تاثیر عسل بر جنین/ آیا مصرف عسل در بارداری ممنوع است؟!

آیا مصرف عسل در بارداری خوب است؟ هیچ مطالعه ای مبنی بر این که مصرف عسل در بارداری مضر است وجود ندارد. اما با پیشرفت های جدید در تکنولوژی و کشاورزی و موادغذایی، موادغذایی آن چه نشان می دهند نیستند. در واقع موادغذایی که مصرف می کنیم حاوی مقدار زیادی افزودنی و کود است که آن را برای سلامتی ما مضر می کند.

مصرف عسل قلابی در طول بارداری باعث به خطر افتادن سلامتی مادر و فرزند می شود. بنابراین نتیجه می گیریم مصرف عسل به شکل خالص و پاستوریزه در طول بارداری مجاز است.

واکنش های حساسیتی به عسل در بارداری

ممکن است عسل حاوی هاگ خاصی باشد که برای سلامتی مادر و نوزاد مضر باشد. در چنین مواردی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و از او بخواهید آزمایش حساسیت بر روی شما انجام دهد (به خصوص در مواقعی که از عسلی با مارک متفاوت استفاده می کنید).

هاگ ها به نوزاد آسیبی نمی رسانند. این هاگ ها نمی توانند pH اسیدی را تحمل کنند بنابراین در سیستم دفاعی بدن مادر از بین می روند و به جنین دسترسی پیدا نمی کنند.

نکاتی که باید به یاد داشته باشید:

خوردن عسل در بارداری مجاز است. اما نکاتی وجود دارد که باید پیش از مصرف آن به خاطر بسپارید:

توصیه می شود در طول بارداری عسل پاستوریزه مصرف کنید. به دلیل این که عسل خام حاوی باکتری هایی است که موجب ایجاد بیماری می شوند.
عسل با مارک معتبر خریداری کنید. بیشتر محصولات پیش از فروش تحت فرایندهای مختلفی قرار گرفته اند و احتمال خطر آن ها به صفر رسیده است.
عسلی را انتخاب کنید که کمترین فرایند بر روی آن انجام شده و طبیعی است.
برخی عسل های خام حاوی باکتری کلستریدیوم بوتولینوم است که باعث افزایش احتمال مسمویت غذایی حاد می شود.
به طور کلی عسل جایگزینی عالی برای شکر سفید است و مزایای بسیار زیادی دارد و در صورتی که خالص و طبیعی باشد مصرف آن در طول بارداری بلامانع است.

اگر هنوز هم در مصرف عسل در بارداری شک دارید با پزشک خود مشورت نمایید.

اشتراک‌گذاری
2 نظر
  1. عسل به دلیل طبع گرمی که داره باعث سقط جنین در ۳ ماه اول بارداری میشود

  2. مقاله ای که در سال ۲۰۱۰ در مجله پزشک خانواده کانادا منتشر شده است، توضیح می دهد که به علت وزن مولکولی آن، سم بوتولینوم بعید است از جفت عبور کرده و به کودک برسد. این بدان معناست که حتی اگر زن عسل بخورد و اسپورهای بوتولیسم را در بدنش داشته باشد، به کودک منتقل نمی شود. همانطور که احتمالاً تصور می کنید، بوتولیسم در دوران بارداری نیز بسیار نادر است، بنابراین برای پزشکان بررسی دقیق اثرات باکتری ها بر روی زنان باردار و نوزادان دشوار بوده است. با این حال، این واقعیت که سموم بوتولیسم نمی تواند از جفت عبور کند نیز به این معنی است که گزارش شده است زنانی که در دوران بارداری خود به بوتولیسم مبتلا شده اند، هیچ تأثیر منفی بر روی کودکشان نداشته است. در موارد نادر گزارش شده که در آن یک زن باردار به بوتولیسم شده است، اما هیچ مدرکی از نقص هنگام تولد یا بوتولیسم نوزادی یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *