایشی و بهداشتی کرده است. از جمله این ویژگی ها می توان به بهبود زخم ها و التهابات پوستی اشاره کرد. روغن اینکا اینچی با تاثیر گذاری بر لایه اپیدرم پوست و احیای آن، در تسریع بهبود جای زخم ها و التهابات پوستی نقش مهمی بازی می کند. خاصیت ترمیم کنندگی این روغن، باعث شده کسانی که به اگزما و حساسیت های پوستی دچار هستند؛ از اینکا اینچی به عنوان معجزه ای در بهبود این عوارض یاد کنند. اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن اینکا اینچی (مانند امگا۳ و امگا ۶) علاوه بر محافظت از پوست، باعث می شوند گذر زمان اثر بسیار کمتری بر ظاهر فرد بگذارد. همچنین استفاده از این روغن تا حد بسیار زیادی مانع از ایجاد آسیب های پوستی در اثر تابش اشعه های ماورابنفش می شود.

همان طور که اشاره شد؛ روغن اینکا اینچی، بیشتر به دلیل خاصیت ویژه اش در جوانسازی پوست شناخته می شود. میزان آنتی اکسیدان بسیار بالای این روغن، در برابر رادیکال های آزاد از پوست محافظت کرده و روند پیری پوست را به تاخیر می اندازد. روغن اینکا اینچی، رطوبت مورد نیاز را به لایه های زیرین پوست رسانده و باعث شفافیت و نرمی آن می شود. این ویژگی اینکا اینچی، باعث شده از این محصول در تعداد زیادی از کرم ها و لوسیون های پوستی استفاده شود.

بافت سبک و جذب سریع روغن اینکا اینچی، خاصیت آن در جوانسازی و ضد پیری پوست، از بین بردن چروک ها و خطوط محو، رطوبت رسانی و حفظ لطافت و نرمی پوست، موجب شده اند مصرف چند قطره از این روغن، بخش اصلی روتین پوستی زنان آمریکای جنوبی را تشکیل دهد. روغن اینکا اینچی جریان مویرگی خون در سطح پوست را افزایش داده و خاصیت کشسانی پوست رابیشتر میکند. در نتیجه چین و چروک کمتری روی پوست ایجاد شده و خطوط ریز روی پوست هم محو می شوند.

اگرچه افرادی که پوست مستعد آکنه دارند در استفاده از روغن ها احتیاط می کنند؛ اما روغن اینکا اینچی برای پوست های آکنه ای بسیار مفید است و علاوه بر درمان جوش ها، احتمال بروز آکنه را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد. البته خواص اینکا اینچی منحصر به پوست نیست و استفاده از این روغن باعث تقویت و ابریشمی شدن موها می شود. به دلیل تاثیر روغن اینکا اینچی بر زیبایی و رشد موها، بسیاری از برندهای مطرح دنیا از این روغن در محصولات مراقبت از موی خود مانند شامپوها و نرم کننده ها استفاده می کنند.

تعداد زیادی از افراد گمان می کنند رسیدگی به پوست صورت برای حفظ زیبایی و جوانی کافی است، اما اگر به پوست بدن، مخصوصا دست ها اهمیت کافی ندهید؛ چروک و مشکلات پوستی آن ظاهرتان را تحت تاثیر قرار خواهد داد. بیهوده نیست که زنان زیبا، اهمیت ویژه ای برای زیبایی و جوانی دست خود قائلند و از محصولات بهداشتی (مثل روغن اینکا اینچی) برای مراقبت و حفظ زیبایی پوست دست هم استفاده می کنند.

با شیوع ویروس کرونا و شستشوی مداوم با صابون و الکل، دست ها بیشتر از هر زمان دیگری در معرض آسیب قرار گرفته اند. بسیاری از افراد با مشکل دست های خشک و پوسته پوسته دست و پنجه نرم می کنند و کارهای روزمره را با دشواری انجام می دهند. در حالی که استفاده از مایع دستشویی درماکلین حاوی روغن اینکا اینچی، علاوه بر از بین بردن آلودگی ها، باعث لطافت و نرمی پوست دست شده و از خشکی آن جلوگیری می کند.

روغن اینکا اینچی موجود در مایع دستشویی درماکلین، پوست دست را لطیف و نرم کرده و مانع از ایجاد چروک و یا پوسته پوسته شدن آن به دلیل خشکی بیش از حد می شود. علاوه بر روغن اینکا اینچی موجود در این مایع دستشویی، رایحه های متنوع و دلنشین و بسته بندی زیبای آن، مایع دستشویی درماکلین را تبدیل به انتخاب ایده آل خانواده های ایرانی کرده اند.

مایع دستشویی درماکلین حاوی روغن اینکا اینچی

اشتراک‌گذاری
پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *