اگر و اماهای بارداری در دوران عقد

چه باید کرد؟

شما زن و شوهر شرعی و قانونی همدیگر هستید و این بچه حاصل عشق شما و همسرتان به همدیگر است که زودتر ثمر داده است. خودتان را سرزنش نکنید. بیشتر سعی کنید به فکر سلامتی خود و آینده فرزندتان باشید.

• کار اشتباهی انجام ندهید

  بعضی از دختر خانم‎ها تا به این مشکل برمی‎خورند تنها راه درست را در فرار از این موقعیت و سقط کردن بچه‎ می دانند.  خیلی‎ها می‎گویند که جنین چون هنوز روح در آن دمیده نشده مشکلی برای سقطش نیست و می‎خواهند این به قول خودشان آبروریزی را سریع‎تر از میان بردارند.

باید گفت که اینطور نیست. فراموش نکنید که خیلی از خانواده‎ها سال‎هاست که منتظر بچه هستند ولی نمی‎توانند بچه‎دار شوند. باید به خاطر داشته باشید که حتی در صورت سقط طبيعي هم امکان ناباروری در آینده وجود دارد چه برسد به سقط غیر طبیعی که آن هم به علت غیر قانونی بودن احتمالا باید به صورت پنهانی و در مراکز غیر استاندارد انجام شود.

• همسرتان را در جریان بگذارید

اولین کاری که باید انجام بدهید در جریان گذاشتن همسرتان است. به او بگویید که شما هر دو با هم مسئول زندگی این بچه هستید و نباید کاری انجام بدهید که بعدا پشیمانی همراه بیاورد. بهترین کمک در این زمان، همدلی زن و شوهر است. دنبال مقصر نگردید و سعی کنید باعث رنجش همدیگر نشوید.

• کنترل خود را از دست ندهید

      استرس برای بچه و مادرِ بچه مثل سم می‎ماند. به خاطر استرس هورمون‎هایی در بدن منتشر می‎شوند که می‎توانند از جفت رد شده و به جنین برسند. این هورمون‎ها در ماه‎های اولیه تاثیر بدی روی فرزندتان می‎گذارد. سعی کنید بیشتر مراقب سلامتی خود باشید.

استرس و افسردگی کاری از پیش نمی‎برد. فقط باعث ناراحتی خود و فرزندتان می‎شوید. اگر فکر می‎کنید به تنهایی نمی‎توانید شرایط را کنترل کنید از یک روانشناس کمک بگیرید. 

• خانواده‎ها را مطلع کنید

بهترین حالت این است که خانواده‎های هر دو طرف مطلع شوند تا از استرس و نگرانی شما هم کم شود. اگر فکر می‎کنید آنها واکنش خوبی نشان نمی‎دهند، اول با یک بزرگ‎تر که در تصمیم‎گیری آنها اثرگذار هست در میان بگذارید تا او به شما راهکار داده یا خانواده‎ها را آماده و با آنها صحبت کند.

• کارهایتان را خلاصه کنید

درست است که از خیلی وقت پیش برای مراسم عروسی همه چیز را برنامه‎ریزی کرده‎اید، ولی شما علاوه بر وظیفه همسری وظیفه پدر و مادری را هم بر عهده دارید، هر چه زودتر کارهای عقب مانده‎تان را انجام بدهید و سریع‎تر جشن عروسی را برگزار کنید. اگر نمی‎توانید مراسم را جلو بیندازید یک مسافرت بروید و بعد از برگشتن یک مراسم کوچک بگیرید و به خانه خودتان بروید.

و در آخر…

سعی کنید عاقلانه تصمیم بگیرید، تا آنجا که می‎توانید خود را از محیط‎های با فشار عصبی دور کنید. هیچ چیزی به اندازه سلامتی شما و فرزندتان مهم نیست. به همدیگر کمک کنید تا شرایط را آنطور که هست قبول کنید و غیر منطقی برخورد نکنید. هرچه سریع‎تر زندگیتان را شروع کنید، در خانه خودتان شرایط بهتری را می‎توانید برای خود و همسرتان ایجاد کنید.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *