حسین ایمانی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در میان وعده های غذایی صبحانه از اهمیت بسزایی برخوردار است زیرا مصرف صبحانه سبب افزایش قندخون شده که بهبود خلق و خوی افراد را به همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه ویتامین های گروه ب احساس شادی و نشاط را در افراد فراهم می کند؛ اظهار داشت: نان های سبوس دار مانند نان جو و سنگک از منابع تامین کننده ویتامین ب به شمار می آیند.
این متخصص تغذیه با مفید دانستن نوشیدن یک لیوان شیر در صبحانه که منبع غنی از ویتامین ب ۲ است؛ عنوان کرد: عسل نیز به دلیل دارابودن آنزیم ها و مواد آنتی اکسیدانی از گزینه های مفید در صبحانه است.
این متخصص تغذیه یادآور شد: اسیدهای چرب امگا۳ نیز در ساخت سیستم مغز واعصاب دردوران جنینی نقش موثری دارد، مغز گردو که حاوی امگا۳ است از گزینه های مفید در رفع عصبانیت به حساب می آید.
ایمانی با عنوان اینکه ویتامین های C، D، E، رنگدانه بتا کاروتن و ماده معدنی سلنیوم نیز انرژی روزانه بدن را تامین می کنند؛ اذعان کرد: نوشیدن یک لیوان آب هویج،انبه وپرتقال طبیعی نیز در صبحانه مفید است و گوجه فرنگی که سرشار از لیکوپن و ویتامین C است، جایگزین مناسبی برای آبمیوه های طبیعی است.
وی با بیان اینکه اسید آمینه تریپتوفان پیش نیاز ساخت هورمون سروتونین (هورمون شادی) است؛ افزود: مصرف مواد لبنی کم چرب که حاوی این اسیدهای آمینه هستند، در مبتلایان به افسردگی توصیه می شود. همچنین استفاده زیاد از مواد لبنی پرچرب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.