خوردن خرما در سه ماه اول بارداری/ تشکیل سیستم عصبی جنین با مصرف خرما!

خرما منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های مختلف و املاح است هم انرژی‌زا می‌باشد و هم حاوی قند و فیبر است.

خرما، مزایای بسیاری برای بدن ما دارد مثلا اختلالات گوارشی را رفع می‌کند، مشکلات قلبی را تا حدودی درمان می‌کند، رفع کم‌خونی می‌کند. باعث قوای جنسی می‌شود و با سرطان معده و روده مقابله می‌کند.

ترکیبات خرما
قند طبیعی (فروکتوز):
این قند به راحتی در بدن تجزیه می‌شود و باعث افزایش ناگهانی قندخون نمی‌شود بلکه میزان انرژی بدن را در سطح بالا نگاه می‌دارد.

فیبر: باعث می‌شود برای مدت بیشتری احساس سیری کنید و کمتر دچار دیابت و پری‌اکلامپسی شوید.

پتاسیم: یکی از بهترین الکترولیت‌هاست که باعث می‌شود آب و تمدن بدن در حد متعادل دل بمانند و از این طریق فشارخون تنظیم شود.

منیزیم: به سلامت عضلات کمک می‌کند و از گرفتگی عضلانی که در دوران بارداری بسیار هم شایع است جلوگیری می‌کند.

فولات: به تشکیل و بلوغ نخاع جنین کمک می‌کند و از نارسایی‌های مربوط به آن جلوگیری می‌کند.

ویتامین K: باعث حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود و به انعقاد خون کمک می‌کند.

در طول دوران بارداری بهتر است از چه زمانی خوردن خرما شروع شود؟

شما می‌توانید از همان هفته‌های نخست بارداری خوردن خرما را شروع کنید ولی به خاطر داشته باشید که خرما قند دارد و اگر مشکل افزایش قندخون دارید بهتر است در ماههای نخست بارداری از مصرف آن صرف‌نظر کنید.

چند مورد از خواص جادویی خرما
مقابله با یبوست: خرما خاصیت مسهل دارد بنابراین اگر مخصوصا در دوران بارداری به یبوست دچار شده‌اید، آن را به عنوان یک روان کننده مصرف کنید.

یک شب خرما‌ها را در آب معمولی خیسانده سپس صبح آن را که به شکل شهدی غلیظ است میل کنید. دیگر از یبوست خبری نخواهد بود.

تقویت و استحکام استخوان‌ها: املاح موجود در آن باعث استحکام استخوان‌ها می‌شود و با اغلب بیماری‌ها مقابله می‌کند مثل استئوپروز (پوکی استخوان). خرما حاوی سلنیوم نیز می‌باشد که به افزایش رشد استخوان‌ها و سلامت آنها کمک می‌کند.

به درمان کم‌خونی کمک می‌کند: به دلیل برخورداری از انواع املاح، خرما می‌تواند میزان آهن خون را بالا ببرد مخصوصا برای خانم‌هایی که دچار کم‌‌خونی نیز هستند، خرما بسیار موثر است و باعث رفع احساس خستگی مزمن در آنها می‌شود.

آلرژی‌ها را رفع می‌کند: یکی از بهترین خواص خرما وجود سولفور ارگانیک در آن است سولفور به راحتی در غذا و سایر خوراکی‌ها یافت نمی‌شود ولی خواص بسیار دارد مثلا باعث کاهش واکنش‌های حساسیتی می‌شود (مخصوصا حساسیت فصلی) در طول دوران بارداری نیز چون محدودیت مصرف دارویی برای خانم‌ها وجود دارد، خرما می‌تواند کمک بسیار زیادی کند.

باعث افزایش سطح انرژی بدن می‌شود: به دلیل داشتن قندهای طبیعی، خرما یک میان وعدة کامل محسوب می‌شود مخصوصا به عنوان عصرانه.

حفظ سلامت سیستم عصبی: ویتامین‌های موجود در خرما، باعث تقویت سیستم عصبی و عملکرد بهتر آن می‌شود با مصرف آن فعالیت‌های ذهنی نیز بالاتر می‌روند.

داشتن قلبی سالم: خرما باعث حفظ سلامت قلب افراد پیر و مسن می‌شود.

برای خانم‌هایی که قلب ضعیفی دارند و به برخی بیماری‌های قلبی دچارند، توصیه می‌شود که خرما مصرف کنند تا از حمله‌های قلبی و بیماری‌ قلبی جلوگیری شود.

خرما هم سالم است و هم خوشمزه‌ و باعث کاهش کلسترول LDL یا همان کلسترول بد می‌شود. 

اشتراک‌گذاری
3 نظر
  1. سلام دوستان من چهارهفته باردارم دوست دارم بچم پسرباشه چ چیزای بخورم ممنون

  2. خوردن کنجدضررداره توبارداری

    1. خیر ضرری ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *