دکتر محمدرضا ناظر اظهار کرد: اسپاسم به مانند تب در همه بیماریها وجود دارد و علامتی از انواع بیماریهاست.
وی ادامه داد: این بیماری ارثی است و البته در مواردی کمبود کلسیم، آثار برخی بیماریهای عفونی، رتروویروسها و (HTLV) میتواند با ایجاد درگیریهایی موجب اسپاسم عضلانی شود.
ناظر با اشاره به اینکه در مواردی بیماری MS با اسپاسم شروع میشود، بیان کرد: مریض در شرح حال خود بیشتر از گرفتگی دست و پا دم میزند که در چنین مواردی باید به بیماری MS شک کرد.
این متخصص بیماریهای عفونی تصریح کرد: در جاهایی که عصب تحت فشار است مثل انواع دیسکها، آرتروزهای ستون فقرات، تنگیهای ستون فقرات، اختلالات آب و الکترولیت و بیماران مغز و اعصاب ممکن است فرد دچار اسپاسم شود.
ناظر با بیان اینکه خستگی زیاد عضلات و ناگهانی در آب رفتن میتواند ایجاد اسپاسم کند، بیان کرد: تقریباٌ هر کسی در طول عمرش دچار گرفتگی عضله میشود.
وی تصریح کرد: حتی در هنگام تنیس، شنای زیاد یا بسیاری ورزشهای دیگر ممکن است عضله فرد دچار اسپاسم شود و این وضعیت در بعضی افراد بهویژه در حین ورزش بیشتر دیده میشود.
با سلام من چند روزیه عضلات کمرم گرفته و درد میکنه و دکتر قرص شل کننده عضلات باکلوفن دادن میخواستم بپرسم مصرف این قرص و این مشکل با استفاده از قرص سیپروترون به علت تخمدان پلی کیستیک تداخل و مشکلی نداره؟
سلام خیر مشکلی ندارد.