طرد شدن در یک رابطه احساسی

نحوه کنار امدن با طرد شدن در یک رابطه عاطفی:۱۵ راهکار کارشناسی

زمانی که شیفته یا عاشق شخصی می شوید امیدوارید که احساسات تان دو طرفه بوده باشد. اما ممکن است همیشه این اتفاق رخ ندهد. طرد شدن از سمت کسی که دوستش دارید می تواند آزار دهنده باشد، این اتفاق می تواند باعث احساس افسردگی و ناامیدی در شما شود. اما زمانی که درک کنید این احساسات موقتی هستند و سعی کنید با این شرایط کنار بیایید می توانید خیلی زود از این وضعیت خارج شوید. در این مطلب ما به شما ۱۵ روش برای کنار آمدن با طرد شدن از رابطه عاطفی و داشتن دیدگاه مثبت در زندگی را ارائه می دهیم.

۱۵ روش برای کنار آمدن با طرد شدن

۱٫ احساسات تان را بپذیرید

دوستان و اعضای خانواده تان می توانند شما را دلجویی و تشویق کنند، اما این شما هستید که باید چیزی که اتفاق افتاده را  بپذیرید. ممکن است با طیف وسیعی از احساسات از جمله ناراحتی، خجالت و ناامیدی روبه رو شوید. بهترین راه برای مقابله با این احساسات پذیرفتن آنها است. حقیقت را بپذیرید، چون این کار اولین قدمی است که برای بهبودی حال تان بعد از طرد شدن برداشته اید.

۲٫ خودتان را سرزنش نکنید

توجه داشته باشید که شما هیچ کار اشتباهی انجام نداده اید. دوست داشتن یا عاشق کسی شدن یک احساس طبیعی است که از دل بروز پیدا می کند. بطور کلی نمی توانید کنترل کنید که چه احساسی  نسبت به کسی داشته باشید. بنابراین،بعد از طرد شدن احساسات تان را سرزنش نکنید. در عوض، آنها را بپذیرید و با ذهنی مثبت زندگی را ادامه بدهید.

۳٫ مسئله را بیش از حد شخصی نکنید

اگرچه طرد شدن موضوع شخصی است، اما باید بدانید که شما هیچ مشکلی ندارید. شخصی که شما دوستش دارید حتما مشکلات خاص خودش را داشته است. موضوع را شخصی نکنید و در عوض با طرد شدن به عنوان یک تجربه جدید برخورد کنید. درست مانند هر تجربه، طرد شدن شما را عاقل تر می کند و برای چالش های جدید زندگی تان بهتر آماده می سازد.

۴٫ مراقبت از خود را تمرین کنید

به گفته اپرا وینفری،”نفسی عمیق بکشید. رها کنید و یادتان باشد که این لحظه تنها زمانی است که شما از داشتن آن اطمینان دارید”.

لازم است زمانی که آسیب دیدید کمی استراحت کنید و مراقب خودتان باشید، همان روشی که در زمان درد جسمی آن را انجام می دهید. هر کاری که باعث می شود از شر این افکار منفی خلاص شوید را انجام دهید. این کارها می تواند پیاده روی، انجام یوگا، گوش دادن به موسیقی، آشپزی یا فقط خوردن یک کاسه بستنی موردعلاقه تان باشد. حتما احساس خوبی نسبت به خودتان خواهید  داشت.

۵٫ به عادت های خوب تان بپردازید

سرتان را با فعالیت هایی گرم کنید که به بهتر شدن حال تان کمک می کنند. سعی کنید مراقب غذایی که می خورید باشید، به اندازه کافی بخوابید، برای خودتان وقت بگذارید، کتاب بخوانید، فیلم تماشا کنید، وررش کنید، برقصید و هر کاری که باعث رشد و بهتر شدن حال تان می شود را انجام دهید.

راه های مقابله با طرد شدن

۶٫ با افرادی که حامی شما هستند وقت بگذارنید

چندین نفر از اعضای خانواده و دوستان تان هستند که شما را بی قید و شرط دوست دارند. آنها به شما اهمیت می دهند و هرگز شما را قضاوت نخواهند کرد. وقتش است که با چنین افراد زمانی را بگذارنید و از دیدگاه آنها به زندگی نگاه کنید. بودن در کنار افرادی که همیشه دوست تان داشته اند می تواند حس آسایش، حمایت و انگیزه در شما ایجاد کند.

۷٫ ترس تان را مخفی نکنید

ماری کوری، “هیچ چیزی برای ترسیدن در زندگی وجود ندارد”. ممکن است بعد از طرد شدن از ادامه دادن زندگی بترسید و احساس ناامنی داشته باشید. ترس مانع دیدن آنچه که در پیش روی زندگی تان است خواهد شد. هرچه این ترس طولانی تر شود، احتمال بروز افکار مخرب بیشتر می شود. باید از پس آن بربیایید. به خود بگویید نیازی به ترسیدن نیست. ایرادی ندارد که طرد شده اید، زندگی زیبایی در انتظار شما است.

۸٫ عزت نفس تان را بهبود ببخشید

طرد شدن ممکن است باعث تردید شما نسبت به خودتان شود. برای جلب اعتماد مجدد باید زخم های روحی و روانی تان را بهبود ببخشید. یکی از بهترین راه ها برای این مشکل نوشتن ویژگی های مثبت تان است. فهرستی از ویژگی های تان را تهیه کنید تا به خودتان افتخار کنید. این خصوصیات می تواند مهربانی، قابلیت اعتماد و اعتبار، مهارت های ارتباطی یا سادگی شما باشند. این کار به شما یادآوری می کند که شما فردی ارزشمند با عزت نفس قوی هستید.

۹٫ اهدافی را مشخص کنید

با تعیین اهداف اعتماد به نفس تان را تقویت کنید. به تقویت خصوصیات تان ادامه دهید و با مرور زمان آنها را بهبود ببخشید. اگر فکر می کنید در آشپزی خوب هستید خب سعی کنید انواع دسرهای مختلف را درست کنید و آشپزی تان را بهبود ببخشید. تقویت استعداد های تان به عنوان یک مسکن طبیعی عمل خواهد کرد و شما را از احساسات منفی دور نکه خواهد داشت.

۱۰٫ ارتباط برقرار کنید

یکی از راه های کنار آمدن با طرد شدن ایجاد ارتباط جایگزین است. این کار باعث تغییر توجه شما از موضوع طرد شدن خواهد شد. می توانید به باشگاهای خصوصی، کافه کتابخانه ها یا موسسات خیریه مراجعه کنید و دوستان و آشنایان جدیدی پیدا کنید. ایجاد روابط دوستانه جدید می توان  بطرز قابل توجه های ذهن شما را از سختی مواجه با طردشدگی دور کند.

۱۱٫ خودتان را دوست داشته باشید

اوشو،” به خودتان احترام بگذارید، خودتان را دوست داشته باشید زیرا هیچکسی مثل شما وجود نداشته است و دیگر وجود نخواهد داشت”.

خود تاییدی موضوع بسیار مهمی است. زمانی که به خودتان احترام می گذارید و خودتان را دوست دارید با این روش غلبه بر احساسات منفی ناشی از طرد شدن راحت تر می شود. به محض اینکه متوجه این ثروت با ارزش یعنی وجود خودتان شدید می توانید به زندگی سالم تان برگردید. سعی کنید به موهبت هایی که دارید توجه کنید، این موهبت ها می توانند خانواده، شغل یا سایر موارد خوب شما باشند. به دنبال چیزهای خوبی باشید و زندگی تان را با میل و رغبت بپذیرید.

۱۲٫ خودتان را منزوی نکنید

از آنچه که اتفاق افتاده درس بگیرید و اجازه ندهید طرد شدن شما را از انجام هر کاری بازدارد. برای احساسات تان وقت بگذارید اما خودتان را برای ماها منزوی نکنید. بروی شخصیت و زندگی تان تمرکز کنید و سعی کنید چیزهای متفاوتی را امتحان کنید که باعث خوشحال تان می شوند. با کارهای کوچکی شروع کنید و در صورتی که نتوانستید و شکست خوردید بلند شوید و دوباره ادامه دهید. اما خودتان را منزوی نکنید.

۱۳٫ با یک شخص خبره صحبت کنید

اگر نمی توانید از نزدیکان یا آشناییان تان کمک بگیرید با خانواده یا دوستان تان صحبت کنید، به یک درمانگر مراجعه کنید. یک فرد حرفه ای می تواند درک کند چه اتفاقی را پشت سر می گذارید و حمایت صحیحی را به شما ارائه خواهد داد. کلمات آنها باعث می شود از شر استرس، اضطراب خلاص شوید و به سمت مثبت اندیشی حرکت کنید.

۱۴٫ توجه داشته باشید که این اتفاق موقتی است

هیچ چیزی در دنیا دائمی نیست. احساس عذاب، بی قراری، خجالت و افسردگی به مرور زمان از بین می رود. همین که این موضوع را درک کنید، پیش رفتن در زندگی برای تان اسان تر می شود. بله، این کار دشوار است اما غیر ممکن نیست.

۱۵٫ مثبت بمانید

بارها و بارها فکر کردن به احساسسات منفی می تواند به شما آسیب برساند. گاهی اوقات، حتی زمانی که در مسیر یا سر کارتان هستید هم این احساسات می توانند بروز پیدا کنند. به همین دلیل مهم است که مثبت باشید. به یاد اشته باشید این فقط یک طرد شدن است و شما هنوز فرصت های برای پیدا کردن عشق واقعی در آینده هم خواهید داشت. طرد شدن صدماتی به همراه دارد، اما این مرحله ای از زندگی است که می گذرد. به جای اینکه خودتان را به یک نقطه تاریک بکشانید باید روی خودتان کار کنید و زندگی را پیش ببرید. بعد از چند ماه یا چند سال دیگر این موضوع برای تان مهم نیست. راهکار هایی که ارائه کرده ایم را امتحان کنید بعد احساس خوشبینی نسبت به زندگی در شما ایجاد خواهد شد و یادتان باشد که شاد بمانید.

اشتراک‌گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *