خوردن تمبر هندی در بارداری/ تمبر هندی ضد تهوع و یبوست بارداری!

تمبر هندی میوه ای است که در غلاف رشد می کند و خمیر آن بسیار ترش مزه است. مزه ترش تمبر هندی در بارداری شما را وسوسه می کند.

خواص تمبر هندی در بارداری
تمبر هندی خواص دارویی دارد. تمبر هندی باعث درمان حالت تهوع صبحگاهی در بارداری می شود. همچنین به رفع یبوست در بارداری و سرما خوردگی نیز کمک می کند. اما ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.

ارزش غذایی تمبر هندی
یک فنجان خمیر تمبر هندی حاوی مواد مغذی فراوانی است که بدن در بارداری نیاز دارد. یک فنجان تمبر هندی حاوی ۳٫۳۶ میلیگرم آهن است. بدن در بارداری روزانه ۲۷ میلیگرم آهن نیاز دارد. همچنین یک فنجان تمبر هندی حاوی ۲٫۳ میلیگرم اسید نیکوتینیک است. در بارداری بدن روزانه به ۱۸ میلیگرم اسید نیکوتینیک نیاز دارد. همچنین در یک فنجان تمبر هندی حاوی ۶٫۱ گرم فیبر است. بدن حداقل روزانه در بارداری نیاز به ۲۸ گرم فیبر دارد.

تمبر هندی ماده غذایی مناسبی در بارداری است. اما پیش از مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

مزایای خوردن تمبر هندی در بارداری
تمبر هندی منبعی غنی از مواد معدنی و ویتامین های موردنیاز بدن مادر و جنین است. در اینجا مزایا و خواص آن ذکر شده است:

تمبر هندی منبعی غنی از آهن است. در طول بارداری، حجم خون افزایش می یابد، آهن به افزایش مقدار خون در بدن کمک می کند. مطالعات نشان می دهد مصرف مقدار مناسب آهن، احتمال سقط جنین را کاهش می دهد. همچنین احتمال تولد نوزاد با وزن کم نیز کاهش می یابد.
اسید نیکوتینیک موجود در تمبر هندی باعث رشد بهتر سیستم گوارشی، پوست و اعصاب جنین می شود. تمبر هندی همچنین حاوی ویتامین آ، ث و کا می باشد.
مقدار زیاد فیبر موجود در تمبر هندی از یبوست که مشکلی رایج در بارداری است، جلوگیری می کند. مصرف فیبر به مقدار کافی در طول بارداری از اضافه وزن بیش از حد جلوگیری می کند. مصرف فیبر باعث پر بودن معده و جلوگیری از مصرف غذاهای نامناسب می شود. رژیم غذایی سالم یکی از فاکتورهای مهم در طول بارداری است.
تمبر هندی باعث جلوگیری از حالت تهوع در طول بارداری می شود. تمبر هندی حاوی ماده ای است که به عملکرد درست معده کمک می کند. این ماده می تواند از حالت تهوع و استفراغ در طول بارداری (به خصوص در سه ماهه اول بارداری) جلوگیری کند.

مضرات :
تمبر هندي براي ريه و طحال خوب نيست و در اشخاصي كه ريه و طحال ضعيف دارند ممكن است توليد اشكال كند . اينگونه اشخاص بهتر است كه تمبر هندي را با كتيرا و يا خشخاش بخورند.

خوردن زیاد تمر هندی باعث خراش روده و ایجاد سرفه و کاهش قند خون می‌شود.

ناشتا خوردن تمر هندی مضر است.

خوردن تمبر هندی خام، تازه و نورس بسیار نفاخ و دیرهضم است.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *